- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.221
tanıştık kaynasiriz simcikk
Rabbim büyük meltemimmm
Ben sabahtan halletim bu yemek işi kaldı
doğru canım ama benim çevrebaskısı cooooooook birde evde yalnızım kocam yoğun çalısiyir bana bu bebek lazım akrabalarım yakınımda değiller komşularım iyi değil offffffff bunalımda girdim galibaaminnnnnn gız büyük valla en güzel zamanda veriyo bebişlerimizi
ilknurum geliyomuş bi konuşma acıklama yapsın demi hicranımmmmmmmm
doğru canım ama benim çevrebaskısı cooooooook birde evde yalnızım kocam yoğun çalısiyir bana bu bebek lazım akrabalarım yakınımda değiller komşularım iyi değil offffffff bunalımda girdim galiba
Bence de ozlemimmmm
sabırrrrrrrr hiçranımmmm
artık ilknurumu naparız bilmemmmmmm
Bazen çok bunalıyorum tatlım kalabalıklar içinde yalnızım
İyi ki kk var iyiki düzler varsınız
Alo alo alo alo alo alooooooooooo kızlar nerdesiniz
bunalma canım napcaz böleyiz bende arada kafayı yiyom ama yapcak bişi yok ..hicranım .....ilknurumda bizi yalnız bırakçak zaten
Hicran psikopata bağladı cabuk gel de
Ben telden göremiyorum
İlknurrrrrrrrrummmmmmmm
anam bu gız hamil yedi bitirdi ya benii ömrümden 10 yıol gitti aha genç yaşımda yaşlandudu beniiii uyyy garılaaaaarrrrrrdu saçını yolcam seninn gızlar ben gelmek istemedydm daha ne bilim ... öle sohbet falan edyoruz ii arkadaşlar var ama ... vaktimin çoğu gidyo yani... biraz ara verimdedm arada gircm yani daha girmcektm.... habu hamil yedi bitirdi beni .. anam geceden beri demedği laf galmadı daaaaaaaaaaaa nese ahada geldmmmmmm
hicranımmmmmm ilknurum bizden bıkmışşşşşşşşşşşş
Ilknurummmmmmmmmm hggggggg gariiiiiiiiiiii niye bizi öksüz bıraktınnnnnn gel buraya
hicranımmmmmm ilknurum bizden bıkmışşşşşşşşşşşş
Ask olsunnnnnnnnnnnnnnngız bu bizi artık sevmiyo muhabbetimizden bıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?