- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.181
bunadım valla bide iki tane bende yiolar anacım beni yiolar
kilo aldin mi ikizler olunca ne kadar aldınbunadım valla bide iki tane bende yiolar anacım beni yiolar
Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhahhhhhhhhhh ilknurum ahhhhhhhhhhhhh
Gizzz benim de çok datlidir canım hatta kocisle 4ay sey edemedik
Anestezi aldin mi sen yavrum
kilo aldin mi ikizler olunca ne kadar aldın
Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
Gizz biz zaten sey edememisizzzz gaynanam daha ilk aydan bebek diyo bize gizzzzx
Gizzz benim de çok datlidir canım hatta kocisle 4ay sey edemedik
Anestezi aldin mi sen yavrum
gız bırak yesinler sende onları yicen dogunca .....sen face işini hallat hemen bak
kocadan onay bekliom gı msj attım donmedi daha sonra boşamasın kız beni kıskanıyo zaten sizi anam iki cocukla nerelere giderim ben
oy oy oy sorma yok bebek mebek dedi kocis bi daha da sormadi gariiianammmmmmmmmmm gız hicranım senin kaynanada fenaymış haaaaaaaa
yok kız ne anestezisi bişey yokki onda alcak valla yaw alttan muayene olur gibi bişey hiç bişey yok onda anlamıon bile ne oldugunu şişion sadece balon gibi o kadar ben mal mal baktım etrafıma rahmi o makas gibi şeyle açtılar içeri bişey soktu sadece ellerini hissedion dokunuslarını doktorun sıvı verom dedi verdi benim kapalıydı az daha içeri verdi hortumu serce parmadından bile ince yarısı kadar bişey hortum öksür dedi bana orada azcık acıdı canım korkudan kasmıstır diye belki dediler ama kapalıydı işte nankör sey besle besle kapansın
Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
ayy kızlaaarr şu an çok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim az önce kuzenimle konuştum test yapmış hamileymiiiişşşşşş çok sevindim yaa :))
ayy kızlaaarr şu an çok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim az önce kuzenimle konuştum test yapmış hamileymiiiişşşşşş çok sevindim yaa :))
valla bebem 7 kilo aldım 5 ayda zaten kilolu başladım ben evlendigimde 56 kiloydum ben ilaç kullana kullana 1 senede 10 kilo aldım birden 67 ile hamilelige basladım simdi 74 kiloyum boyum 170 hormon hapları kullanıom tedavilik işte kistler kalcakmış içimde almıcaz dedi doktorum tekrarlamasın diye dogumdan sonra tedaviye gene devam işte bakalım ne olcak
Meltemim hayırlı uğurlu olsun gari darısi bazımıza seninle tanışmadık
Meltemim hayırlı uğurlu olsun gari darısi bazımıza seninle tanışmadık
amannnn sezerimmm sagligin yerinde olsun da kilo o kadar sorun değil
oy oy oy sorma yok bebek mebek dedi kocis bi daha da sormadi gariii
Ayyyyy içimi rahatlattin canım ya sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?