- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.381
nasıl yaniiiiii 15 yaşında mı evlendin o zman?
cnm yemek fln yedik o yüzden yazamadım
nbrr şekercanımmmmm afiyet olsunnnnnn
evet canım aynen öyleeeee
Cnm yumurtaliklarim ağrıyo bide az önce pembemsi akıntı geldi ya adet oluyorum yada meleğim geliyor regl olursam bu ay aşılama dedi i yüzden ağladımgız hicranım noldu nie ağladın yvru ceylanımağlama bitanem kıyaymam ben san yaaaaaa
ben de niye hicranı bu kadar seviyorum diyorum aynı doğumluymuşuz canım ondanmışşşş
nasıl yaa kaçtın mı naptın kız acelen neydii
canım regl 3. günündeyim doktora gittim hormon testi için testler çok iyi çıktı diane verdi regl bitti mi ara dedi bakalım nedicek bilmem bir ay kullan ilacı dedi bugün içmeye başlayacagım koçiş getircek gelirken sorunum benim kilo canım başka ciddi bir durum yok anlayacagın tavuk yağdan nasıl yumurtlayamazsa bende yumurtlayamıyoum canım
Canımsın bende seni sevdim vallah kız
Cnm yumurtaliklarim ağrıyo bide az önce pembemsi akıntı geldi ya adet oluyorum yada meleğim geliyor regl olursam bu ay aşılama dedi i yüzden ağladım
herşeyden önce sevdimm.ondan sonrada sonrası bende kalsın canımmm sıkıntılı durumlarr çok derim mevzularr
teşekkür ederim canım mübela ediyorsun .:)
cnm inş yeğenimiz vardırr :)
anladım cnm olsun mutlu olun da o kadar yıl olmuş bile ztn allah bozmasın mutluluğunu inşallah ve mutluluğunuzu yavrunuzla taçlandırsıınn :)
hürremi mi izliyorsun sende
Cnm yumurtaliklarim ağrıyo bide az önce pembemsi akıntı geldi ya adet oluyorum yada meleğim geliyor regl olursam bu ay aşılama dedi i yüzden ağladım
Canımsın bende seni sevdim vallah kız
Dualarinizi esirgemeyin kızlar benden[/QUOT
her zaman canım sen merak etme inşallah bebişin olur canım haklı çıkarım umarım er geççç
merhaba arkadaslarr ben bu topige yeni takildim :)
bende ikinci cocugumu istiyorum allah nasip ederse bir oglum var ikinciye karar verdik bakalim allah ne goseicerkk..
son adet gunum 30 mart ti bu durumda beklnende 30 nisan galibaa bakalimm allah hayirlisini versin hepimize
Mrb cnm hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?