- 17 Mart 2013
- 159
- 28
- 53
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.901
anammmm önceki attığım mesaj gitmemiş gariiiiiiii kız özlem benim pc de kafayı yedi galibaaaaaaaaaaa
kızlar ben uyukluyorum size ii geceler öpüldünüzha sunuda diyim iki afta sonra ayrıntılı ulrasona giricez size renkli görüntüyü atarım kızlarımı begencekmisiniz bakalım hehehe
kızlar ben uyukluyorum size ii geceler öpüldünüzha sunuda diyim iki afta sonra ayrıntılı ulrasona giricez size renkli görüntüyü atarım kızlarımı begencekmisiniz bakalım hehehe
tamam gız hatta biz beşik kertiği yapalım şimdiden ahanda kerttim .....bak dönmek yok okadar sezerim kız annesi olarak konuşma hakkın olmadıgını düşünüyorum benim oğlanlar kacırır valla kızları haberin ola
o zaman ne diyoruz rabbim arkadaşlıgımızı daim etsin diyoruz evlatlarımızı hep birikte buyutucez inşallah hadıyın bakıyım ben beceremedim dogal yoldan yapmayı hadi sıkın pıttışlarıda yapın damatlarımı aaaa ne bu tembellik böle
pink_diamond sende konuşsana canımmmmmmm
ayyy canım okuyom ama yazmaya mecalim yokkk öyle bi uykum geldi ki bakıp kaçacakdım yakalndımmmm
iyi geceler canım sana kendine çok iyi bak Allaha emanet ol gelinime iyi bak heeeeeeeeeeee
o zaman ne diyoruz rabbim arkadaşlıgımızı daim etsin diyoruz evlatlarımızı hep birikte buyutucez inşallah hadıyın bakıyım ben beceremedim dogal yoldan yapmayı hadi sıkın pıttışlarıda yapın damatlarımı aaaa ne bu tembellik böle
hadı bakem canım inşallah kız hamil duydun mu dünür bize tembel dedi hemen oğlanları yapak anacımmmmmm kızlarını elinden alalımda görsün hıh
gız valla doru diyon elimi cabuk tutmam lazım yoksa pofuduk kapcak biz gece koçişle böle yapalım
pink_diamond kızlar konuşsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadı bakem canım inşallah kız hamil duydun mu dünür bize tembel dedi hemen oğlanları yapak anacımmmmmm kızlarını elinden alalımda görsün hıh
gız pofuduk kızların 2side benim olcak biz beşikkerttik bile ...oh canıma deysinnnnn
pofuduk bi konuda anlasalım sezerin kızlar kiminmiş hamilinmiş okadar konu kapanmıştır
yakalarım ben öleeeeee bakıp kaçmak yokkkkkşimdi uyu canım ama sonra geldiğinde bakıp kaçma bize katıl hayatını yaşaaaaaaa(yada hayatının kabusunu )
konuya daamadım şekerim soru cvp gidelimmm ısınana kadar gariiiii
aaa kuşum olur mu öleeeeeee bidenesi senin diğeri benim tamam konu kapanmıştır
yakında anlıcam artık kabusmu rüyaaaa mı
hahaha çok güldürdün kız beni bende adamı bulsam yapacağımda işten gelmek üzere yorgun olur şimdikgız valla doru diyon elimi cabuk tutmam lazım yoksa pofuduk kapcak biz gece koçişle böle yapalım
olur canım bize uyarkonuya daamadım şekerim soru cvp gidelimmm ısınana kadar gariiiii
anacım dur bakem hele hadı seninkide kız olursa ben onuda alırım gariiiiiiiiiiiiiigız pofuduk kızların 2side benim olcak biz beşikkerttik bile ...oh canıma deysinnnnn
yakında anlıcam artık kabusmu rüyaaaa mı
gız sen rihannanın diamond umusun garii
Hamilimmm mesajlarına niye bakmıyon kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?