- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.201
saol tatlımmm amin inşallah bize de nasip eder Allahım :) evet tanışmadık cnm ya ben Çanakkaledeyim 89 doğumluyum...
anam cok sevindim gızzzzzzzzzzzzzz haydi halayA KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
yok anam banada dediler çok acıo bi gece hastanede kalıon felan dedim ne oluo yaw kamil karı beni korkutmak için demiş arkadaş işte kazık atıo işte 2 dk bile sürmüo 5 dk da veriolar filmini şip şak iş pette veriolar sonra sana agdetin 3 günü gidion zaten yumurtalarınada su gidio kanalların acık ya ondan
o da ekim ayında bi düşük yaptı sonra hiç korunmadı ama neden olmuyo diye üzülüp duruyodu bak herşeyin zamanı var işte :)
gız bişi olmazbak benimkide kıskanıyo ama izin veriyo hem sen hamilesin üzmez seni
HİCRANIM haydi halaya gariiiiiiiiiiiii
91 doğumluyum bende konyadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumsaol tatlımmm amin inşallah bize de nasip eder Allahım :) evet tanışmadık cnm ya ben Çanakkaledeyim 89 doğumluyum...
Ohhh oh superyok anam banada dediler çok acıo bi gece hastanede kalıon felan dedim ne oluo yaw kamil karı beni korkutmak için demiş arkadaş işte kazık atıo işte 2 dk bile sürmüo 5 dk da veriolar filmini şip şak iş pette veriolar sonra sana agdetin 3 günü gidion zaten yumurtalarınada su gidio kanalların acık ya ondan
amannnn sezerimmm sagligin yerinde olsun da kilo o kadar sorun değil
:21
91 doğumluyum bende konyadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ohhh oh super
doktorum cok normal diyo bebem ben der dedim gecen ay 6 kilo bu ne diye yok dedi çok iyisin takma kafana yarısı su dedi bana dogumda gitçek hem iki bebe tıg gibi olcan dedi bende takmiım hiç hehe bu 4 ayda bi 10 kilo alsam 17 kiloyla bitiirim aman 20 olsun 2 bebe napım anam simdiden ayaklarla 22 cm bebem var 2 tane
tanıştık kaynasiriz simcikkgız hicranım melterim bitanedir
o da ekim ayında bi düşük yaptı sonra hiç korunmadı ama neden olmuyo diye üzülüp duruyodu bak herşeyin zamanı var işte :)
gız sezerim bilgi sahibi olduk saol gariiiiiiiiiiiiiiiii
yok anam bi ton sorun var zaten onay gelsin hemen 2 dk sip şak aççam hayırı hayırdır benimkinin öldür dönmez hamile felan dinlemez hiç
oy oy maşallah maşallahdoktorum cok normal diyo bebem ben der dedim gecen ay 6 kilo bu ne diye yok dedi çok iyisin takma kafana yarısı su dedi bana dogumda gitçek hem iki bebe tıg gibi olcan dedi bende takmiım hiç hehe bu 4 ayda bi 10 kilo alsam 17 kiloyla bitiirim aman 20 olsun 2 bebe napım anam simdiden ayaklarla 22 cm bebem var 2 tane
kankimmm bnmgız hicranımla aynı yyastayız biz dip not olsun diye söledim gariiiiiiiiiiiii
ne demek canım yaw utandırma beni her zaman yardımcı olduysam ne mutlu bana :26::26::26::26::26:
oy oy maşallah maşallah
kankimmm bnm
gızlar face varsa verin arkadaş olalım gariiiiiiiiiiiiiiiii kankiiiiiiiiiiiii
Giz kocisle kullanıyoruz biz maalesef
füffffff gari füfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?