- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.641
maaşallah diyim kizzz iyi çalışmışsınız gün aşırıya dön artik sposlar güçlensinnn
Ayyyyy cnmmmmm cok seviyom giz seni
he anacım kız açsınlar acaba onlar neler kaynatır çok mirak ettim heeeeeee ne fenayım ben beeeeeeeeee:82::82:
maaşallah diyim kizzz iyi çalışmışsınız gün aşırıya dön artik sposlar güçlensinnn
Ayyyyy cnmmmmm cok seviyom giz seni
gız acarlarsa ben kesin meraktan fıtık olurum gari:18::18::18::18::18::18::18::18:
evet hicranım 3.5 yılda ilk defa bukadar yoğun çalıştık kızzzzzzzzzzzeee okadar iğne yedim dimi ama bacım enazından ben elimden geleni yaptım gerisi rabbime kalmış anacım
oyyyy oyyyyy oyyyyy ilknurum da gelseydiyollarına kurban hicranımmmmmmmmm:13::13::13::13::13:
Doğru canım bizde gün aşırı devam ediyoruz ama az kaldı oyun dışı kalcammmm kırmızı kartı yiyecemevet hicranım 3.5 yılda ilk defa bukadar yoğun çalıştık kızzzzzzzzzzzeee okadar iğne yedim dimi ama bacım enazından ben elimden geleni yaptım gerisi rabbime kalmış anacım
ziyaretçi olarak bakarız bizde hehehheeeeee:118::118:
oyyyy oyyyyy oyyyyy ilknurum da gelseydi
Doğru canım bizde gün aşırı devam ediyoruz ama az kaldı oyun dışı kalcammmm kırmızı kartı yiyecem
doru sölüyon gız ama allahım en güzel zamanda veriyo bebişleri
Akidi$kerim ben kaçıyorum yarın görüşürüz öptüm
evet canım çok haklısın rabbim çokkkkkkkk büyük bizimde yüzümüzü güldürecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
insallah karanfilim....... gızzz hicranımda gitti gari
koçişi geldi galiba
benimkide gelmek üzeredir canım normalde saat 19.ooda gelecekti saat kaç oldu yazık kız benim kocişimeeeeeee
gız ara cabuk nerde kaldı gariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?