- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.721
gızz yok öle deil yahu bacımmm..arama yaptryosn kablosuzzlaraa ben öele yapyorm bacım genelde hep çıkıyo kullancılar şifre istyo biliosan bağlanyon işte gızzzzzzz
Gizzz benim kocada bilmiyor o zaman yada işine gelmiyor bide bu işin içinde gelsin soracam onadaaa sinirden kudurtur ya beni çok kızdım bak şimdi
anaammm bide bu işin içideeegızz bacım senin kocişin işine gelmyo galibaa haaaaa nese çokta üzyeleme aranız açolmasın bacımmm
Yok anam yok ben bu işi cozcem belki geç ve güç olacak ama cozcemm
hadi be hicranımm yürüüü kim tutaarr seni beeeeeee
hadi be hicranımm yürüüü kim tutaarr seni beeeeeee
evet bacım bendeki laptop .. nese bacım ayarlatrsn inş çünkü zor yani telefondan yazmak..Canım senin laptop galiba bizim evdeki tarihi eser olanlardan o yüzden modem istiyor olabilir
evet bacım bendeki laptop .. nese bacım ayarlatrsn inş çünkü zor yani telefondan yazmak..
Aynen canım ya çıkcam canım yine görüşüruz emi
öğretmenim canım benşm canım benim seni ben pek çok pek çok severiiimmmmmmmanatolyamm örtmeniiiimmmm hoşgeldn gızzzz nasılsn ii misinnnnnn
Oyy hoşbulduk canım. Geçmişi okuyam dedim iflahım kesildi yaw.Oku oku bitmiyooo gariiiii. Vazgeçivedim okumaktan ben deeGiremedim 2,3 gündür gezip duruyom gezenti oldum gariiii siz nişleyonuz bakemm
ben de öle olyorm valla geçmişi bi okumaya başlayınca btmyoooo napalm canım yaa aynı vallaaa ev işi falann.. bugün yattm biraz bendee yarın hazırlık yapcm cumartesi misafirlerm gelecek yavaştan hazırlık yanniiiiii sende ne var ne yookkkk
Yarın maraton başlıyor desene. Ev temizle, ortalığı topla, pasta börek yap oyyy çok çok kolay gelsin canım.Bu gelcek olanlar kaynanının akrabaları demi?? Arkadaşımı çağırcam diyodun çağırdın mı?? Hee bi de kaynanan günü ertelediğini duyunca ne tepki verdi?? bu 3 sorunun cevabını verive gariii.Ben birazdan gezmeye gitcem gene
ivet canım arkideşim gelecek onları iptal ettim arkadaşım başka arkideşlerinide getirecek öle iştee haa bide dün gece aryo beni yarın misafirlern gelecekmi die bende yok dedim iptal ettim dedm başka zaman çağrcam dedim tabi arkadaşlarmn geleceğnden haber yokkkk ohh canıma değsn vallaaaaaa gızz sen nereye gdyosn gezmeyee bakmmmm
kızlar napıveriyonuz gariiiiiiiiiii....... ..............İyimisiniz bakem......... .
kızlar napıveriyonuz gariiiiiiiiiii....... ..............İyimisiniz bakem......... .
Çatlasın da patlasın kaynanaaakuzum ben alt komşuya gitcem çokkk uzak yolum ama saat de geç oldu ben gideyim artukkk. Bir gezmeden geldim bir gezmeye gidiyorum. Kız ben çelebi gibi oldum yaaa Şimdik ararlar gelmiyon mu hadisene diye. Ben gidem canım. Öpüvedim gari senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?