Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

inşalaahh gızzz tutmuşturrrrrrruyyyy uşaklaaarrrrrrrr annoommmm ne zaman yapcn testi... karnın ağryosa vardır bişi bacım...bi test yapta ona göre doktoruna görün ilaç milaç verir yanii....

adetim 2 gun gectiginde test yaptirdim 040 cikti ama halen edet olmadim yaptircam canim bidaha evdemi yapsam kanmi versem kararsiz kaldim bide korkutorum cikmassa diye

ilknurum geçmiş olsun seni tanımıyorum ama sevenin çok aramızda görmek güzel.hicran merhaba canım bu sabah karın ağrısıyla kalktım kırmızılar gelmiş çarşamba günü doktora gidecegim kesinleşti canım

Geçen ay ovitrelle oldum canım ama olmadı bu ay serophene ve gonalf kullandım

Ay hic dikkat etmem kis öyle şeylere dr aramam gerekiyo hangi gün gelelim diye ama içimden gelmiyo dr gitmek korkuyorum artik
D

bende klomen pregnyl ignesi oldum adetim 2 gun gecti 040 cikti test gene yaptirsammi 11 gun oldu halen olmadim

adetim 2 gun gectiginde test yaptirdim 040 cikti ama halen edet olmadim yaptircam canim bidaha evdemi yapsam kanmi versem kararsiz kaldim bide korkutorum cikmassa diye

Anacim yumurtan catladi mi igne olali kac gün oldu iğneden 14 gün sonra adet olmazsa hamissindir tabi bu c durum yumurta çatladıysa catlamadiysa o yüzden de gecikir adet

Hg cnm üzülme cnm bı an önce tedaviye baslarsin sevin bence

Anacim yumurtan catladi mi igne olali kac gün oldu iğneden 14 gün sonra adet olmazsa hamissindir tabi bu c durum yumurta çatladıysa catlamadiysa o yüzden de gecikir adet

catladi 25 martta igne oldum catladi patladi ama tirt cikti galiba sence olmusmudur bugun sabah kalktim basim dondu kocis beni yakaladi yataga yatirdi duscektim nerdeyse

Hg cnm üzülme cnm bı an önce tedaviye baslarsin sevin bence

destegin için teşekkürler canım sevin derken tedaviye aşlayacagım anlamında söyledin sanırım sagol karnm çok agrıyor hç böyle olmamıştım.sen nasılsın iyi miisin doktora ne zman gidiyorsun ihmal etme bezmek pes etmek yok canım biz başaracagız

Evet canım tedaviye baslayacagin için sevin dedim ben dr regl olursam gidicemmm 4 gün var iste bekliyorum pko yu yencez cnm

Anacim eğer alabilirsen çık bi erken gebelik terslerinden alll lütfen eğer hamus değilsen yumurtan kiste dönüşmüş olabilir oda adet geciktirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…