- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.221
Anacim eğer alabilirsen çık bi erken gebelik terslerinden alll lütfen eğer hamus değilsen yumurtan kiste dönüşmüş olabilir oda adet geciktirir
olumsuzluk cok yasadik ben 3 yildir cocuk istiyoruz o yuzdende korkuyoruz belirti falanda yok beta yaptirdik 040 cikti negatif yukseldimi diye dusunuyoruz aglamak istemiyorum
gece acile gderim kan veririm
kazndb ben olsam gizli gizli gider alır yapardım vallahi:)
Canım ins güzel haberlerle gelirsin lütfen beni yanlış anlama
sende ne tür belrtileri mevcut ,?hicran haklı kilon varsa eğer vermek gerekir benim 30 kilo fazlalığım var çarşamba günü diyetisyene gidip vermeye başlayacagım inşallah bende hepsi var belirtisi olarak
sende ne tür belrtileri mevcut ,?hicran haklı kilon varsa eğer vermek gerekir benim 30 kilo fazlalığım var çarşamba günü diyetisyene gidip vermeye başlayacagım inşallah bende hepsi var belirtisi olarak
İmkânın varsa eczaneler kapanmadan önce git all evde yap duruma gorede kan verirsingizlar o zaman ben gdiyim aliyim da geliyim kan mi versem evdemi yapsam
yok kuzun yanlis anlamam
İmkânın varsa eczaneler kapanmadan önce git all evde yap duruma gorede kan verirsin
Tmm cnmm sonuçta hepimizin amacı aynı canım bildiklerimi söylüyorum ben
gizlar o zaman ben gdiyim aliyim da geliyim kan mi versem evdemi yapsam
yani burda hepimiz kardesiz ya alınmak olmaz eşim alcak eczaneden sen cıkma dedi karnım agrıyoya yurume dedi biraz uzakda eczane
Çok sevindim canım herşey güzel okur insss ama üzülmek yok sonuç ne olursa olsun yola devam
sen ne zaman başladın diyetisyene nekadar kilo verdin yazar mısın ?
ben diyetisyene gitmedim doktor bana dedi tup bebek yaptırcaktım kilo vermezsen yapmam dedi 1 ayda 8 kilo verdim dahada vericem ama tup yaptırmadım asılama olmazsa tup bebek yaptırcam
hiç belirtim yok sadece goguslerim cok sisdi başkada belirti yok cok kafama takıyorum herelde yastres yapma en önemlisi o canım stres yaparsan kendini kötüye hazılamiş olursun ne çıkarsa çıksın haline şükret canım bizden durumu kötü olanları düşün
yani burda hepimiz kardesiz ya alınmak olmaz eşim alcak eczaneden sen cıkma dedi karnım agrıyoya yurume dedi biraz uzakda eczane
Canım ilaç almak istemiyorsan bitki çaylarından iç sıcak su torbasi koy beline ama karnına koymaağrım çok ne yapsam acaba ağrı kesici içmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?