- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.321
Catlatma iğnesi bi kez kullandım o ay çatladı mi bimiyorum ama bu çatladı iğnesiz ovu testi yaptım ve hic akıntı gelmezdi ovu testi pozitif olduktan sonra akıntı da oldu çatladı yani
Çok güzel şeyler yazmışsın canım bide ilk zamanlar korunuyirduk sanki hemen hamile kalcak gibi bizim elimizde değil iste rabbim ol derse olur
hicran kızzzzzzzz akıntı geliyor ya pekı ozaman yumurta çatlıyor mu anacım?nasıl anlayacağız çatladığını ben hiç anlamıyorum akıntım oluyor sadece:26:
diğer topikte arkadaş taleste hamileymiş ne güzelllllllllll darısı bizlere inşallahhhhhhhhhilknur,hamil ve diğer kızlar nerede anacımmmmmm
canım bu ay almıştım ov testi ama doktor aşılama yapalım deyince kullanmadım ama aşılamam yumurtalarım çok büyüyünce iptal oldu bakalım gelmezolasıca batım 2 nisan inşallah gelmezler birsürü iğne yedim rabbim boşa çıkarmaz inşallah:2:over testi al canım hangi gün olduğu belli oluyor ozaman çatlama oldu mu olmadı mı diye anlayabiliyorsun
evet ben de yeni okudum öyleymiş hayırlısı taze anne oda bu ara çoğaldı darısı başımıza benden önce inşallh hicranıma gelir melkler
canım bu ay almıştım ov testi ama doktor aşılama yapalım deyince kullanmadım ama aşılamam yumurtalarım çok büyüyünce iptal oldu bakalım gelmezolasıca batım 2 nisan inşallah gelmezler birsürü iğne yedim rabbim boşa çıkarmaz inşallah:2:
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin hayırlısını tez zamanda
allah razı olsun tatlımherzaman canım teselli lazım bizlere bir teselllllllllllllllliiiiiiiiiiii verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birrrrrrr teeeeeeeeeeeesellllllllliii veerrrrrrrrrrrrrrrr allah allah orhan baba geldi aklımaa
Regl olmadım canım dr aradım regl olursam ne zaman geleyim diye ikinci gün dedi bu aşılama yassısız? Yaparız sonra tüpyok canım çalışma nirdeeeeeee 2 güne bir yapıyoruz artık eşim pcyi aldı işe filan götürdü kuşum o yüzden giremedimkızzzzzzzz bozma moralini anacım gariiiii hayırlısı olsun gülüm arkandan da ben gelirim artıkınnnnn
kızlar çıkmam lazım çamaşır sereceğim yemek yapacağım sonra gelirim inşallah Allaha emanet olun
öğleden sonra kan sonuçlarım belli olacak bakalım yarım saat sonra kocişle gitçez bilmiyorum içimde sıkıntı var patlıcam sanki fsh ve tsh istedi dokor tahlil bunlar ne için bilen var mı?
yavrum bende hic anlamıyorum şimdiye kadar hic böyle akıntim olmamıştı bu ay ilk kez oldu bende anlamadım yani belki her ay oluyordu ama ben fark etmiyordumhicran kızzzzzzzz akıntı geliyor ya pekı ozaman yumurta çatlıyor mu anacım?nasıl anlayacağız çatladığını ben hiç anlamıyorum akıntım oluyor sadece:26:
kv hemen yap ikinciye ara verirsin diyordu of ofbizde aynı hatayı yaptık canım eşim ve ben yeşilçam hastasıyız hala izlerizbenim kocişte ilk ayda hamile kalacağım sanıyordu filmlerde hemen kalıyorlar ya ama neredeeeeeee bizde o şanssssssssssssssssss
Aminnnnnnnnnnndiğer topikte arkadaş taleste hamileymiş ne güzelllllllllll darısı bizlere inşallahhhhhhhhhilknur,hamil ve diğer kızlar nerede anacımmmmmm
Yok anacım azıcık işim vardı geldim ağlamam artıkmeltert hoş geldin cnm hicran nereye kaçtın gariiiiiiiiiiiiiiiiiağlamaya mı gittin geneeeeeeeeeeeeeee geliyom baaaakkkkkkkkkk
Tmm canım görüşürüzkızlar çıkmam lazım çamaşır sereceğim yemek yapacağım sonra gelirim inşallah Allaha emanet olun
allah razı olsun tatlım
Regl olmadım canım dr aradım regl olursam ne zaman geleyim diye ikinci gün dedi bu aşılama yassısız? Yaparız sonra tüp
güle güle gariiiii sana canım kolay gelsin valla hastanede geldim geleli elimi bir işe koymadım yorgunum yapmayacagım kopişim bile beni özlemiş yanıma yattı
ben geldim huuuu ama az sonra çıkcam eşim evde offffffama gece girerim herkesi beklerim tamam mı canlarrr
mrhb canım hayırdır dr.gitmişsin moralim bozyk demişsin noldu:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?