Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Cnm pko var bende yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum senin sıkıntı neydi

Kızlar kocisin yanina gidiyorum annem alicak ameliyat olucak burnundan hastaneye gidicem. Dua edinde konuşmak yasak olsun sussun biraz moralim bozuk zaten kirmizilardan. Dua edin ne olur cok yorgunum hiç gücüm yok

gız dualarımız seninle ari nederse sen takma boşver sabır

Kızlar kocisin yanina gidiyorum annem alicak ameliyat olucak burnundan hastaneye gidicem. Dua edinde konuşmak yasak olsun sussun biraz moralim bozuk zaten kirmizilardan. Dua edin ne olur cok yorgunum hiç gücüm yok

duygum kalbim seninle herseyin hayırlısı koçişi dinleme sen

gitmedim gitcem daha gız kötü bişi çıkmas insallah ya adet geçikiyo okadar :26::26::26::26:

Cnm pko var bende yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum senin sıkıntı neydi

Benım tupler kapalı canım kıstlerden bıde evlenmeden once acık amelıyatla kıst aldılar yedı tane tüpler kaynadı ıcerıde ıs yok yanı tuplerde dogal yoldan cocugum olmucak hıc ımkansız bısey rabbımın mucızesı lazım anlıcan tup ıkızlerım var sımdı kızlarım mucızelerım ıste onlar sukur olsun

ay gız gelinlerime dikkat et valla bak onlara altın takcam hende cumhuriyet

hayırlı geceler şekerler nörüyonuz bakem?kızlar çok pis sancım var yaaaa şiştim davul gibi oldum aaaaaaaaaaaaaaaaa:118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…