- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.941
h
oşgeldin adaşımmm nasılsınnnn :*
Selam tanısak ben konyadan anasınıfı öğretmen adayıyım :) bu dönem son inşallah evli mutlu cocuksuzumanne aday aday aday aday adaya aday... ve aday olarak kalacak gibi görünüyorum ahahha
gız öle deme olcak insallah gariiiiiiiiiii
Boşver kocişini. Ben gezdiririm onu. Sahile inip yürümek, Çamlıca tepesinden boğazı seyretmek, Lala festivalinde laleler içinde dolaşmak parayla değil.
ben iyiyim canım ya düşükten sonra ilk adetimi oldum 27nisan 2 mayıs arası özzel günler bakalım tam gaz devam çalışmalara
Pofff ya o zaman ben yatam sabah kalkıp test yaptiram tekrardan gari iyi geceler gizlarrr
size doyum olmaz ben ufaktan kacayım garii uykum geldi...iyi geceler herkese:80::80::80::80:
Pofff ya o zaman ben yatam sabah kalkıp test yaptiram tekrardan gari iyi geceler gizlarrr
size doyum olmaz ben ufaktan kacayım garii uykum geldi...iyi geceler herkese:80::80::80::80:
kiz iyi degerlendir silkelenmeyi unutma serapserap in yontemi ,,benim yontemde normal 1 saat uzanir sonra yikanirdim bu sefer allah affetsin dedim oyle uyudum sabah yikandimspermcanlar tingir mingir anca varir diye dusundum ve o 4 gunu pespese calistim
gız olabilir bak .....anammmmm .gız sen bida git doktora bence geç yumurlama olmuştur belkiiiii
duygum bence tekrar yap gari bebiş olabilir gızzzzzz[/QUOTE
Ay inş giz gariii bekleyim beni ben yatam sabah kalkıp hastaneye varan test yaptiram amaninnnn
bende kactim kizlarrr: iyi gecelerrr
h
Selam tanısak ben konyadan anasınıfı öğretmen adayıyım :) bu dönem son inşallah evli mutlu cocuksuzumanne aday aday aday aday adaya aday... ve aday olarak kalacak gibi görünüyorum ahahha
Bu cümleyi şöyle düzeltiyoruz.
Selam tanısak ben konyadan anasınıfı öğretmen adayıyım :) bu dönem son inşallah evli mutlu cocuksuzumSizinle anne olduğum haberini paylaşmak için gün sayıyorum diyoruz.
Pozitif oluyoruz bebişlerimizi bekliyoruz.
duygum bence tekrar yap gari bebiş olabilir gızzzzzz[/QUOTE
Ay inş giz gariii bekleyim beni ben yatam sabah kalkıp hastaneye varan test yaptiram amaninnnn
gız amin insallah öptüm duygum benim ....habersiz bırakma biziiiiiiiii
Selam tanısak ben konyadan anasınıfı öğretmen adayıyım :) bu dönem son inşallah evli mutlu cocuksuzumSizinle anne olduğum haberini paylaşmak için gün sayıyorum diyoruz.
istanbulluma alkıışşşşşşş
gız sen yokmusun sen yine güldürdün beniiii yaaaaaaaaa
kiz iyi degerlendir silkelenmeyi unutma serapserap in yontemi ,,benim yontemde normal 1 saat uzanir sonra yikanirdim bu sefer allah affetsin dedim oyle uyudum sabah yikandimspermcanlar tingir mingir anca varir diye dusundum ve o 4 gunu pespese calistim
h
hosbulduk adasimmm,,iyiyim sukur sen nasilsin kacinci gunundesin ??.lutfen ne olursa olsun stres ten uzak dur ,,bugunki :44: yada dunki yasadiklarini :26kudum (
gız hemen yıkanılmaz ki sabah yıkanılıyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?