....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

Bende hiç bilmiyorum cnm inş hamilesindir.

inş hamiledirsin arkadaşım. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

nasılsın canım gelmiyosun topiğe artık

Arkadaslar merhaba yine bi soru benden :) birlikte olduktan sonra hic kalkmadan uyumanin bir sakincasi var mi acaba ? Hani bi saat falan yatin diolar ya ben sabaha kadar yatmis oldum :)

inş hamiledirsin arkadaşım. hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım maalesef ... 3 gün lekelenme devam etti ondan sonra yoğunlk başladı yine .. olsun bu ay olmadı umutlar diğer aya hatta tahmini bat tarihimi de söyleyeyim kaydet yeniden inşallah... 22 ocak olarak kaydedersen seviinirim canım...

Selam ben siteye yeni üye oldum. Ben de 4 bucuk aylik hamileyim Allah kısmet ederse haziranda kucağima alıcam insallah yavrumu :)Hamişler listesine beni de ekleyin :)))

Selam ben siteye yeni üye oldum. Ben de 4 bucuk aylik hamileyim Allah kısmet ederse haziranda kucağima alıcam insallah yavrumu :)Hamişler listesine beni de ekleyin :)))

hoşgeldin cnm Allah tamamına erdirsin,bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Hayırlısı olsun cnm Bende dr gittim hcg testi yaptırdım. Beklediğim gibi çıktı sonuç yani negatif dr adet söktürücü verdi. sonrada 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, benim umutlar 3 ay sonraya kaldı hayırlısı artık..

bat 15 ocak gelirim ara ara

Mrb nurbanu topigin hayrli olsn cnm.ben eylulun topigindeym.burayida ziyaret ederm bundan sonra :) Bu arada benim bat 29 ama sen 1 aralik olarak gir.ilaclar iki gun geciktirioo

hoşgeldin balımm batın 1 aralık mı 1 ocak mı, 1 aralık yazmışsın ama 1 aralık geçti cnm

banummmmmmmmmmm tpigin hayrlı ugurlu olsun RABBİM içini bol hamişlerle doldursun inşşşş ugurlu bi topik olur inşşş benide eklermisin topige 15 ocak batım p.tesi aşılamam var nasip inşşş

kızlar slm bnde gögüs acımasıda basladı bat 10gün var bukadar erken hiç baslamazdı.özellikle sol gögsüm sanki içi morarmış gibi acıo.psikolojik gögüs acısı olmaz heralde:)))ama öle büyüme falan yok,inş.bnm kuruntum deildir gerçekten hamileyimdir(

banummmmmmmmmmm tpigin hayrlı ugurlu olsun RABBİM içini bol hamişlerle doldursun inşşşş ugurlu bi topik olur inşşş benide eklermisin topige 15 ocak batım p.tesi aşılamam var nasip inşşş

aşılamam var diyon hem hamilelik takvimin var nasıl oluyor anlamadım...

senin için de hayırlısı olsun canım... 3 ay çok gibi geliyo ama bir anda gelir.. tabi beklerken asır gibi geliyor..
biliyonmu ben bazen umudumu kaybediyorum. hem eşimle mutsuzum hem çocuk olmuyo... hayat çok zor yaaa

Hoşgeldin çiçemmmmmmmm sağolasın dualarına yürekten amiiiinnnnn diyorum... Hayırla sonuçlanır inş. aşılaman dularım seninle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…