- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.701
ağla işte napmmmm bananee bananeeeeeee
Dün akşam aradım söyledim modem lazım mis alalım dedim net bisey demedi şimdilik3 tane kalpçiğin var gızz bacımm sen net işini halledemedn mi halaaaaaaaa
Kocani cagir gariiiiii
Dün akşam aradım söyledim modem lazım mis alalım dedim net bisey demedi şimdilik
gız sen gökdelendemi oturuyon gariiiii anammmmm
Öyle mi anammmm iyi iyi
ilknurum herseyim benim bak çok çok çok çok öpim barışalım yada sen bana ceza olarah horon teptirrrr
ah bu koçişler yok mu hiç net konuşmazlar gariiiiiiiiiii
Pofudugum sende mi gittin garibir tanede üstümde var canım ahahha komşular yandıııııııııııı evde önce horon teperiz sonrada depremmmmmmmmgıııı ahmet mete ışıkarada öldü depremin şiddetini kim ölçecek bakemmmmmm
bir tanede üstümde var canım ahahha komşular yandıııııııııııı evde önce horon teperiz sonrada depremmmmmmmmgıııı ahmet mete ışıkarada öldü depremin şiddetini kim ölçecek bakemmmmmm
güle güle bacımmmmmm topiklerden bizleri toplamana hastayımmmmmmmmmmmmgızlar ben çıkıyorum yemek vakti gariiiiiiii öpüldünüz ilknurum senle ayrı bi hesabım var barışacazzzzzzzzzzz....
Sabah soruyorum çok acelecisin diyo ben böyleyim dedim sen daha pimpirikli acelecisin dedim bizim burda efirikli derler
burdayım bacımmmmm arada bir derdim vara kaçıyorum hamil duymasınPofudugum sende mi gittin gari
gızz bacım aman dikkat edin yatam matak kırılmasınnnn
Sabah soruyorum çok acelecisin diyo ben böyleyim dedim sen daha pimpirikli acelecisin dedim bizim burda efirikli derler
canlarım kader arkadaşlarım bacılarım ben kaçar eşim gelmek üzere süsleneyim bariiiii böyle pijamalarla görmekten gınaaaaaaaa geldi adama bikere beni güzel görsün dimi amaaaaçok öpüldünüzzzzzzz rabbime emanetsinizzzzzz hepinizi çok seviyemmmmmm
güle güle bacımmmmmm topiklerden bizleri toplamana hastayımmmmmmmmmmmm
Bende bakıyorum arada aselin topiginde ilk hamis cikti kis yazdım ama görmedin
burdayım bacımmmmm arada bir derdim vara kaçıyorum hamil duymasın
anam belli olmaz bacım ama ben minicik birşeyim minyonum adamın altında ezilmeyeyimde ne olursa olsun
efirikliiiiiiigızz bacım modeme falan gerek yok yaavvvvvv allah allahh ben orda olacaktm yapardm valla gızzzzz
gızz gonyalımm napn gızz nie konşmyonn heriiiiii
Giz ben denedim dun modem yada usb bellek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?