- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
- 108
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.661
Hoşbuldum canım. Bende istanbulluyum 24 yaşındayım. Bekliyoruz istanbula.
hamil canım bebeişin varmı?ilk mi düşünüyorsun?fotoğraftaki bebişe bayıldım kimin bebişi anacım yerim ben onu yerim yerimmmmmmmmmmmrabbim bizlerede hayırlısıyla o duyguyu tattırsın inşallah(AMİN)
selamlaarrrr naasılsınızzz hatun kişilerrrr ben enerjjik bir gündeyim bunu çalışmalarl ttaçlanddırayım dimi ama
selamlaarrrr naasılsınızzz hatun kişilerrrr ben enerjjik bir gündeyim bunu çalışmalarl ttaçlanddırayım dimi ama
memnun olduuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmminşallahh öğrendm ki 3 ay daha burdaymışız sonra oraya gelecekmişizzzzz
iyiyiizz hatun kişiiinbr şekercaannnnn nasılsn bakyorm da enerjin tavan yapmışş ohh ohhhhh iverr taçlandır tabiiiiii
iyiyiizz hatun kişiiinbr şekercaannnnn nasılsn bakyorm da enerjin tavan yapmışş ohh ohhhhh iverr taçlandır tabiiiiii
bak ben dedim bebişim ben çıkarım gelirsiniz gariiii demiiiiiibende evi temizledim toz alacağım ve yemek yapacağım duramadım bir bakem dedim
yok gız olursa ilk olcak insallah gız ressim çok tatlu bayıldım koydum bende allah hekese nasip etsin insallahhhhhhhhhhh
gız pofuduk hoşgeldin gaariiiiiiiiiiiii
inşallah canım rabbim hepimize versin böyle şirin bir fındık kurduuuuuuuuu
hoşbulduk canım napıyosunuz bakem gacılarrrrrrr
gız ilknurum ikimiz aynı anda geldik gariiiiiiiiiiii
gız yanakları bitirdi beni valla .....sen neler yapıyosun gariiiiiiiiiiii
napayım canım bütün gün temizlik yaptım kocişi beklıyorum akşam çalışma varhe kız ne tatlı öleeee maşallah ben böyle bebişim olsa fotosunu filan koymam anacımmm
napayım canım bütün gün temizlik yaptım kocişi beklıyorum akşam çalışma varhe kız ne tatlı öleeee maşallah ben böyle bebişim olsa fotosunu filan koymam anacımmm
hee gızz fcede bşi paylaştn gitttin hemen bişi yazmadn bana sana küstüm tmmııııııhıhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?