Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız pinkim anlat derdine derman gönlüne sultan olalım gariiiii

kız bunlar nere kayboldu uykumu kaçırıp kayboldular
aşılamamın bu gün 13 günü teste cesaretim yok kırmızılar sinyal yolluyo sanki moralim bozulmaya başladııı hamilimmm

aşılamamın bu gün 13 günü teste cesaretim yok kırmızılar sinyal yolluyo sanki moralim bozulmaya başladııı hamilimmm

gız kırmızıların belirtiside hamilelik bekirtisi gibi gız insallah anniş olursun gariiii halay cekerik ha burda

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme lütfen benimde bu ay aşılamam iptal oldu malesef yumurtalrım çok büyümüş ee okadar iğne kullanırsam olacağı buydu hayırlısı böyleymiş bunda da vardır bir hayır canım

aynen hayırlısı olsun canım devam edecekmisin peki tedavine

aynen hayırlısı olsun canım devam edecekmisin peki tedavine

evet canım inşallah regl olmam ama olursamda yine hastane yolu görünüyor banabuarada gonal_f kullandım canım ben oda iyice şişirdi beni kiloda yapabiliyormuş canım sıkıldı ama yapacak bişey yok mevlam büyük canım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhhhhh

leyla4627 hamilesin sanırım canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah buarada k.maraşla bir bağlantın varmı?:13:

kızlar bi davul zurnanız eksik ha oda olsa oyuncaksınız,ayyy keşke olsa bende oynarım:))

pinkcim kızların seni tek bırakıcanı sanmıyorum,çetin cevizler baksana en iyisi ben eşimin yolunu beklim :)))

kızlar muhabbetiniz bol olsun devam etmek isterdim inanın 5 dak.eşim geliyor,çıkmam lazım.

şimdiden iyi geceler sizlere.

bu arada pink dualarımdasın canım,benimde adet sancısı gibiydi hatta adetimi bekliyodum meğer bebişmiş,inşallahhh hamilelik belirtileridir canım.öpüyorum dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…