Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Gizzz benim de çok datlidir canım hatta kocisle 4ay sey edemedik

Anestezi aldin mi sen yavrum

yok kız ne anestezisi bişey yokki onda alcak valla yaw alttan muayene olur gibi bişey hiç bişey yok onda anlamıon bile ne oldugunu şişion sadece balon gibi o kadar ben mal mal baktım etrafıma rahmi o makas gibi şeyle açtılar içeri bişey soktu sadece ellerini hissedion dokunuslarını doktorun sıvı verom dedi verdi benim kapalıydı az daha içeri verdi hortumu serce parmadından bile ince yarısı kadar bişey hortum öksür dedi bana orada azcık acıdı canım korkudan kasmıstır diye belki dediler ama kapalıydı işte nankör sey besle besle kapansın

ayy kızlaaarr şu an çok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim az önce kuzenimle konuştum test yapmış hamileymiiiişşşşşş çok sevindim yaa :))

anammmmmmmmmmm gız hicranım senin kaynanada fenaymış haaaaaaaa
oy oy oy sorma yok bebek mebek dedi kocis bi daha da sormadi gariii

Ayyyyy içimi rahatlattin canım ya sağol

kilo aldin mi ikizler olunca ne kadar aldın

Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh

valla bebem 7 kilo aldım 5 ayda zaten kilolu başladım ben evlendigimde 56 kiloydum ben ilaç kullana kullana 1 senede 10 kilo aldım birden 67 ile hamilelige basladım simdi 74 kiloyum boyum 170 hormon hapları kullanıom tedavilik işte kistler kalcakmış içimde almıcaz dedi doktorum tekrarlamasın diye dogumdan sonra tedaviye gene devam işte bakalım ne olcak

amannnn sezerimmm sagligin yerinde olsun da kilo o kadar sorun değil

oy oy oy sorma yok bebek mebek dedi kocis bi daha da sormadi gariii

Ayyyyy içimi rahatlattin canım ya sağol

yok anam banada dediler çok acıo bi gece hastanede kalıon felan dedim ne oluo yaw kamil karı beni korkutmak için demiş arkadaş işte kazık atıo işte 2 dk bile sürmüo 5 dk da veriolar filmini şip şak iş pette veriolar sonra sana agdetin 3 günü gidion zaten yumurtalarınada su gidio kanalların acık ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…