- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.941
yok leylacımmm hamilimle pofuduğum sorguya çekiyolar beniiii gel sende katıl ifademi alıverinnn
kızlar bi davul zurnanız eksik ha oda olsa oyuncaksınız,ayyy keşke olsa bende oynarım:))
pinkcim kızların seni tek bırakıcanı sanmıyorum,çetin cevizler baksana en iyisi ben eşimin yolunu beklim :)))
kızlar muhabbetiniz bol olsun devam etmek isterdim inanın 5 dak.eşim geliyor,çıkmam lazım.
şimdiden iyi geceler sizlere.
bu arada pink dualarımdasın canım,benimde adet sancısı gibiydi hatta adetimi bekliyodum meğer bebişmiş,inşallahhh hamilelik belirtileridir canım.öpüyorum dikkat et kendine...
evet canım yeni öğrendim hamile olduğumu,isteyen herkese nasip etsin rabbim,dua ediyorum tüm isteyenlere.
evet canım maraşlıyım 27 de eşimin doğum yeri antep.sen nerelisin dicem ama çıkmam lazım eşim gelmek üzere...
gidesimmmmmm gelmiyoooo yaaaaaaaaaaa
gız leylam baska avatar bulamadın mı gızzz bune heryeri oynuyo gariiiiii
anam hemşommmmmm benimmmmmmmmbende k.maraşlıyım canım güle güle canım yine gel teze annecik uyu sen vakit geç oldu bebişimize yazıkkkkk
ne güzel işte kuşum ama doktor ve hemşire olmasaydı daha iyi olurdu psikolojimi bozuyolarda gariiiiiiiiiii
gız diyom ki adet belirtileride aynı hamiş belirtisi gibi insallah hamilesindir gızzzzzz
bende seni öpüyorum canımtez zamanda gel sohbet edelim sende bnm dualarımdasın tatlım
inşalllahhh gızzzzz sen neler yapıyon bakem
canın sağolsun kuşum ama bir şartla gelinlerimi rahat bırakacaksın temem miiiiiiiigız yaz geliyo ordan bana 10 kilo maraş dondurması yollasın bu arada izmirli yok gız hiç topikte yanlız kaldım gariiiiiii
gız hadi bizde oynayak pskolojimiz yerine gelsin gariiiiiii
gız hadi bizde oynayak pskolojimiz yerine gelsin gariiiiiii
canın sağolsun kuşum ama bir şartla gelinlerimi rahat bırakacaksın temem miiiiiiii
Haydeeeeeeeeeeeeeee tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy döktürün gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gız biz ara verdik dr gitcem adet hep gecikiyo pko varmıdır diye kontrol ettircem
gız biz ara verdik dr gitcem adet hep gecikiyo pko varmıdır diye kontrol ettircem
Inşallah halayda çekeriz böyleeee hoppaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?