- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.621
gız iyiki geldin örtmenim benim
gız iyiki geldin örtmenim benim
Teşekkür ederim canım. Sende iyiki nöbete kaldında tanıdım seni
Teşekkür ederim canım. Sende iyiki nöbete kaldında tanıdım seni
gız örtmenim bende cıkıyom artık öptüm kocaman dikkat et kendine insallah bebiş geliyodur gariiiiiiiiiii
şimdi sana sölediklerimi yap örtmeni... kullanıcı kontrol paneline gir yanda secenekleri düzenle var oadan çeşitli secenekleri standart editör yap ....gülücüklerini yapabilesinnnnn
İyi geceler canım. Dualarında benide unutma inşAllah teyze yaparım seni. Ben kocişimin gömleklerini ütülemeye devam edeyim. Sonrasında uykuya koşucam. Çok öpüyorum.
Yaptım canımm
sende bizden oldun gariiii bide cevap yazcan zaman beğeni yap ki anlayalım neye cevap verdiğini gariiiiiiiiiii
kızlar günaydınnn bana bir akıl verin kadın alacam eve duvarlarımı sildirecem ne alayım sizcee?????[/QU
Ariel profecnal cok guzel siliyo leke de tutmuyor daha sonra kolay siliniyor
kızlar günaydınnn bana bir akıl verin kadın alacam eve duvarlarımı sildirecem ne alayım sizcee?????[/QU
Ariel profecnal cok guzel siliyo leke de tutmuyor daha sonra kolay siliniyor
hadi yaa hiç o aklıma gelmemişti vallahaa iyi fikir teşekkür ederim canım bu arada sende durumlar nasıl regl olmadın dimi hala...
kızlar günaydınnn bana bir akıl verin kadın alacam eve duvarlarımı sildirecem ne alayım sizcee?????
hadi yaa hiç o aklıma gelmemişti vallahaa iyi fikir teşekkür ederim canım bu arada sende durumlar nasıl regl olmadın dimi hala...
Evet sıvısı süper annem havluyla bunu kullanıp sildirmisti bana duvarları hemde havluyu yikarkende zor olmuyordu havlu kır tutmuyordu. Hala olmadım. 13. Gün oldu bugün
hayırlı güzel günler tatlı bayanlarrrr
hayırlı güzel günler tatlı bayanlarrrr
Hayırlı günler hamis bayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?