- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.901
canım öp öp dur bende seni öpüverem gariiiiiiiiiiiiözlemim söylemişti sende benim gibiymişin kız kapalı gurbette yalnızzzz
aynen gızz bacım gurbetlik zor... memlekete gitmeyi düşnyorm bakalım istanbula taşınma durumumuz var.. fındık vakti gitmeyi düşnyodm ama eğer taşnrsan fınım vakti taşıncaz istanbula o yüzden gidemcem mayısa gitmeyi düşnyorum memleketee... ooffff of valla çok zor bide küçük bi şehir olunca benim gibi gezmeye dolaşmyı seven biri için çok zor.....en nerde kalyosnnn
hoşgeldinn topiğimizeeeeeeecanım ben giresunda kalmyorum giresunluyum ama kastamonuda yaşyorm burda bi doktora gidiyorum yanii... sen nersindensn giresunun ben bulancaakkkk
hoşbulduk canım bende Bulancaklıyım neiçin kastamonudasın orayamı evlendin
canım ilknurum başım çok feci ağrıyor canım ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet ol canım
valahaamııııııııııııııı aaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26: gızzz akraba sen ben
tanyonmu gııızzzzzz anaaaaaaaaaaaahe bacım buraya evlendim ben sen hangi köyündensn gızz adın ismin nee ben ilknurrr
bacım sen hangi köyündensin kaç yaşındasın kastamonuyu nerden buldun gııı
Ooooooo hemsolar buluşmuş super süper ilknurum ilk göz agrım
bacım ben 23 yaşındaym şımısalıyımmmm ( şeyhmusa )anam herif beni buldu işte evlendim haburayaa neydim dahaaaaa senin köyün nere gız sen anat bakim belki akraba çıkarızzzz
hicranım şekercanımm nasılsnn balıımmmmmvalla geçmil olsun bacım hasta olmuşun herhalde olsun canuını sıkmaa bundada vardır elbet bi hayır gonyalım beniimmmmmmmm
ayyyyy çok şaşırdııımmm ben kovanlık köyündenim 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim benim tanıdığım bi ilnur vardı şımısadan gıııı yoksa sen omusunsoyadın kösemiydi yooosaaam
ayyyyy çok şaşırdııımmm ben kovanlık köyündenim 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim benim tanıdığım bi ilnur vardı şımısadan gıııı yoksa sen omusunsoyadın kösemiydi yooosaaam
ben de geldimmm
gızz bacımmm sen bize yakınsına gıızzz anaaaaaa uyyy anaammm..... yok gızz o köseyibende tanyorm ... ama ben yavuz esebeydeennnnno ortaköyde oturyo yanii... senin adın ne gızzzz anam valla akraba çıkcaz galiba dur heleeeee
Ahhhhh tatlım ahhhhh hic sorma bugünde dr gittim galiba okumamışsın böyle muayene etti beni rezalet yani
Bu ay aşılama olacak canım iğnelere başlıyorum iste çok zor bi süreç
aynen gız bacımm geçmiş olsunnn:26::26::26: geçmişi pek okuyamadım dün giremedm zaten hastanedeydm öle yazdım çıktım bacımmm :26::26::26: anam hayırlısı bacım bak tedavisi var en azından ne ii vallaa ya tedavide olmasaaaaa:26::26::26: bunada şükür bacımm karamsarlığa düşme hemen
ben de geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?