Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

çok sevindim Allah tamamına erdirsinnnnnnnnn.kendini yorma hiç ağır falan kaldırma erkek olsun kız olsun hiç farketmez sağlıklı olsun inşallaaahhhhh darısı bizim başımıza

çok sevindim Allah tamamına erdirsinnnnnnnnn.kendini yorma hiç ağır falan kaldırma erkek olsun kız olsun hiç farketmez sağlıklı olsun inşallaaahhhhh darısı bizim başımıza

inşallah darısı başımıza bizde çok sevindik

diğer yumurtan temizmi kaç tane yumurta olusuyor orada biliyormusun soyledimi doktorun sadece oradamı büyüme var

sadece orada var yarın doktora gideceğim prolaktin hormonuma bakılacak ona göre pko tedavisine babaşlayacagız kilo vererek senin bunun üstesinden gelecegine inanıyorum dedi doktorum büyük bir problemin yok dedi canım

başka bir sorun var mı? yoksa çıkmam gerek yemek yapacagım kociş gelicek cnm

sezer cim pco o senin dedigin degil sen yanlış anladın sekerim pco yumurtalık kisti ama herkesde kist olmuyo hormon la alakalı bi durum seninki pco degilmiş farklı bi durum yani

ben de anlatmaya calışıyorum ama anlatamadım sanırım kazandb canım

cok farklı bişey ki o bunla alakası yok boşver kusum sıkma canını

teşekkür ederim canım ben de tam çıkıyordum az evvelde hicran çıktı diye bende çıkacaktım sen geldim canım kocişi erken gelecekmiş bugün o yüzden çıktı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…