- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.581
Öğretmenlik yaptığım için gündüz çok fazla bakamıyorum foruma. Akşamda eşim uyuduktan sonra ancak vakit bulup girebildim. Bu saatte de pek kimsecikler yok ortalıkta o yüzden kimseye danışamadım henüz.
Cumartesi sabah gidiyor. Bi cuma günüm var önümde değerlendirmek için. Sonrası dua edip kocişimin dönüşünü beklemekle geçecek.
anladım canım ben geceleri burdayım konuşmak isteersen ilknur arkadaşımda var konuşuruz sabahta arkadaş çok oluyo bişiler paylaşmak istersen 7 24 yanii
Teşekkürler canım çok sağol. Birde ben bilgisayar öğretmeniyim. Bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorum. Bu da hamileliği etkilermi diye çok fazla takıyorum kafama. Sürekli radyasyona maruz kalıyorum.
olsun canım dua ya devam et enne olcaz insallah hep beraber ....ne zamandır düşünüyosunuz
Teşekkürler canım çok sağol. Birde ben bilgisayar öğretmeniyim. Bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorum. Bu da hamileliği etkilermi diye çok fazla takıyorum kafama. Sürekli radyasyona maruz kalıyorum.
gız bitane kalpciğin olmuş bile topiğimizin bi karanfili daha oldu gariiiiiiiiiiii
5 aylık evliyim. Bu 3. ayımız. Hamilelikte okuduğum yazılarda 3 ile 6 ay arası normal hamile kalma süresidir yazıyordu. O yüzden bu aya kadar çok fazla takmadım kafaya. Ama bunan sonrasını bakalım bekleyip göreceğiz.
Anamm karanfilmi olmuşum ben. Bizi karanfil yapan mevlam hamiş de yapar elbet.
gız tutan hemende tutuyo yani yazılanlara bakarsan ohoooooo ay daha cok yenisin bende eski sayılmam 2 senelik evliyim canım ilk sene düşündük 3 ay olmadı ama gecen ay tekrar başladık yine olmadı ara verdik gariiii üzülüyorum diyeeeee
gızzzzz sen hangi ildensin oranın şivesi ne ben izmirliyim garili konuşmayı çok seviyom gariiiiiiiiii huzurum
hamilim ekledm ben seni ... bi baksana gızzzevli mutlu huzurlu hoşgeldn topiğimizeee bu hayıt suyuydu falan bilmyorm bncanım böle şeyleride pek önermyorm ben artık normal yollardan olursa olur taraftarıyım açıkçasıı ama hayırlısı tabii umarm hamilr kalrsnnnn Eki Görüntüle 688322 bak bacım bu bülbül yuvası ama bu patatese dereotu koymuş ben sevmem dereotu maydonoz koyuyorm
gız ilknur face at bana özelden ekliyim
Napalım beklicez mecbuuurrr =)
Zaten 6 aydan önce doktora gidersen bakmıyorlarmış daha çok yeni diye. 3 ayımız daha var.
hayırlısı artık canım napalım anne olmak kolay değil yaniiii .gızzzzz istanbula taşıncak ilknur arkadaşımda .....istanbulca bi şive söle bana gariiiiii
Canım istanbulda 81 ilden 81 insan var. Hepsi farklı şiveler kullanıyorlar. Ama istanbulun öyle şivesi felan yok ki.
Canım istanbulda 81 ilden 81 insan var. Hepsi farklı şiveler kullanıyorlar. Ama istanbulun öyle şivesi felan yok ki.
genelde haricinde bizler istanbul lehçesinden konuşuruz... istanbulda istanbul lehçesiyle konuşuluyo hamilimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?