Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Zaten yalnızım

uyy bacım yanız deilsin biz varızzzzzzzzdu cezamnı yerine getirim kemençemun telleri eriktendir erikten gızlar baa vermiyu havu haccag yanaciklerdeennnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeee gızlar ben kaçar şimdilk ev işi malum.. geç kalktım.. gece görüşürüz ama bu akşam benim dizi var muhteşem hürremim .... o bittikten sonra girerim belki öptm siziiiii

bende su an taktım sinirimi heriften çıkartırım artık:2:3:

Bize bol köpüklü kahve yapsın

çok şükür kocişlerimiz iyi de en yakın arkadaşımız onlar oluyo ama insan bazen akranı bi kız arıyo dertleşcek, gülcek biri herkesin hayatında lazım. allahtan üye olmuşum buraya da sizi tanımışım yaa allah bozmasın aramızıı :)

gız sende iyiki geldin aynen valla rada yaramazlık yapcan bi arkadasın olsun istiyosun .....ama napcan boşver biz varız gariiiiiiiiiiiiiii

aman git git koş hemen kac gariiiiiiiiii

gızlar kaynanam çağırıyo bakalım nedicek bi bakıp gelim tamam mı öptüm hepinizi ilknurumuda öpsem mi acabaaaaaaa

sende iyiki varsın tatlımmmmmmmmmmmmmmm bi komşum var onunla iyi anlaşıyorduk benden sonra taşındı apt sonra yalanlarını yakaladım anladım ki herkese hemen güvenmeyeceksin iyiki kk var

gız sende iyiki geldin aynen valla rada yaramazlık yapcan bi arkadasın olsun istiyosun .....ama napcan boşver biz varız gariiiiiiiiiiiiiii
Opim bi gizzz ohhhh mucukk ohh miss
gız yapsın valla benim ki orta olsun lütfennnnnnnnnn
benimki şekeli

hahah yapmam mı yaf siz isteyin hatta misafir ol gel bana börekler açayım sanaaa

İlknur yapcak gayfe sende börek av ohhh mis ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…