....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

evet cnm kesinlikle çok kötü

aslında hissettiğim bir şey var hamile olmadığımı ve pkolu olduğum için adetimin gecikeceğini hissediyorum

:))

Canim ya o zaman insaAllah hissettigin degil umdugun olur :)

Zor bir surec gercekten.. Bizim ilk ayimiz olmasina ragmen o kadar baski altinda hiss ediyorum ki kendimi..

Anne olmak baba olmak evlat sahibi olmak ne kadar zormus gercekten

:))

Canim ya o zaman insaAllah hissettigin degil umdugun olur :)

Zor bir surec gercekten.. Bizim ilk ayimiz olmasina ragmen o kadar baski altinda hiss ediyorum ki kendimi..

Anne olmak baba olmak evlat sahibi olmak ne kadar zormus gercekten

inş cnm

Aslında biraz oluruna bırakmak lazım.Çok kafaya takmamak lazım canım..
Varsa eğer hamileliği engelleyen problemler onların çözümü için uğraşmalıyız elbet ama strese girmeden, duayla,sabırla...
Rabbim en hayırlı zamanda "Ol" diyecek olacak inş.

selam kızlar...benıde lıstye benıde eklermısınız bugun adet oldum malesefyas:24 bat:22 ocak

İlk belirti disinda tum belirtiler var adetlerimde duzensiz insallah hamileyimdir yarin sabah test ypcam dua edin lutfen bat belli degil yas 22 ikinci ayimizdayiz

Son düzenleme:
selam kızlar...benıde lıstye benıde eklermısınız bugun adet oldum malesefyas:24 bat:22 ocak

ekliyorum cnm hoşgeldin

İlk belirti disinda tum belirtiler var adetlerimde duzensiz insallah hamileyimdir yarin sabah test ypcam dua edin lutfen bat belli degil yas 22 ikinci ayimizdayiz

inş hamiledirsin canım,hayırlı haberleriini bekliyoruz..

Kesinlikle haklisin canim Allah sabir versin bize oluruna birakmak zaten en zoru

İnternettr biraz arastirdim bu arada nadir de olsa yumurta catlamada akinti hafif renk degistirebiliyormus hatta adet sancisi gibi sancida hiss edilebiliyormus..

Rabbim hayirlisiysa insaAllah bende ki bu olanlar yumurtanin catlamasina isarettir diyorum ve beklemeye calisiyorum

Son düzenleme:

iyi çalış o zaman

kızzzz hatunlarrr ne sus pus karılarsınız siz beee az konuşun kaynaşın listeye ad yazdırıp koyboluyonuz, geceli gündüzlü bebe yapmaya mı uğraşıyonuz heee

rahim filmi çekindim bu ay canım.bu ay ilaç vermedi 3 ay kendi haline bırkalım dedi.daha önce klomen ve serophen kullandım.ama doğumkontrol hapını niye veriyoki ben doğru bulmuyorumo ilacı kullanmayı.tabi dr un daha iyi bilir.bende tembellik yapmıştı.senin 2. çocuğunmu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…