slm kızlar bişi sorcam bnm yumurtlama günüm geceli 4gün oldu,yani ogün oldugundan eminim:)bugün cok koyu kıvamda bembeyaz akıntım var.gebelik belirtilerinde de var biliorum.ama kıvamı daha seffaf ve sıvı mı oluo,yoksa bnmki gibi koyumu oluo?bilen varmı:)umut işte ne çektik be ne çektik umut işte napcaaan:)
canım haber veremedim işlerim vardı . 22 sinde adet oldum ben... ama az az geliyor sadece lavaboya gidince peçeteye lekelenme oluyo... ümidim hiç yok ama 2-3 gün daha böyle devam ederse yane yoğunlaşmazsa o zaman şüphelenirim...
nasılsın canım gelmiyosun topiğe artıkKeske yardimci olabilsem :26:
Yerlesme kanamasi hakkinda arastirmalar yaptim..
Ama kesin soyle yada boyle denilmiyor..
Hatta kisiden kisiye degistigini okudum..
Ama yumurta catlama gununden sonra ki 4-5-6 inci gunlerde yerlesme kanamasi olabilecegini de okudum..
Umidini kaybetme derim
Arkadaslar merhaba yine bi soru benden :) birlikte olduktan sonra hic kalkmadan uyumanin bir sakincasi var mi acaba ? Hani bi saat falan yatin diolar ya ben sabaha kadar yatmis oldum :)
canım maalesef ... 3 gün lekelenme devam etti ondan sonra yoğunlk başladı yine .. olsun bu ay olmadı umutlar diğer aya hatta tahmini bat tarihimi de söyleyeyim kaydet yeniden inşallah... 22 ocak olarak kaydedersen seviinirim canım...
inş hamiledirsin arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Selam ben siteye yeni üye oldum. Ben de 4 bucuk aylik hamileyim Allah kısmet ederse haziranda kucağima alıcam insallah yavrumu :)Hamişler listesine beni de ekleyin :)))
canım maalesef ... 3 gün lekelenme devam etti ondan sonra yoğunlk başladı yine .. olsun bu ay olmadı umutlar diğer aya hatta tahmini bat tarihimi de söyleyeyim kaydet yeniden inşallah... 22 ocak olarak kaydedersen seviinirim canım...
Hayırlısı olsun cnmBende dr gittim hcg testi yaptırdım. Beklediğim gibi çıktı sonuç yani negatif dr adet söktürücü verdi. sonrada 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, benim umutlar 3 ay sonraya kaldı hayırlısı artık..
kızzz papatya sendemi burdasın
bat 15 ocak gelirim ara ara
Mrb nurbanu topigin hayrli olsn cnm.ben eylulun topigindeym.burayida ziyaret ederm bundan sonra :)
Mrb nurbanu topigin hayrli olsn cnm.ben eylulun topigindeym.burayida ziyaret ederm bundan sonra :) Bu arada benim bat 29 ama sen 1 aralik olarak gir.ilaclar iki gun geciktirioo
banummmmmmmmmmm tpigin hayrlı ugurlu olsun RABBİM içini bol hamişlerle doldursun inşşşş ugurlu bi topik olur inşşşbenide eklermisin topige 15 ocak batım p.tesi aşılamam var nasip inşşş
senin için de hayırlısı olsun canım... 3 ay çok gibi geliyo ama bir anda gelir.. tabi beklerken asır gibi geliyor..Hayırlısı olsun cnmBende dr gittim hcg testi yaptırdım. Beklediğim gibi çıktı sonuç yani negatif dr adet söktürücü verdi. sonrada 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, benim umutlar 3 ay sonraya kaldı hayırlısı artık..
banummmmmmmmmmm tpigin hayrlı ugurlu olsun RABBİM içini bol hamişlerle doldursun inşşşş ugurlu bi topik olur inşşşbenide eklermisin topige 15 ocak batım p.tesi aşılamam var nasip inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?