Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

olumsuzluk cok yasadik ben 3 yildir cocuk istiyoruz o yuzdende korkuyoruz belirti falanda yok beta yaptirdik 040 cikti negatif yukseldimi diye dusunuyoruz aglamak istemiyorum

Hepimiz aynıyiz canım sen bilirsin o zaman bence ikilemde kalmak daha kötü su an ben gün sayıyorum hamis değilsem kırmızılar gelsede yeniden çalışmaya başlasak diyorum

sende ne tür belrtileri mevcut ,?hicran haklı kilon varsa eğer vermek gerekir benim 30 kilo fazlalığım var çarşamba günü diyetisyene gidip vermeye başlayacagım inşallah bende hepsi var belirtisi olarak

sende ne tür belrtileri mevcut ,?hicran haklı kilon varsa eğer vermek gerekir benim 30 kilo fazlalığım var çarşamba günü diyetisyene gidip vermeye başlayacagım inşallah bende hepsi var belirtisi olarak

Canım ben kazandibi nden yanlış alıntı yapmisim senin için demiştim kiloyu canımcimmm

İmkânın varsa eczaneler kapanmadan önce git all evde yap duruma gorede kan verirsin

Tmm cnmm sonuçta hepimizin amacı aynı canım bildiklerimi söylüyorum ben

yani burda hepimiz kardesiz ya alınmak olmaz eşim alcak eczaneden sen cıkma dedi karnım agrıyoya yurume dedi biraz uzakda eczane

sen ne zaman başladın diyetisyene nekadar kilo verdin yazar mısın ?

stres yapma en önemlisi o canım stres yaparsan kendini kötüye hazılamiş olursun ne çıkarsa çıksın haline şükret canım bizden durumu kötü olanları düşün

ben diyetisyene gitmedim doktor bana dedi tup bebek yaptırcaktım kilo vermezsen yapmam dedi 1 ayda 8 kilo verdim dahada vericem ama tup yaptırmadım asılama olmazsa tup bebek yaptırcam

ben kendi imkanlarımla 5 kilo verdim ama durdu artık bir mühddet sonra duruyor veremiyorsun canım gerçi senin fazla kilon yok sanırım benim eşimin spermleri az hareketli bizim tek taraflı değil sorun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…