Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

pink_diamond sende konuşsana canımmmmmmm
ayyy canım okuyom ama yazmaya mecalim yokkk öyle bi uykum geldi ki bakıp kaçacakdım yakalndımmmm

kızlar ben uyukluyorum size ii geceler öpüldünüz ha sunuda diyim iki afta sonra ayrıntılı ulrasona giricez size renkli görüntüyü atarım kızlarımı begencekmisiniz bakalım hehehe

iyi geceler canım sana kendine çok iyi bak Allaha emanet ol gelinime iyi bak heeeeeeeeeeee

kızlar ben uyukluyorum size ii geceler öpüldünüz ha sunuda diyim iki afta sonra ayrıntılı ulrasona giricez size renkli görüntüyü atarım kızlarımı begencekmisiniz bakalım hehehe

gız niye öle diyon simdi oglan anaları doluşcak topşğe ah sezerim ah olmadı bu.....gız gelinlerimi görcem gari ohhhh yandannnnn

pink_diamond sende konuşsana canımmmmmmm
ayyy canım okuyom ama yazmaya mecalim yokkk öyle bi uykum geldi ki bakıp kaçacakdım yakalndımmmm

yakalarım ben öleeeeee bakıp kaçmak yokkkkkşimdi uyu canım ama sonra geldiğinde bakıp kaçma bize katıl hayatını yaşaaaaaaa(yada hayatının kabusunu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…