Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

:) gızz içine mi doğdu. Bu ay ilk defa hormon değerlerim iyi çıkmıştı doktorum tüp bebek yapacaktı ama sağdaki yumurtalığın önünde kist vardı göremedi ( 1 ay önce yoktu bu kist 1 ayda kocaman zararsız bir kist gelmiş oturmuş yumurtaların önüne. Rabbimin var bir bildiği dedik biz de ) e hazır hormon iyiken çalışma yaptık tabi bizde. ama adetim 17sinde daha 5 gün var. adet belirti ile gebelik belirtileri çok benzer olduğundan şimdilik nötr gibiyim. ümitlenip gene hüsrana uğramak zor oluyor çünkü

gız ilknurum cok güzel anlattı kendini alkışş gariii alkışlayan elleriniz dert görmesin insallah

hımm anladım canım. Bende güya denizlideyim. denizliye 2 saat uzakta köy görünümlü bir ilçedeyim 6 yıldır seni çok iyi anlıyorum. insan nefret ediyor artık bir süre geçince. Rabbim tez elden kurtarsın sizi inşalah ordan

gız edenında bi günü vardı adetine geceden yaptı ...göğüs uçları cok acıyodu beli ağrıyodu göğüslerinde batma vardı ...anlattı işte bende dedim hamilesinnnn çıktı çök sevindik .....allahım insallah en doğru zamanda versin yavrunu kucana cok sevdim seni tatlım zaman önemli değil takma kafana allahımın bildigi vardırrr ..

oldumu bilmiom ama tatlış olmadıysa gülmeyin bana olurmu

Eklentiler

• $2013-04-13 18.25.40.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 35

gız sende kaç gel izmire gariiiii kocayı kandır ama

sizler de çok tatlısınız. hemen sıcacık sarıveriyorsunuz insanı ben de sevdim sizleri gııı

cok cirkinim ya göbege baksana ortada sisane gibi dimdik hehehehe ben bu kızların durusunu hiç anamadım valla bazen yayık oluo karnım bazende böle dimdik oluo hehehe

gız olsun çok tatlılar ama gız boşver nasıl rahatlarsa öle duruyolar işte ama cok güzel nazar degmesin ...... gülümsemelerini yap gızzz sezerimmmmmmmm biliyon mu yapmayıııııı

ögretmiştin onuda hehehe ayh ayh okumus cahil böle oluyo kızlar utanc verici hehehehe kocaman olduk he benide kocaman yaptılar böle tosuncuk oldum hehehehe hadiyin kızlarıma dagmat yapın

Eklentiler

• $2013-04-13 18.25.05.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…