- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.821
Cnm pko var bende yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum senin sıkıntı neydiOyle yapıcam kızcem napalım hala doktora gıtmedınızmı sız bı gıdın arkadaslar gorunun ıcınız rahat olur ben uc ay denedım olmadı hemen gıttım doktora ıkı ay doktor kontrolunde denedık sızınle kendımı kıyaslayamam sız saglıklısınız ama doktor kontrolunde daha ıı sonuc alınıo tatlıslarım
Nerden alcam kis onu hiç böyle bisey gelmemişti başımagız karınca tozu var al dök heryere
Kızlar kocisin yanina gidiyorum annem alicak ameliyat olucak burnundan hastaneye gidicem. Dua edinde konuşmak yasak olsun sussun biraz moralim bozuk zaten kirmizilardan. Dua edin ne olur cok yorgunum hiç gücüm yok
Nerden alcam kis onu hiç böyle bisey gelmemişti başıma
Kızlar kocisin yanina gidiyorum annem alicak ameliyat olucak burnundan hastaneye gidicem. Dua edinde konuşmak yasak olsun sussun biraz moralim bozuk zaten kirmizilardan. Dua edin ne olur cok yorgunum hiç gücüm yok
gız dualarımız seninle ari nederse sen takmaboşver sabır
Oyle yapıcam kızcem napalım hala doktora gıtmedınızmı sız bı gıdın arkadaslar gorunun ıcınız rahat olur ben uc ay denedım olmadı hemen gıttım doktora ıkı ay doktor kontrolunde denedık sızınle kendımı kıyaslayamam sız saglıklısınız ama doktor kontrolunde daha ıı sonuc alınıo tatlıslarım
Bakalım ya dananın kuyruğu kopacak gari de gari gariiii
Ben yavaş yavaş kaçar gariiii kocis gelir birazdan benimde uykum geldi zaten
Cnm pko var bende yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum senin sıkıntı neydi
Benım tupler kapalı canım kıstlerden bıde evlenmeden once acık amelıyatla kıst aldılar yedı tane tüpler kaynadı ıcerıde ıs yok yanı tuplerde dogal yoldan cocugum olmucak hıc ımkansız bısey rabbımın mucızesı lazım anlıcan tup ıkızlerım var sımdı kızlarım mucızelerım ıste onlar sukur olsun
gitmedim gitcem daha gız kötü bişi çıkmas insallah ya adet geçikiyo okadar :26::26::26::26:
Yok yok olur ole kafana cok takıon ondandır korkma uzulme dusunme hıc sal kendını keyfıne bak cocuk ıcın degılde keyfıne yap anladın sen :)
ay gız gelinlerime dikkat et valla bak onlara altın takcam hende cumhuriyet
gız bak sana okadar sey söledi sen yine gidiyon yanına susar heralde bişi demez daha yeni evlisiniz ....ya bide annen var yanında konuşmaz gariiii konuşursa annen böle yapar
allah iyiliğini versin emi utandım gız
hayırlı geceler şekerler nörüyonuz bakem?kızlar çok pis sancım var yaaaa şiştim davul gibi oldum aaaaaaaaaaaaaaaaa:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?