Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

maaşallah diyim kizzz iyi çalışmışsınız gün aşırıya dön artik sposlar güçlensinnn

Ayyyyy cnmmmmm cok seviyom giz seni

evet hicranım 3.5 yılda ilk defa bukadar yoğun çalıştık kızzzzzzzzzzzeee okadar iğne yedim dimi ama bacım enazından ben elimden geleni yaptım gerisi rabbime kalmış anacım

yollarına kurban hicranımmmmmmmmm:13::13::13::13::13:
oyyyy oyyyyy oyyyyy ilknurum da gelseydi
evet hicranım 3.5 yılda ilk defa bukadar yoğun çalıştık kızzzzzzzzzzzeee okadar iğne yedim dimi ama bacım enazından ben elimden geleni yaptım gerisi rabbime kalmış anacım
Doğru canım bizde gün aşırı devam ediyoruz ama az kaldı oyun dışı kalcammmm kırmızı kartı yiyecem

oyyyy oyyyyy oyyyyy ilknurum da gelseydi

Doğru canım bizde gün aşırı devam ediyoruz ama az kaldı oyun dışı kalcammmm kırmızı kartı yiyecem

öle deme gız kırmızı falan cısss.......ilknurum halledemedi işini hala ya gelseydi iyi olurdu gariiiiiiii

iilknurum ses ver 1 2 deneme deneme alo alo alo cak cuk cak cuk .....gız mikrofon bozuldu

gız ara cabuk nerde kaldı gariiiii

hep böyle canım ya boşuna demiyorum ben yalnızlıktan sıyırıyorum diye canım çalışma saati düzensiz telefonu kapatması yasak eve gelir 2 saat tlf görüşmrsi olur pcyi elimden alır işi gereği işte böleeeee bende gurbette kös kös tek başıma oturuyorum canım akşam yemeği yaptım gelemeyeceğim dedi yine yalnız yedimayyyyyyy efkar bastı gariiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…