Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

anladım canım ben geceleri burdayım konuşmak isteersen ilknur arkadaşımda var konuşuruz sabahta arkadaş çok oluyo bişiler paylaşmak istersen 7 24 yanii

anladım canım ben geceleri burdayım konuşmak isteersen ilknur arkadaşımda var konuşuruz sabahta arkadaş çok oluyo bişiler paylaşmak istersen 7 24 yanii

Teşekkürler canım çok sağol. Birde ben bilgisayar öğretmeniyim. Bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorum. Bu da hamileliği etkilermi diye çok fazla takıyorum kafama. Sürekli radyasyona maruz kalıyorum.

gız ona bakarsan her yerde radyasyon var ama fazlada pc de kalmama ya calış ozaman telefnda taşıma ...ondada var heryerde kork ma canım bişi olmz gariiiiiiii

olsun canım dua ya devam et enne olcaz insallah hep beraber ....ne zamandır düşünüyosunuz

5 aylık evliyim. Bu 3. ayımız. Hamilelikte okuduğum yazılarda 3 ile 6 ay arası normal hamile kalma süresidir yazıyordu. O yüzden bu aya kadar çok fazla takmadım kafaya. Ama bunan sonrasını bakalım bekleyip göreceğiz.

gız bitane kalpciğin olmuş bile topiğimizin bi karanfili daha oldu gariiiiiiiiiiii

hamilim ekledm ben seni ... bi baksana gızzz evli mutlu huzurlu hoşgeldn topiğimizeee bu hayıt suyuydu falan bilmyorm bncanım böle şeyleride pek önermyorm ben artık normal yollardan olursa olur taraftarıyım açıkçasıı ama hayırlısı tabii umarm hamilr kalrsnnnn bak bacım bu bülbül yuvası ama bu patatese dereotu koymuş ben sevmem dereotu maydonoz koyuyorm

gız tutan hemende tutuyo yani yazılanlara bakarsan ohoooooo ay daha cok yenisin bende eski sayılmam 2 senelik evliyim canım ilk sene düşündük 3 ay olmadı ama gecen ay tekrar başladık yine olmadı ara verdik gariiii üzülüyorum diyeeeee

Napalım beklicez mecbuuurrr =)

Zaten 6 aydan önce doktora gidersen bakmıyorlarmış daha çok yeni diye. 3 ayımız daha var.

gız ilknur face at bana özelden ekliyim

Napalım beklicez mecbuuurrr =)

Zaten 6 aydan önce doktora gidersen bakmıyorlarmış daha çok yeni diye. 3 ayımız daha var.

hayırlısı artık canım napalım anne olmak kolay değil yaniiii .gızzzzz istanbula taşıncak ilknur arkadaşımda .....istanbulca bi şive söle bana gariiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…