- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.201
memnun olduummmmmmbende ilknur kıvırcık ilknurr saçlarım kıvırcık oldğu için bana kıvırcık yada kuzu derler bende kendime bonusun kızkardeşi diorum açlar bonus gibi kabarıkkk
oyyy bonus kafaaammmvalla bana lakap takan olmadı
pelincimm ben kaçar bacım gelcem ama az duş alim geceye hazırlık:26::26::26: miss olayım yzcm emii şekeriimmm topic sana emanet askeeerrrr şaka şaka ama topiciğimiz sana emanet
tamam canım halvet var bu gece sanıırmben kociş gelene kadar burdayım amaaa o gelince çıkarım haa. Hemen gelsin diğer askerrrr boş kalır yoksa topik
nöbeti ben devralırım canım
oleyy oleyyy bir asker daha geldiii :124::124::124:
yorgun asker ama bu gece bana nöbet yazmayın
ooo hareketli bereketli bir topik, herkese merhaba, 2. bebiş için uğraşıyoruz, bu gece olmadı yarın gece deneyeceğizyumurtlamamı bekliyoruz heyecanla, yumurtlayıp yumurtlamadığımı da bir türlü anlamadım dün gündüz çift çizgiyi görmüştüm, akşam tek çizgiye düştü, bugün gündüz yeniden çift çizgiydi, bakalım birazdan yapınca çizgi tek mi olcak çift mi? iyiceaklım karıştı
hosgeldin canım.rabbım insallah en kısa zamanda nasıp eder 2.sini
amin canım amin, zira kızım çok istiyor, her gün mızmızlanıyor, herkesin kardeşi var benim yok diyor, boynu bükülüyor, dayanamıyorum, bir an önce olsun istiyorum
a.s canımkızlaaaaaaaar selam geçmişi okuyamadımaffolaa ilknurun bilgisayar kafayı yemiş yok yok neti kafayı yemiş sizlere selamı var bende öptüüüüüüüüüm
kııızzzzllaaaarr ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
a.s canım
hosgeldim canımcımmm
cimbomum aslımm senin facen var mı gızzz
gızz bacımm ben seni bulamadm sen kullnyosn adresimi sölim ekle benii
özelden gönder canım
gızz bacımm ben seni bulamadm sen kullnyosn adresimi sölim ekle benii
gız ilknurum dün gece kayboldun gızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?