Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

bende seni öpüyorum canım tez zamanda gel sohbet edelim sende bnm dualarımdasın tatlım

evet canım yeni öğrendim hamile olduğumu,isteyen herkese nasip etsin rabbim,dua ediyorum tüm isteyenlere.

evet canım maraşlıyım 27 de eşimin doğum yeri antep.sen nerelisin dicem ama çıkmam lazım eşim gelmek üzere...

anam hemşommmmmm benimmmmmmmmbende k.maraşlıyım canım güle güle canım yine gel teze annecik uyu sen vakit geç oldu bebişimize yazıkkkkk

anam hemşommmmmm benimmmmmmmmbende k.maraşlıyım canım güle güle canım yine gel teze annecik uyu sen vakit geç oldu bebişimize yazıkkkkk

gız yaz geliyo ordan bana 10 kilo maraş dondurması yollasın bu arada izmirli yok gız hiç topikte yanlız kaldım gariiiiiii

gız yaz geliyo ordan bana 10 kilo maraş dondurması yollasın bu arada izmirli yok gız hiç topikte yanlız kaldım gariiiiiii
canın sağolsun kuşum ama bir şartla gelinlerimi rahat bırakacaksın temem miiiiiiii
gız hadi bizde oynayak pskolojimiz yerine gelsin gariiiiiii

haydeeeeeeeeeeeeeee tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy döktürün gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canın sağolsun kuşum ama bir şartla gelinlerimi rahat bırakacaksın temem miiiiiiii

Haydeeeeeeeeeeeeeee tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy döktürün gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

no no no pofudukum gelinler benim ama olmuyo yaaaaa oynamıyom banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…