- Konu Sahibi ilknurum28
-
ama hayalim yazmıokiii nerdeeee:26::26::26::26::26:
gız hicran ben seni unutmam gariiiiiiiiiii
anaaammm hoşgeldiinnn bi garii miz daha oldu heriii oyy uşaklarummm beniimmmm
Hoşbuldukk. Topik uğurlu gelsin de hamile kalalım gari. yetivesin bekleyivediğimiz gari yaw.
Maalesef ikiz değiller.Çok istedim ama olmadı.Tek kuzum var teyzesi.
İdrar testinde hiç çıkmayanlar olabilirmiş drum söylemişti.O yüzden adet geçtiği halde evde çıkmıyorsa üzülmeyin kana gidin bence.
Ben adetime 5 gün kala öğrendim hamileliğimi.7 saat sonra çıktı evdeki testte 2. çizgi
Ertesi sabah ilk idrarla yeniledim 5 dk içinde çıktı.Hemen kana gittim değerim 22 çıktı.Doktorum yok gebelik dedi ben inanmadım.Testi 1 gün arayla tekrarladım 98 çıktı .Ve hala adetime 1 gün vardı.
Ve ben hiç belirti yaşamadım hanımlar.Yok göğüsler,yok kasık batması bunlar hep adet çook geçtikten sonra oluyor.Bulantı-kusmalarda 2.ayda falan başlıyor.Sakın belirtim var-yok muhabbetine girmeyin insanı çok yanıltıyor.Çok üzülüyor insan.
gız nerelisin gari bn izmirrrrr
İdrar testinde hiç çıkmayanlar olabilirmiş drum söylemişti.O yüzden adet geçtiği halde evde çıkmıyorsa üzülmeyin kana gidin bence.
Ben adetime 5 gün kala öğrendim hamileliğimi.7 saat sonra çıktı evdeki testte 2. çizgi
Ertesi sabah ilk idrarla yeniledim 5 dk içinde çıktı.Hemen kana gittim değerim 22 çıktı.Doktorum yok gebelik dedi ben inanmadım.Testi 1 gün arayla tekrarladım 98 çıktı .Ve hala adetime 1 gün vardı.
Ve ben hiç belirti yaşamadım hanımlar.Yok göğüsler,yok kasık batması bunlar hep adet çook geçtikten sonra oluyor.Bulantı-kusmalarda 2.ayda falan başlıyor.Sakın belirtim var-yok muhabbetine girmeyin insanı çok yanıltıyor.Çok üzülüyor insan.
aminnn
Bodrumluyum guzum izmirde çok akrabam var:)) ne demişler Ev YAPARSAN TUĞLADAN KIZ ALIRSAN MUĞLA DAN :))
Bodrumluyum guzum izmirde çok akrabam var:)) ne demişler Ev YAPARSAN TUĞLADAN KIZ ALIRSAN MUĞLA DAN :))
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasp eder inşallahhyaa evet ben kaç aydr hep hamileym dedm adetm falan geçyodu ama olmadı insan çok üzülyooo:44::44: ne kadarlık şimdiyavruşun
hayalim liste istiyolar kim nereli diye ilknur anlalam diyo bnde anlamam sen yaparmısın gariiiiiiii
Hoşbuldukk. Topik uğurlu gelsin de hamile kalalım gari. yetivesin bekleyivediğimiz gari yaw.
hoşgeldn didemimmm gızz gendini fazla yorma ya hamileysen ağır falan kaldırma sakınnnn
3 gün sonra 4.ayı bitireceğiz inşallah.Güzel bi hamilelik geçiriyorum (hormonlar yüzünden azan duygularım hariç tabi:).Bundan sonra da böyle devam eder inşallah.
kislar ya o listenin ilk basina yapilmali onuda ilknurum yapmali topigi actigi icin ortadakil istelerrrr kayboluyo gelen hemen göremiyo
Yormuyom tatlım ya öyle üstten supurtturuvedim gari saol canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?