- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.701
kosss gizzzzz kosssssKIZLAARRR ben kocişin yanına gidiyorum seslendi belki çocuk yaparızgece girerim yine görüşürüz öptüm sizi çookk :38
Slm anne adayları nasılsınız ?
bana da bi tanıdık getirtmişti ben bi araştırıyım bakıyım ama bilseydi bana derdi ama ben bi sorıyım
evet canım hayırlısı ama sn benden önce hamiş kalacaksın bence bu dediğimi unutma benim pek umudum yok bir sene boyunca bizim tek taraflı değil sorun eşimin spremleri az harekli çünkü canım .
demekki mertebe önemli değil canım biraz da insanlık lazım imkansız denir mi hic
Sana zahmet olacak canım
kosss gizzzzz kosssss
As canım şenlik var kazandibi
aynen sekerim bende kacıyım sonra tekrardan gelirim
Tmm cnmm dinlen senaynen sekerim bende kacıyım sonra tekrardan gelirim
Sağol tatlımmmmmolurmu oyle sey seve seve sorustururum
Hayırdır ne senlıgı bu böyle agzınız kulaklarınızda yenı annemızımı kutluyosunuz?
Hayırdır ne senlıgı bu böyle agzınız kulaklarınızda yenı annemızımı kutluyosunuz?
Tmm cnmm dinlen sen
Sağol tatlımmmmm
kan testi yaptırmış annemiz ona seviniriz
hicran benim kociş bitkisel çözümleri sevmiyor içmez yemez gizli gizli vermem gerek tozu araştırayım bir ara bakalım
Hayırlı ugurlu olsun ınsallah dun testte iki çizgi gormustu kanla netleşmıs cok sevındım gecmısıde okudum cok guzel bır mucıze olmus herkese umut olur ınsallah bu durum
Canım pekmezi bi kasık yiyecek sadece sorun iki taraflı olunca ikinizde tedavi olmalısınız
Canım pekmezi bi kasık yiyecek sadece sorun iki taraflı olunca ikinizde tedavi olmalısınız
evet canım ben tedavimi olayımm engel kalksın eğer kalmazsa hamiş aşılama yaptırcaz canım seneye
Çok büyük umut oldu canım pkoyu nasıl yencezzz diyordu
Çok büyük umut oldu canım pkoyu nasıl yencezzz diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?