....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

benimde bugn yumurtlama günüm çalışmalara devam:)bat 5 ocak benide eklermisin...hepimiz için hayırlısıyla güzel haberler alırız inş...

Selam bende varim 3 senelik evliyim hamile kalamadim pcosluyum adetlerim cok düzensiz günü hic belli olmuyo...
2 gün önce klomene basladim bu ilk denemem ins gelir bebisim dolar göbisim benide ekle listeye canim bu arada yasim 24

Son düzenleme:
benide yazın benide bat 15 ocak diyecem ama bellide olmaz.bende pko luyum 23 yaşındayım.3 yıllık evliyim ama 2.5 yıldır istiyoruz.herşeyin hayırlısı kızlar.

Selam

Kizlar..
Hesabima gore dun yumurtam catlamis olmasi gerekiyodu..
Oglen vakti wc'ye gittim acik pembe renginde ruvalet kagidina leke geldi..
Ne oldugunu cozemedim..
Ama adet baslangici olamayacagi icin aksam ustu calisma oldu :)
Fakat bu sefer daha cok pembemsi akinti geldi..
Ayni sey bu sabahta oldu..
İc camasirimi kirletmeyecek ama selpakta bariz bi sekilde gorunen acik pembe leke..
Yerlesme kanamasi olamaz biliyorum cunku onun icim yumurta catlamis hatta uzerinden gun gecmis olmaai lazimdi..
Cenazemiz vardi carsamba gunu..
O gun hep sogukta kaldim..
İltihablanma geliyor aklima sadece??
Siz ne dersiniz hic boyle bisey yasadiniz mi :26:

Yaşım 24.
Bat 27 aralık.

Beni de ekler misiniz?
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Amin.

benimde bugn yumurtlama günüm çalışmalara devam:)bat 5 ocak benide eklermisin...hepimiz için hayırlısıyla güzel haberler alırız inş...

Ekliyorum canım hoşgeldin. hadi bakalım iyi çalış inş. hayırlı haberlerini alırız.

Selam bende varim 3 senelik evliyim hamile kalamadim pcosluyum adetlerim cok düzensiz günü hic belli olmuyo...
2 gün önce klomene basladim bu ilk denemem ins gelir bebisim dolar göbisim benide ekle listeye canim bu arada yasim 24

hoşgeldin cnm Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder inş.

benide yazın benide bat 15 ocak diyecem ama bellide olmaz.bende pko luyum 23 yaşındayım.3 yıllık evliyim ama 2.5 yıldır istiyoruz.herşeyin hayırlısı kızlar.

hoşgeldin cnm bende de pko var. eğer hamile değilsem bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başlıycam ve 3 ay kullanıcam, 3 ay sonra tekrar deniycez, ilk hamileliğim bu 3 aylık doğum kontrol hapı kullanımı sonunda olmuştu.hayırlısı olur inş.
sen harhangi bir tedavi görüyor musun cnm?

Tatlım inş iltihap falan değildir,iltihap olunca leke gelir mi hiç bir bilgim yok cnm.:26: benden bir kere durup duruken pembe leke geldi o da tutunma lekesiydi.
belki erken yumurtlamışsındır. o leke de tutunma lekesidir olamaz mı? :44: bence dr git sen cnm hiç bekleme..:18:

Gelmez mi acaba hic bilmiyorum ki bende :26:

Sabah geldi leke ama sonra bi kac sefer daha gittim kesildi galiba emin de degilim acikcasi..

Kendimi strese de sokmak istemiyorum hic bisey yokken kendi kendimi hasta edicem :)

Sen nasilsin? Neler hiss ediyosun:)

Ben hiç bir şey hissetmiyorum cnm. Ne hamileliğe dair ne de adet olacağıma dair hiç bir belirti yok
cuma dr gitmeyi düşünüyorum. hayırlısı artık

Ben hiç bir şey hissetmiyorum cnm. Ne hamileliğe dair ne de adet olacağıma dair hiç bir belirti yok
cuma dr gitmeyi düşünüyorum. hayırlısı artık

Hadi hayirlisi canim.
İnsaAllah bebegin gelmistir
Hic bisey hiss etmemekte kotu bi yandan dimi :)

Listemizin son şekli budur...

Hadi hayirlisi canim.
İnsaAllah bebegin gelmistir
Hic bisey hiss etmemekte kotu bi yandan dimi :)

evet cnm kesinlikle çok kötü

aslında hissettiğim bir şey var hamile olmadığımı ve pkolu olduğum için adetimin gecikeceğini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…