- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.741
ben 3 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım benim adet cok duzensiz 8 ayda bir kendiliginden adet oluyorum 3 yıl boyunca tup denedik tedavi yarıda kesildi sonra 1 sene bekledim sonrada en son klomen pregnyl catlatma ignesi oldum ve gebeyim
Yawrucum benım sana bısey demıcem uzmek ıstemıyorum senı ama gercekten kaç kıstın var pardon pkon
çok sevindimAllah tamamına erdirsinnnnnnnnn.kendini yorma hiç ağır falan kaldırma erkek olsun kız olsun hiç farketmez sağlıklı olsun inşallaaahhhhh darısı bizim başımıza
tek yumurtlığımda 8 tane küçük kist var
diğer yumurtan temizmi kaç tane yumurta olusuyor orada biliyormusun soyledimi doktorun sadece oradamı büyüme var
başka bir sorun var mı? yoksa çıkmam gerek yemek yapacagım kociş gelicek cnm
cok varda yarında orabilirim tatlım acelesi yok
çok sevindimAllah tamamına erdirsinnnnnnnnn.kendini yorma hiç ağır falan kaldırma erkek olsun kız olsun hiç farketmez sağlıklı olsun inşallaaahhhhh darısı bizim başımıza
cok varda yarında orabilirim tatlım acelesi yok
sezer cim pco o senin dedigin degil sen yanlış anladın sekerim pco yumurtalık kisti ama herkesde kist olmuyo hormon la alakalı bi durum seninki pco degilmiş farklı bi durum yani
sezer cim pco o senin dedigin degil sen yanlış anladın sekerim pco yumurtalık kisti ama herkesde kist olmuyo hormon la alakalı bi durum seninki pco degilmiş farklı bi durum yani
ben de anlatmaya calışıyorum ama anlatamadım sanırım kazandb canım
cok farklı bişey ki o bunla alakası yok boşver kusum sıkma canını
teşekkür ederim canım ben de tam çıkıyordum az evvelde hicran çıktı diye bende çıkacaktım sen geldim canım kocişi erken gelecekmiş bugün o yüzden çıktı o
huhuhu kimse yokmu kızlarrrrrr nereye kayboldunuz halay cekcektik ya teyteytey
akşam hamil duyunca sen gör şamatayı bak
senin koçiş geldimi bu arada sen nerdendin tatlım
he gızz çok neşeli biri hamilll kesin seviçten çıldıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?