Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Catlatma iğnesi bi kez kullandım o ay çatladı mi bimiyorum ama bu çatladı iğnesiz ovu testi yaptım ve hic akıntı gelmezdi ovu testi pozitif olduktan sonra akıntı da oldu çatladı yani

hicran kızzzzzzzz akıntı geliyor ya pekı ozaman yumurta çatlıyor mu anacım?nasıl anlayacağız çatladığını ben hiç anlamıyorum akıntım oluyor sadece:26:

Çok güzel şeyler yazmışsın canım bide ilk zamanlar korunuyirduk sanki hemen hamile kalcak gibi bizim elimizde değil iste rabbim ol derse olur

bizde aynı hatayı yaptık canım eşim ve ben yeşilçam hastasıyız hala izlerizbenim kocişte ilk ayda hamile kalacağım sanıyordu filmlerde hemen kalıyorlar yaama neredeeeeeee bizde o şanssssssssssssssssss

diğer topikte arkadaş taleste hamileymiş ne güzelllllllllll darısı bizlere inşallahhhhhhhhhilknur,hamil ve diğer kızlar nerede anacımmmmmm

hicran kızzzzzzzz akıntı geliyor ya pekı ozaman yumurta çatlıyor mu anacım?nasıl anlayacağız çatladığını ben hiç anlamıyorum akıntım oluyor sadece:26:

over testi al canım hangi gün olduğu belli oluyor ozaman çatlama oldu mu olmadı mı diye anlayabiliyorsun

diğer topikte arkadaş taleste hamileymiş ne güzelllllllllll darısı bizlere inşallahhhhhhhhhilknur,hamil ve diğer kızlar nerede anacımmmmmm

evet ben de yeni okudum öyleymiş hayırlısı taze anne oda bu ara çoğaldı darısı başımıza benden önce inşallh hicranıma gelir melkler

meltert hoş geldin cnm hicran nereye kaçtın gariiiiiiiiiiiiiiiiiağlamaya mı gittin geneeeeeeeeeeeeeee geliyom baaaakkkkkkkkkk

over testi al canım hangi gün olduğu belli oluyor ozaman çatlama oldu mu olmadı mı diye anlayabiliyorsun
canım bu ay almıştım ov testi ama doktor aşılama yapalım deyince kullanmadım ama aşılamam yumurtalarım çok büyüyünce iptal oldu bakalım gelmezolasıca batım 2 nisan inşallah gelmezler birsürü iğne yedim rabbim boşa çıkarmaz inşallah:2:
evet ben de yeni okudum öyleymiş hayırlısı taze anne oda bu ara çoğaldı darısı başımıza benden önce inşallh hicranıma gelir melkler

inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin hayırlısını tez zamanda

inşallahhh canım canını sıkma herşey olacagına varıyor bu hayatta.rabbm inşallah en kısa zaman da verir canım bebişlerimizi sabır canım sabır saabır yaaaaa sabırrrrr

herzaman canım teselli lazım bizlere bir teselllllllllllllllliiiiiiiiiiii verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birrrrrrr teeeeeeeeeeeesellllllllliii veerrrrrrrrrrrrrrrr allah allah orhan baba geldi aklımaa
allah razı olsun tatlım

Regl olmadım canım dr aradım regl olursam ne zaman geleyim diye ikinci gün dedi bu aşılama yassısız? Yaparız sonra tüp

kızlar çıkmam lazım çamaşır sereceğim yemek yapacağım sonra gelirim inşallah Allaha emanet olun

güle güle gariiiii sana canım kolay gelsin valla hastanede geldim geleli elimi bir işe koymadım yorgunum yapmayacagım kopişim bile beni özlemiş yanıma yattı

öğleden sonra kan sonuçlarım belli olacak bakalım yarım saat sonra kocişle gitçez bilmiyorum içimde sıkıntı var patlıcam sanki fsh ve tsh istedi dokor tahlil bunlar ne için bilen var mı?

mrhb canım hayırdır dr.gitmişsin moralim bozyk demişsin noldu:26::26:

ben geldim huuuu ama az sonra çıkcam eşim evde offffffama gece girerim herkesi beklerim tamam mı canlarrr

yavrum bende hic anlamıyorum şimdiye kadar hic böyle akıntim olmamıştı bu ay ilk kez oldu bende anlamadım yani belki her ay oluyordu ama ben fark etmiyordum

bizde aynı hatayı yaptık canım eşim ve ben yeşilçam hastasıyız hala izlerizbenim kocişte ilk ayda hamile kalacağım sanıyordu filmlerde hemen kalıyorlar yaama neredeeeeeee bizde o şanssssssssssssssssss
kv hemen yap ikinciye ara verirsin diyordu of of

Aminnnnnnnnnnn
meltert hoş geldin cnm hicran nereye kaçtın gariiiiiiiiiiiiiiiiiağlamaya mı gittin geneeeeeeeeeeeeeee geliyom baaaakkkkkkkkkk
Yok anacım azıcık işim vardı geldim ağlamam artık
kızlar çıkmam lazım çamaşır sereceğim yemek yapacağım sonra gelirim inşallah Allaha emanet olun
Tmm canım görüşürüz

allah razı olsun tatlım

Regl olmadım canım dr aradım regl olursam ne zaman geleyim diye ikinci gün dedi bu aşılama yassısız? Yaparız sonra tüp

yassısız nedemek anlamadım ya neyse canım. yanlız hicran birşey söylemek istiyorum sana kendimi meht etmeyi sevmem hislerim kuvvetlidir benim senin durumunda bir tuaflık var sanki canım beni yanlış anlama senin engelin çok yok neden olmuyor acaba ben anlayamadım canım kafayı yyicem gariiiii sende atladıkları birşey mi var acaba canım anlamadım bir türlü ben

mrhb canım hayırdır dr.gitmişsin moralim bozyk demişsin noldu:26::26:

morelim bozuktu ama şimdi iyiyim tahlillerim normal çıktı canım benim için tek engel artık kilolarım canım verdim mi hamiş kalabiir misim eşimde de öyle çok büyük bir problem yokmuş ama hicrana canım sıkıldı aşılama demiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…