- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.381
ewet şekerim bir dahaki aya kalıyor aradımı kızzzz kv. merak ettimm....
rahim ağzı sürüntüsü rahim kanserii icin erken teşhis için bir test canim vajenin içinden bir sürüntü alınıyor plastik bir çubukla biraz acıtıyor oda bende altı ayda bir yaptiriyorum malum nedenlerden oradan biliyorumm
hımm ben ilk defa duydum vallaaaa
Her kadının yaptırması lazım yaptir ilknurummm
ama şöle biişi var.. benimde bebeğim içi muayenede bişi sokmuştu adını bilmyorm alttan kanamam ne kadar die ve canım çok yamıştı öle bi bağrmşm kii dışarıda bekleyenler merak içerinde kalmşla yni.. benim canımm çok ynmştı zaten ondan sonra bebeğimi kaybettim.. progestan vermişti ve 10 gün yatacaksn demişti en yattm ama olmadı kaybettm bebeğimi.. kahverengi akıntım glyodu falan ama olladı yanii...
hoşbuldukkkkkk naparsn
napam bacımm otryrm valllaaaaevet canım bvende kahverengi akıntı geldi kanamam vardı yani sonra kana döndü bazen kırmızı bazen kahverengi hgelyodu... sen ne kadarlık hamilesnn ki rumeysaaaa.
15 haftalık hamileyim.benimde 6. hafta 14 .hafta en sonda cumartesi geldi igne falan vurduktan sonra duruyor kanamalar lekeler.
sen doktoruna sordıunmu bu olayı ne diyoooçünkü bu tür lekelenmeler sıkıntılı yanii... benim bebeğim gelişemediği için öldü karnımda ve leke gelirken yine kalbi atyodu yanii ... bebeğin gelişimiyle ilgili bi sıkıntı olabilir canım yanii allah korusun yine ama bence sen doktoruna danış bu hiçte normal birşey deil...
Kızlar yarım saat sonra belirsizliğin ve bütçemin batmasinin 13.gününe girmek üzereyim. Varlığım topigimize renk, armağan olsun benim gobis bebek olmuş olsun. Zaten kocaman oldu gobis birde bebis yoksa offf cok fena yani zaten tombisim yandım
Kızlar yarım saat sonra belirsizliğin ve bütçemin batmasinin 13.gününe girmek üzereyim. Varlığım topigimize renk, armağan olsun benim gobis bebek olmuş olsun. Zaten kocaman oldu gobis birde bebis yoksa offf cok fena yani zaten tombisim yandım
doktora gidiyorum kalbi atıyor bebekte sıkıntı yok diyor gelişimiyle ilgil ibişey demedi ki,acını tazelediğim icin özür dilerim
ne olcak ki yarım saat sonra
özür dilemene gerek yok canımmm ben üzülmedim kii... ben bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim ve en başından doktorum bebeğimi kaybedebilcğimi sölemişti hazırlıklıydm yanii... o yüzden geçti yanii sıkıntı yapmamamın bi nednidee öbür dünyada bebeğim benim elimi tutmadan cennete girmeyecekmiş o yüzden rahatmm üzülmyorm üzülürsem isyan etmiş olurum... hsyırlı değilmiş demekki diyorum sadeceee.....ama bence canım sen başka bi doktora görünn bu bence sıkıntılı bir durum yani
arkadaşmzn batı geçeli 13 gün olacak onu kastediyoobirazcık daha beklyo tam sonuç alabilmek içinn yani yarım saat sonra 13 gün
bugün farklı doktora gittim.icerde aktif kanaman yok dedi.gelişimiyle ilgili bana bişey demedi ilk gittiğim özeldi bugünkü devletteydi.biraz afalladım şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?