Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

sen dğrusunu yapmışşın canımmmmm hoşgeldin gariiiiiii....her hanımda aynı olmuyor tabi haklısın ben hamil gari izmirliyimmmmmm

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasp eder inşallahh yaa evet ben kaç aydr hep hamileym dedm adetm falan geçyodu ama olmadı insan çok üzülyooo:44::44: ne kadarlık şimdiyavruşun

rabbim insallahh kucagina almayida nasip etsinndoru herkeste belirtiler farkli

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasp eder inşallahh yaa evet ben kaç aydr hep hamileym dedm adetm falan geçyodu ama olmadı insan çok üzülyooo:44::44: ne kadarlık şimdiyavruşun

3 gün sonra 4.ayı bitireceğiz inşallah.Güzel bi hamilelik geçiriyorum (hormonlar yüzünden azan duygularım hariç tabi:).Bundan sonra da böyle devam eder inşallah.

hayalim liste istiyolar kim nereli diye ilknur anlalam diyo bnde anlamam sen yaparmısın gariiiiiiii

kislar ya o listenin ilk basina yapilmali onuda ilknurum yapmali topigi actigi icin ortadakil istelerrrr kayboluyo gelen hemen göremiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…