Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız hicranım noldu nie ağladın yvru ceylanım ağlama bitanem kıyaymam ben san yaaaaaa
Cnm yumurtaliklarim ağrıyo bide az önce pembemsi akıntı geldi ya adet oluyorum yada meleğim geliyor regl olursam bu ay aşılama dedi i yüzden ağladım
ben de niye hicranı bu kadar seviyorum diyorum aynı doğumluymuşuz canım ondanmışşşş

Canımsın bende seni sevdim vallah kız

Canımsın bende seni sevdim vallah kız[/QUOTE]

teşekkür ederim canım mübela ediyorsun .:)

uyyy anam bacımmm yumurtlarsun yumurtlarsun canını sıkma sennn gız o doktor şimdi sana doğum kontrol hapı vermiş 1 ay daha gecikecek yani nese bacım hayırlısı artıkk.....gız 15 yaşında nsıl evlendn severek mi

anladım cnm olsun mutlu olun da o kadar yıl olmuş bile ztn allah bozmasın mutluluğunu inşallah ve mutluluğunuzu yavrunuzla taçlandırsıınn :)

inşallah canım sağol iyi dileklerin için Allaha şükür mutluyum birde bebişimiz olsa Allahtan ne isterim artık bebeişlerimkisi gibi görüşemeyiz diye düşünüyorum şimdi iyi zamanlarımız kızlaarrrr

merhaba arkadaslarr ben bu topige yeni takildim :)
bende ikinci cocugumu istiyorum allah nasip ederse bir oglum var ikinciye karar verdik bakalim allah ne goseicerkk..
son adet gunum 30 mart ti bu durumda beklnende 30 nisan galibaa bakalimm allah hayirlisini versin hepimize

Cnm yumurtaliklarim ağrıyo bide az önce pembemsi akıntı geldi ya adet oluyorum yada meleğim geliyor regl olursam bu ay aşılama dedi i yüzden ağladım

Canımsın bende seni sevdim vallah kız

uyyy kıyamam ben sanaa yvru ceylanım beniimmmmkızz inşalah bebeğin gelir canım yaaa rabbim hepimizn kucağını bebeklerle doldursn anam olsunda 10 tane olsun valla razıyımm ama sağlıklı olsunnnn

Mrb cnm hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…