Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

canım öp öp dur bende seni öpüverem gariiiiiiiiiiiiözlemim söylemişti sende benim gibiymişin kız kapalı gurbette yalnızzzz

aynen gızz bacım gurbetlik zor... memlekete gitmeyi düşnyorm bakalım istanbula taşınma durumumuz var.. fındık vakti gitmeyi düşnyodm ama eğer taşnrsan fınım vakti taşıncaz istanbula o yüzden gidemcem mayısa gitmeyi düşnyorum memleketee... ooffff of valla çok zor bide küçük bi şehir olunca benim gibi gezmeye dolaşmyı seven biri için çok zor.....en nerde kalyosnnn

malatyadayım canım bende eve hapsolmuş bir şekildeyim komşularımda çocuk diye başımı yiyince münasebeti iyice kestim öyle kapıda vs görünce konuşuyorumbizde bu sene tayinciyiz ama eşim kalmayı düşünüyor canım bakalım hayırlısı artık....haziranda memlekete gideceğiz artık bizde ah ahhhhh annemi özledimmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk canım bende Bulancaklıyım neiçin kastamonudasın orayamı evlendin

valahaamııııııııııııııı aaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26: gızzz akraba sen ben
tanyonmu gııızzzzzz anaaaaaaaaaaaa he bacım buraya evlendim ben sen hangi köyündensn gızz adın ismin nee ben ilknurrr

canım ilknurum başım çok feci ağrıyor canım ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet ol canım

bacım ben 23 yaşındaym şımısalıyımmmm ( şeyhmusa ) anam herif beni buldu işte evlendim haburayaa neydim dahaaaaa senin köyün nere gız sen anat bakim belki akraba çıkarızzzz

ayyyyy çok şaşırdııımmm ben kovanlık köyündenim 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim benim tanıdığım bi ilnur vardı şımısadan gıııı yoksa sen omusunsoyadın kösemiydi yooosaaam

hicranım şekercanımm nasılsnn balıımmmmm valla geçmil olsun bacım hasta olmuşun herhalde olsun canuını sıkmaa bundada vardır elbet bi hayır gonyalım beniimmmmmmmm

Ahhhhh tatlım ahhhhh hic sorma bugünde dr gittim galiba okumamışsın böyle muayene etti beni rezalet yani

Bu ay aşılama olacak canım iğnelere başlıyorum iste çok zor bi süreç

gızz bacımmm sen bize yakınsına gıızzz anaaaaaa uyyy anaammm..... yok gızz o köseyibende tanyorm ... ama ben yavuz esebeydeennnnn o ortaköyde oturyo yanii... senin adın ne gızzzz anam valla akraba çıkcaz galiba dur heleeeee

Ahhhhh tatlım ahhhhh hic sorma bugünde dr gittim galiba okumamışsın böyle muayene etti beni rezalet yani

Bu ay aşılama olacak canım iğnelere başlıyorum iste çok zor bi süreç

aynen gız bacımm geçmiş olsunnn:26::26::26: geçmişi pek okuyamadım dün giremedm zaten hastanedeydm öle yazdım çıktım bacımmm :26::26::26: anam hayırlısı bacım bak tedavisi var en azından ne ii vallaa ya tedavide olmasaaaaa:26::26::26: bunada şükür bacımm karamsarlığa düşme hemen

Kafamda binbir soru işareti var ilknurcum düşünmekten beynim karıncalaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…