- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.681
Nazcim ne yapıyorsun gariiiiiii
hee gızz fcede bşi paylaştn gitttin hemen bişi yazmadn bana sana küstüm tmmııııııhıhhhhhhhhhhhhh
gızzz hicranım yettim gariiiiiiiiiiii
he anacım deprem mi olur artık apt mi çöker bilemem gariiiiiigız bende koymam valla nazar değer .....gız akşam deprem var desene
hee gızz fcede bşi paylaştn gitttin hemen bişi yazmadn bana sana küstüm tmmııııııhıhhhhhhhhhhhhh
hicranım ses ver alo alo alo alo
hoşbulduk canım napıyosunuz bakem gacılarrrrrrr
he anacım deprem mi olur artık apt mi çöker bilemem gariiiiiiee okadar iğne yedim canım aşılamam iptal oldu bari iyi değerlendireyimde pişman olmayayım anacım demi amaaaa
nolsun gülüşüm aynı evde kös kös iş yap otur yemek yap kocişi bekle herzamankı rutin şeylersen nasılsın gülüm senin kaçıncı günün bugün aramızda 5 gün vardı galiba:26:
he anacım deprem mi olur artık apt mi çöker bilemem gariiiiiiee okadar iğne yedim canım aşılamam iptal oldu bari iyi değerlendireyimde pişman olmayayım anacım demi amaaaa
nolsun gülüşüm aynı evde kös kös iş yap otur yemek yap kocişi bekle herzamankı rutin şeylersen nasılsın gülüm senin kaçıncı günün bugün aramızda 5 gün vardı galiba:26:
napalm gızıı bende yeni geldm vallaaa bi face bi burası taklyormmmmusun ben hamilime küstm o bana faceden yazmadıııı
ilknurum senin 3. kalp nezaman olcak benimki 4 olcak yakındada ondan dedim gariiiiii
oy oy kıyamam sana bacım küsme küsmeeeeeeeeeeenapalm gızıı bende yeni geldm vallaaa bi face bi burası taklyormmmmusun ben hamilime küstm o bana faceden yazmadıııı
gız apatman yıkılmasın gız ben senin komşulara haber vermeye gidiyom deprem cantası hazırlasınlarrrr
gız küsme be bak ağlarım ama
Benim kalpcik var mu malum ben göremiyorum
Alo alo aloo alo alo alo
oy oy kıyamam sana bacım küsme küsmeeeeeeeeeee
hehehe canım ben 14.katta oturuyorum hahahah altımdakiler yandı deseneeeeee
olmaz mı bebişim hemde 3 teneeeeeeeee
Benim kalpcik var mu malum ben göremiyorum
gız bak cevap verin kuduruyom gariiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?