- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.241
inş uzulmem inş hamişimdir
ben kendi imkanlarımla 5 kilo verdim ama durdu artık bir mühddet sonra duruyor veremiyorsun canım gerçi senin fazla kilon yok sanırım benim eşimin spermleri az hareketli bizim tek taraflı değil sorun canım
anladım kusum bizdede tek bende işte kilom var baya en az 15 kilo vermem lazım doktor oyle dedi senin kac kilo fazlan var benim 52 kilo olmam lazım o yuzden 25 kilo vermem lazım
anladım kusum bizdede tek bende işte kilom var baya en az 15 kilo vermem lazım doktor oyle dedi senin kac kilo fazlan var benim 52 kilo olmam lazım o yuzden 25 kilo vermem lazım
canım ben 60 kiloya düşmem gerek 90 kiloydum 85 e düştüm şuan durmuş durumda o yüzden diyetisyenle akraba olmam gerektiğini söyledi doktor en doğrusu bu olduğuna karar verdim evde plates yapıyorum ama 3 haftadır kasık ağrımdan yapamıyorum canım ama başlayacagım 2 güne kadar dinlenme aşamasındayım şuan anlayacagın benimde 25 kilo vermem gerekli :)
Allah yardımcımız olsun kızlar ben evlenmeden önce 39kiloydum şimdi 49 ama artik almamam lazımevet pcos luyum
Allah yardımcımız olsun kızlar ben evlenmeden önce 39kiloydum şimdi 49 ama artik almamam lazım
Canım ilaç almak istemiyorsan bitki çaylarından iç sıcak su torbasi koy beline ama karnına koyma
bugün pek yazmıyorsun hicran küsmüyüs
anam ne guzel ya darısı benim başıma tu tu maşallah sana ya sakın alma oyle kal
zamanında bende almaya çalışıyordum ama evlenmeden olmadı şimdi iyiyim benim de kocisin fazlası var kızlar diyetisyene asla gitmez yemesi çok güzel offf iffanam ne guzel ya darısı benim başıma tu tu maşallah sana ya sakın alma oyle kal
Tmm canım bol bol dinlentamam teşekkür ederim kahve içtim şimdi
Allah yardımcımız olsun kızlar ben evlenmeden önce 39kiloydum şimdi 49 ama artik almamam lazım
kızlar ben kacıyım el işi örmem lazım şiparişler var akşam gorusuruz opüldünüz
kızlar ben kacıyım el işi örmem lazım şiparişler var akşam gorusuruz opüldünüz
hicran demekki güzel yemekler yapıyorsun kocişin begeniyor yiyor canım eline sağlık bir tabakta bize yollar mısın ?:)[/ QUOTE]
Ayyy kocisde boyle diyo sen de bu kadar güzel yemek yapma dayanamıyorum diyo
Canım azimli olduktan sonra verirsin sıkma canını
Yavrum ne oruyon gizzz bende severim orgu ama sis bilmiyorum öğrenmek istiyorum
Bende bebek battaniyesi ördümbende en iyi şiş bilirim canım. tığ yeni öğrendim yastık kılıfı yaptım bu kış motif motif yaptım sonra birleştirdim güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?