Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canlarımm bi bakarmısınızz

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]18 Nisan[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cumartesi günü eşim şehir dışına çıkıyor. Haftaya yanımda olamayacak. Acaba bu haftayı değerlendirebildim mi ?

gız herseyi anladımda bülbül yuvası neoluyo ki

bak bacım tarifini yazim sana patatesi haşlyosn.. sonra haşladıktan sonra içini oyuyosn tabi patatesin içine maydonoz karabiber koyuyosn ezdikten sonra sonra içini oyuyosn ayrı bi kapta yoğurt yapyosn yoğurdn içine nane ve pul biber koyuyosn o içini oyduğun patateslerin içine birer çay kaşığı koyuyosn üzrnüni ister domatesle istersen maydonozla süslyosn öle du resmini bulim atm sana

şimdi hesaplıcam bekle hoşgeldin canım

gız bak tobloya

gız güzelmiş yaparım bende

yani 15 17 var sende insallah tutmuştur kesin tutma tarihlerinde çalışma yapmışşın helal gariiiiiiiiii

İnşAllah tutmuştur da eşim döndüğünde ona güzel haberler verebilirim.

Bir de ben dün hayıt suyu ile arı sütü, bal, polen içeren bir karışım aldım aktardan. Bununla ilgili hiç bilginiz varmı. Bi heves aldım ama eğer tutmuşsa bi zararı olurmu diye endişe ettim o yüzden kullanmaya başlamadım.

huzurum ......ben bu çayların neye yaradığını bilmiyom ama aktardan aslan pencesi al rahmi rahatlatıyo bebiş tutunuyo

huzurum ......ben bu çayların neye yaradığını bilmiyom ama aktardan aslan pencesi al rahmi rahatlatıyo bebiş tutunuyo

Hayıt suyu ile ilgili bir topic vardı canım ordan okuyup aldım. Hayıt suyu adeti düzenliyor, hamile kalmayı kolaylaştırıyor, iltihap varsa onu temizliyor dendi. Ama böyle karışımları bu zamanlarda yani yumurtlama zamanlarında tercih etmeyin diyenlerde olmuş. Düşüğe sebep oluyor diye. Bende o yüzden başlamadım. Eğer adet olursam sonraki ay adetimle başlarım diye düşündüm.

tatlınm güzel düşünmüssün ama herkeste aynı etkiyi göstermiyo sen dikkarli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…