- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.261
İki yaş var kız aramızda ne yaşlısı daha çıtırizzzzzkız ikiniz de 91'liyseniz ben yaşlanmışım gariiii
tatlım ya ben de burda yalnızım hiç arkadaşım yok diye bazen çok takıyorum
Yetmezzzzzzzzz4:
Zaten yalnızım
bende su an taktım sinirimi heriften çıkartırım artık:2:tatlım ya ben de burda yalnızım hiç arkadaşım yok diye bazen çok takıyorum
Bize bol köpüklü kahve yapsıngız boşver sende arada kaynarsın gariiiiiiiiiiii
bende su an taktım sinirimi heriften çıkartırım artık:2:3:
Bize bol köpüklü kahve yapsın
çok şükür kocişlerimiz iyi de en yakın arkadaşımız onlar oluyo ama insan bazen akranı bi kız arıyo dertleşcek, gülcek biri herkesin hayatında lazım. allahtan üye olmuşum buraya da sizi tanımışım yaa allah bozmasın aramızıı :)
uyy bacım yanız deilsin biz varızzzzzzzzdu cezamnı yerine getirim kemençemun telleri eriktendir erikten gızlar baa vermiyu havu haccag yanaciklerdeennnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeee gızlar ben kaçar şimdilk ev işi malum.. geç kalktım.. gece görüşürüz ama bu akşam benim dizi var muhteşem hürremim .... o bittikten sonra girerim belki öptm siziiiii
bende su an taktım sinirimi heriften çıkartırım artık:2:3:
Bize bol köpüklü kahve yapsın
gız yapsın valla benim ki orta olsun lütfennnnnnnnnn
hahah yapmam mı yaf siz isteyin hatta misafir ol gel bana börekler açayım sanaaa
sende iyiki varsın tatlımmmmmmmmmmmmmmm bi komşum var onunla iyi anlaşıyorduk benden sonra taşındı apt sonra yalanlarını yakaladım anladım ki herkese hemen güvenmeyeceksin iyiki kk varçok şükür kocişlerimiz iyi de en yakın arkadaşımız onlar oluyo ama insan bazen akranı bi kız arıyo dertleşcek, gülcek biri herkesin hayatında lazım. allahtan üye olmuşum buraya da sizi tanımışım yaa allah bozmasın aramızıı :)
Opim bi gizzz ohhhh mucukk ohh missgız sende iyiki geldin aynen valla rada yaramazlık yapcan bi arkadasın olsun istiyosun .....ama napcan boşver biz varız gariiiiiiiiiiiiiii
benimki şekeligız yapsın valla benim ki orta olsun lütfennnnnnnnnn
hahah yapmam mı yaf siz isteyin hatta misafir ol gel bana börekler açayım sanaaa
gız hicran biz seninle topikte arkadaş değiliz cabuk ekle beni
gızlar hamiliniz kaçar aksama gelirim gariiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?