- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.601
gız napalım bizde sana istanbullu deriz gariiiiiiiii
Canım istanbulda 81 ilden 81 insan var. Hepsi farklı şiveler kullanıyorlar. Ama istanbulun öyle şivesi felan yok ki.
yok gıızzz ben giresunluyuummmmmgız ben sni ekledmde nie yazmyon açmyon faceniiiii
yok gıızzz ben giresunluyuummmmmgız ben sni ekledmde nie yazmyon açmyon faceniiiii
gız ben evli mutluya dedim istanbullu diye hem sen daha taşınmadın istanbullu değilsin hıııhhhhh
gız ben evli mutluya dedim istanbullu diye hem sen daha taşınmadın istanbullu değilsin hıııhhhhh
değilim hıhhh nolmuş yaniiiii
Ama özel mesaj atamıyorum henüz 100 mesajım olmadığı için. Sadece ekleyebildim o kadar.
İlknurla da tanışalım. Ne de olsa artık memleketlim sayılır =)
Ama özel mesaj atamıyorum henüz 100 mesajım olmadığı için. Sadece ekleyebildim o kadar.
gız evli mutlum alo alo alo alo
gızz ben sana yazdm bacım hoşgeldn die ama görmedn galiba nese tekrar yazmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnbn ilknur giresunluyum 23 yaşındayım topiğe tosyadan katlyorummmmm tosyada yaşyorm yakında ist yolcusuyum inşşş
bacımmbben kaçarr ii geceler sizee... yaırn grşrzzzzzbbyyyy
Hoşbuldum canım. Bende istanbulluyum 24 yaşındayım. Bekliyoruz istanbula.
gız istanbul başka diyolar gercekten ölemi
gız istanbul başka diyolar gercekten ölemi
Ben İstanbulda doğdum büyüdüm o yüzden buna ben cevap veremem. Dışarıdan birinin görüp karar vermesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?