Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Kızlar az önce dr mla görüştüm az önce regl olursam aşılama yapacakmış bu ay oda olmazsa tüp bebek dedi moralim cooooooook bozuk teli kapatınca ağladim bende5:

Hg canım anlat bakalım

canım fsh 4.17 LH0.35 prolaktin 11,05 çıktı yani anlayacagın hormonlarım normal çıktı doktor ben bu kaar iyi çıkacagını ummuyordum dedi . 1 ay dıane_35 verdi kullan dedi regl bittiği zaman beni ara dedi özel numarasını verdi.eşim için sperm testi istedi ama ben zayıflamadan yaptırmayı düşünmüyorum . 1 yıl evvel sperm testi yaptırmıştım onu gösterdim fena değil iyi dedi sevindim canım sayenizde dualarınızla iyi haberler aldım

İnan çok sevindim arkadşım hakkında hayırlısı

Kızlar az önce dr mla görüştüm az önce regl olursam aşılama yapacakmış bu ay oda olmazsa tüp bebek dedi moralim cooooooook bozuk teli kapatınca ağladim bende5:

üzülme canım benim herşeyde bir hayır vardır üzülme kötü birşey değil ona bakacak olursan ben antalya merkezde doktora gittim oda aşılama yaptırman lazım dedi yaptırmadım başka doktora gittim canım ben de şimdi bakalım o neler diyecek zamanla bilmem ama canını sıkma sakın

İnan çok sevindim arkadşım hakkında hayırlısı
sağol canım. sakın ağlama bir daha pkoya yenik düşmek YOK. sakın ağlamk yok. ağlarsan gelirim bak yakın sayılırım sana bu yaştan sonra kulaklarını tavana asarım haaaaaaaaaaaa hıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm sakın duymayım bir dahaaaaa

Canım benim tsh 3,77 prolaktin 19,92 fsh7,92 lh 6,85 estradiol 38

Yorum yapabilir misin bi fikrin var mi

Güzel bi dayağı hak ediyorum galiba

Canım benim tsh 3,77 prolaktin 19,92 fsh7,92 lh 6,85 estradiol 38

Yorum yapabilir misin bi fikrin var mi

canım canım tsh 2.5 olması lazım yani troit bezlerinde biraz sorun var sanırım.prolaktin prolaktin hormonunda iyi,fsh yumurtalıklarınla ilgili bir hormon oda normal canım lh normal oda hormonlarla alakalı estradiol normal şekerim hepsi normal aşşağı yukarı benim hormon sonucuyla aynı sayılır ama hayal iyi anlıyor bu işlerden onu bulursan birde ona sorrr ammaa bana kalırsa normal canım ben hormon testimle karşılaştırdım seninkileri şimdi benim esradiol 41 miş mesela 6 ay evvel ama şuan iyi çıktı hepsi caanım o yüzden canını sıkma eşine sperm testi yapıldı mı ???

Güzel bi dayağı hak ediyorum galiba

evet canım tam dayaklıksın gariiiiiiiiiiiii. canını sıkma doktor değiştir istersen ama hormon testlerinde ciddiye alınacak bir durum söz konusu değil canımyumurtalıklarının durumu iyi görünüyor canım o yüzden kafana tokadan başka birşey takma canımmmm :)

Canım netim kesiliyor arada tam gidebilir

Normal mi coj sevindim canım +64: hayal herzaman gelmiyor ki ins denk gelir

Eşime test yapıldı onun herşey güzel birde dr değiştirmem şimdilik çünkü alanında bir numara diyebilirim burda belki duymuşsundur ismini prof ali acar çevre illerden bike hastası geliyor

ama hhormonun normal.regl düzenli.kilon iyi. sorun nerede anlamış değilim canım ben sordum mu hiç doktora tamam pkolusun ama ağır pkolu değilsin sen kalabilirsin regl kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…