Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ben kendi imkanlarımla 5 kilo verdim ama durdu artık bir mühddet sonra duruyor veremiyorsun canım gerçi senin fazla kilon yok sanırım benim eşimin spermleri az hareketli bizim tek taraflı değil sorun canım

anladım kusum bizdede tek bende işte kilom var baya en az 15 kilo vermem lazım doktor oyle dedi senin kac kilo fazlan var benim 52 kilo olmam lazım o yuzden 25 kilo vermem lazım

anladım kusum bizdede tek bende işte kilom var baya en az 15 kilo vermem lazım doktor oyle dedi senin kac kilo fazlan var benim 52 kilo olmam lazım o yuzden 25 kilo vermem lazım

canım ben 60 kiloya düşmem gerek 90 kiloydum 85 e düştüm şuan durmuş durumda o yüzden diyetisyenle akraba olmam gerektiğini söyledi doktor en doğrusu bu olduğuna karar verdim evde plates yapıyorum ama 3 haftadır kasık ağrımdan yapamıyorum canım ama başlayacagım 2 güne kadar dinlenme aşamasındayım şuan anlayacagın benimde 25 kilo vermem gerekli :)

anladım şekerim ama hamiş kalmayı dusunuyosan plates yapma hareket etme bence bende yapıyodum bıraktım

anam ne guzel ya darısı benim başıma tu tu maşallah sana ya sakın alma oyle kal
zamanında bende almaya çalışıyordum ama evlenmeden olmadı şimdi iyiyim benim de kocisin fazlası var kızlar diyetisyene asla gitmez yemesi çok güzel offf iff

tamam teşekkür ederim kahve içtim şimdi
Tmm canım bol bol dinlen

Allah yardımcımız olsun kızlar ben evlenmeden önce 39kiloydum şimdi 49 ama artik almamam lazım

senin yerinde olmak isterdim canım yemene dikkat ettikten sonra almazsın evlenince mutluluk homonu fazla çalışırmış ondan kilo alıyoruz sanırım bende evlendikten sonra 6 yılda 35 kilo aldım canım

hicran demekki güzel yemekler yapıyorsun kocişin begeniyor yiyor canım eline sağlık bir tabakta bize yollar mısın ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…