evet cnm kesinlikle çok kötü
aslında hissettiğim bir şey varhamile olmadığımı ve pkolu olduğum için adetimin gecikeceğini hissediyorum
:))
Canim ya o zaman insaAllah hissettigin degil umdugun olur :)
Zor bir surec gercekten.. Bizim ilk ayimiz olmasina ragmen o kadar baski altinda hiss ediyorum ki kendimi..
Anne olmak baba olmak evlat sahibi olmak ne kadar zormus gercekten
inş cnm
Aslında biraz oluruna bırakmak lazım.Çok kafaya takmamak lazım canım..
Varsa eğer hamileliği engelleyen problemler onların çözümü için uğraşmalıyız elbet ama strese girmeden, duayla,sabırla...
Rabbim en hayırlı zamanda "Ol" diyecek olacak inş.
Gebeyseniz;
1- Bulantı, göğüslerinizde dolgunluk, hassasiyet, meme başında karıncalanma hissi olabilir, meme ucunda koyulaşma görebilirsiniz.
2- Karnınızın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet gibi farklılıklar oluşabilir.
3- Kendinizi yorgun hissedebilir, daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Bunun yanında baş dönmesi görülebilir.
4- Sık sık idrara çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.
5- Vajina salgılarınızda artma hissedebilirsiniz.
Vücudunuzda hissettiğiniz bu değişiklikler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Ancak elbette "hamile miyim?" sorusunun kesin cevabı değildir.
İlk belirti disinda tum belirtiler var adetlerimde duzensiz insallah hamileyimdir yarin sabah test ypcam dua edin lutfenbat belli degil yas 22 ikinci ayimizdayiz
selam kızlar...benıde lıstye benıde eklermısınız bugun adet oldum malesefyas:24 bat:22 ocak
İlk belirti disinda tum belirtiler var adetlerimde duzensiz insallah hamileyimdir yarin sabah test ypcam dua edin lutfenbat belli degil yas 22 ikinci ayimizdayiz
hadı bakalım ınsallah cnm guzel haberlerını beklıyoruz
İnsallah canim heralde ilk forumdakiler ogrenicek
hepimizin oyle olur umarım cnm
inş cnm
Aslında biraz oluruna bırakmak lazım.Çok kafaya takmamak lazım canım..
Varsa eğer hamileliği engelleyen problemler onların çözümü için uğraşmalıyız elbet ama strese girmeden, duayla,sabırla...
Rabbim en hayırlı zamanda "Ol" diyecek olacak inş.
İnsallah benide listeye eklrseniz sevinirim
Kesinlikle haklisin canim Allah sabir versin bize oluruna birakmak zaten en zoru
İnternettr biraz arastirdim bu arada nadir de olsa yumurta catlamada akinti hafif renk degistirebiliyormus hatta adet sancisi gibi sancida hiss edilebiliyormus..
Rabbim hayirlisiysa insaAllah bende ki bu olanlar yumurtanin catlamasina isarettir diyorum ve beklemeye calisiyorum
Benide yazarmisiniz enson 20subata kadar bekliyecek doktor.
yazarım cnm ama anlamadımbatın 20 şubat mı? yaşınıda söylersen sevinirim.
nurbanucum bnıde eklermsınnn bat 28 aralık yas 22
hoşgeldin cnm Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder inş.
[ı][sıze=3][ı]hoşgeldin cnm bende de pko var. Eğer hamile değilsem bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başlıycam ve 3 ay kullanıcam, 3 ay sonra tekrar deniycez, ilk hamileliğim bu 3 aylık doğum kontrol hapı kullanımı sonunda olmuştu.hayırlısı olur inş.
Sen harhangi bir tedavi görüyor musun cnm?[/ı][/sıze][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?