Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

çok sevindim canım şimdi yazdıklarınızı okudum canım hayırlısı haydi bakalım inşallh hamişsindir canım

gızz bacım hamile misiinnnnnoyyyy kuzummm ayy inşallah kandada çıkaarrrr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallaaahhhhh

Giz silik çizgi çıkmış günü geçmiş yapmamış test bende ısrar ettim yap diye kocisi alıp gelmiş test ve silik çizgi

bana malum olmuş gibi sana dedim kan testi yaptırma durumun varsa yaptır demiştim ayy bakk görüyor musun :) darısı başımıza artık inşallah senin gibi bizlde burada hamiş haberimizi veririz

inş cıkar bakalım heycan doruk da rabbim isteyen herkese versin inş

amiinnnn inşallaahh canım.. bebek o kadar çok istyoruz kii ama dedğm gibi akışına bıraktm ... ama kendimi daha çok hazır hissedyorm bebek için.. ona çok ihtiyacım var... benim ilk gebeliğimde hiç çizgi görememiştm 4 gün göremedm sonra kanda çıkmıştı canım senimnde kanda net çıkar 2. çizgiyi görmüşsün yaa ne mutlu sanaaaaa

arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.şuan hala alt karnım ağrıyor şiş bacaklarım çok ağrıyor sanki heran adet olacakmışım gibi ama tahmini 28 nisanda olucam şuan bile başlasa erkenken ben 5-6 gündür böyleyim.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?

bana malum olmuş gibi sana dedim kan testi yaptırma durumun varsa yaptır demiştim ayy bakk görüyor musun :) darısı başımıza artık inşallah senin gibi bizlde burada hamiş haberimizi veririz

inş canım ya yakında sizinkileride duyarız rabbim buyuk ama ben halen daha emin deyilim ama kanda ıcıkınca inancam galiba

kendim hamiş olmuş kadar sevindim inan içinde fesatlık olmaya rabbim verir inş.valla kalbim küt küt atıyor seviçten gündüz ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz hayat müşterek

canım ilk önce hoşgeldn aramızaaa ümüdünü kırmak istemem ama bunları ben hep yaşadm bu ayda yaşadm... psikolojik yanii... göğüslerim şişiyodu karnım adet olacakmış gibi ağrıyodu bacaklarım ağryodu kramp giriyodu karnıma... batışmalar oluodu.. yani kafamıza çok taktğmızdan oluo şekerim... rabbim tabi hayırlısını versin yanii.. inşallah hamile olursun ama heveslnme pek canım... üzülmeni istemem.. akışına bırakk...

inş canım ya yakında sizinkileride duyarız rabbim buyuk ama ben halen daha emin deyilim ama kanda ıcıkınca inancam galiba

kanda çıksa bile inanamaz insan sen bekle bekle sonra gel kolay sindirilecek bir durum değil canım :)

kendim hamiş olmuş kadar sevindim inan içinde fesatlık olmaya rabbim verir inş.valla kalbim küt küt atıyor seviçten gündüz ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz hayat müşterek

evet hiç tahöin etmezdim 2. cizgiyi gorcemi halen sok dayım inş raabiim herkeze nasip etsin aminnnnn

Canım test için cooooooook erken adet belirtileri gebelik belirtileri birbirine benziyor ve günün geçmeden bilemeyiz yada adet yaklaşınca erken gebelik testi al yap eğer sonuç seni üzmeyecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…