Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

pelincimm ben kaçar bacım gelcem ama az duş alim geceye hazırlık:26::26::26: miss olayım yzcm emii şekeriimmm topic sana emanet askeeerrrr şaka şaka ama topiciğimiz sana emanet

tamam canım halvet var bu gece sanıırm ben kociş gelene kadar burdayım amaaa o gelince çıkarım haa. Hemen gelsin diğer askerrrr boş kalır yoksa topik

ooo hareketli bereketli bir topik, herkese merhaba, 2. bebiş için uğraşıyoruz, bu gece olmadı yarın gece deneyeceğiz yumurtlamamı bekliyoruz heyecanla, yumurtlayıp yumurtlamadığımı da bir türlü anlamadım dün gündüz çift çizgiyi görmüştüm, akşam tek çizgiye düştü, bugün gündüz yeniden çift çizgiydi, bakalım birazdan yapınca çizgi tek mi olcak çift mi? iyiceaklım karıştı

hosgeldin canım.rabbım insallah en kısa zamanda nasıp eder 2.sini

kızlaaaaaaaar selam geçmişi okuyamadım affolaa ilknurun bilgisayar kafayı yemiş yok yok neti kafayı yemiş sizlere selamı var bende öptüüüüüüüüüm

gız ilknurum dün gece kayboldun gızzzzzzz

he gızz dün gece benim herif aradı dedi ne var yemek dedim makarna dedi tabaklara koy ketçap mayonezi tuz al gelyorm dışarda yiceezzzza dedim herif gafayımı yedin yok dedi nese hemen apar topar çıktım gıcııımmmmm napyon bakm nasılsnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…