Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gızz yok öle deil yahu bacımmm.. arama yaptryosn kablosuzzlaraa ben öele yapyorm bacım genelde hep çıkıyo kullancılar şifre istyo biliosan bağlanyon işte gızzzzzzz

Gizzz benim kocada bilmiyor o zaman yada işine gelmiyor bide bu işin içinde gelsin soracam onadaaa sinirden kudurtur ya beni çok kızdım bak şimdi

öğretmenim canım benşm canım benim seni ben pek çok pek çok severiiimmmmmmmanatolyamm örtmeniiiimmmm hoşgeldn gızzzznasılsn ii misinnnnnn

öğretmenim canım benşm canım benim seni ben pek çok pek çok severiiimmmmmmmanatolyamm örtmeniiiimmmm hoşgeldn gızzzznasılsn ii misinnnnnn

Oyy hoşbulduk canım. Geçmişi okuyam dedim iflahım kesildi yaw.Oku oku bitmiyooo gariiiii. Vazgeçivedim okumaktan ben dee Giremedim 2,3 gündür gezip duruyom gezenti oldum gariiii siz nişleyonuz bakemm

Oyy hoşbulduk canım. Geçmişi okuyam dedim iflahım kesildi yaw.Oku oku bitmiyooo gariiiii. Vazgeçivedim okumaktan ben dee Giremedim 2,3 gündür gezip duruyom gezenti oldum gariiii siz nişleyonuz bakemm

ben de öle olyorm valla geçmişi bi okumaya başlayınca btmyoooo napalm canım yaa aynı vallaaa ev işi falann.. bugün yattm biraz bendee yarın hazırlık yapcm cumartesi misafirlerm gelecek yavaştan hazırlık yanniiiiii sende ne var ne yookkkk

Yarın maraton başlıyor desene. Ev temizle, ortalığı topla, pasta börek yap oyyy çok çok kolay gelsin canım.Bu gelcek olanlar kaynanının akrabaları demi?? Arkadaşımı çağırcam diyodun çağırdın mı?? Hee bi de kaynanan günü ertelediğini duyunca ne tepki verdi?? bu 3 sorunun cevabını verive gariii. Ben birazdan gezmeye gitcem gene

ivet canım arkideşim gelecek onları iptal ettim arkadaşım başka arkideşlerinide getirecek öle iştee haa bide dün gece aryo beni yarın misafirlern gelecekmi die bende yok dedim iptal ettim dedm başka zaman çağrcam dedim tabi arkadaşlarmn geleceğnden haber yokkkkohh canıma değsn vallaaaaaagızz sen nereye gdyosn gezmeyee bakmmmm

Çatlasın da patlasın kaynanaaa kuzum ben alt komşuya gitcem çokkk uzak yolum ama saat de geç oldu ben gideyim artukkk. Bir gezmeden geldim bir gezmeye gidiyorum. Kız ben çelebi gibi oldum yaaa Şimdik ararlar gelmiyon mu hadisene diye. Ben gidem canım. Öpüvedim gari senii

kızlar napıveriyonuz gariiiiiiiiiii.....................İyimisiniz bakem..........

tm şekercan bende öptmm slm söle komularınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…