- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.921
Hg tatlım:2::2::2::2:
gızz bacımmm sen bize yakınsına gıızzz anaaaaaa uyyy anaammm..... yok gızz o köseyibende tanyorm ... ama ben yavuz esebeydeennnnno ortaköyde oturyo yanii... senin adın ne gızzzz anam valla akraba çıkcaz galiba dur heleeeee
Kafamda binbir soru işareti var ilknurcum düşünmekten beynim karıncalaniyor
duruummmmmmmmmm hoşgeldn bacıımmmmmmasılsn bakimm gızz neydin bakimmmm ne var ne yok heasp lütfeeennnnnn
yorgunluktan ölüyorum uyuyamadım cnm sabah 6 dan akşam 5e kadar hastanedeydim cnm offf offf adetliyken vajinal muayene oldum coj zordu benim için bu ay aşılamam var iste:2::2::2:hb canım nasılsın biraz rahatsızmışsın galiba...
ne gibi bakim bu soru işaretleri neymiişşşşşş
yorgunluktan ölüyorum uyuyamadım cnm sabah 6 dan akşam 5e kadar hastanedeydim cnm offf offf adetliyken vajinal muayene oldum coj zordu benim için bu ay aşılamam var iste:2::2::2:hb canım nasılsın biraz rahatsızmışsın galiba...
Hsg en büyük soru işaretim tatlım dr değiştirmeyi düşünüyorum ana kime gideceğimi bilmiyorumne gibi bakim bu soru işaretleri neymiişşşşşş
benim smim hatice şimisyı pek blmem canım sadece amcamın kızı evlendi oaraya bitek onu biliyom İlknur kösede sınıf arkadaşımda ilkokulda okadar ay çok sasırdım bennasıl buldun Kastamonulu herifi bacım okuldan filanmı nekadarlık evlisin
Hb canım bugun giremedim ev temizliği yaptım yemek yaptım falan öle işte sen nasılsın bacım....
yorgunluktan ölüyorum uyuyamadım cnm sabah 6 dan akşam 5e kadar hastanedeydim cnm offf offf adetliyken vajinal muayene oldum coj zordu benim için bu ay aşılamam var iste:2::2::2:
Hsg en büyük soru işaretim tatlım dr değiştirmeyi düşünüyorum ana kime gideceğimi bilmiyorum
yorgunluktan ölüyorum uyuyamadım cnm sabah 6 dan akşam 5e kadar hastanedeydim cnm offf offf adetliyken vajinal muayene oldum coj zordu benim için bu ay aşılamam var iste:2::2::2:
ayy inanmyoruummmmmmmm:26::26::26:bende o ilknur la okudum kızz ilkokuluuuuu:26::26:sen köyde mi okudun gızzz bacımmmmmmgızz heee benim evin yanında duruyidu herif öğrenciydi bizim urda bulancakta benim süs köpeğim vardı onu gezdirirkene işte yanaştı yanıma köpeği sevme bahanesiylen gonuştuk öle arkadaş olduk sonra işte sevgili falan derken herifim oldu işteeeeee tosyada yaşyorm ben kastamonu tosya
iiyim bacım işte ana vatan erkenden kan ağlamiye başladıııııöle işte anamadım gitti bu neyin nesi falannnn pazartesiye kadar beklcez iştee
Kızlar ben çıkıyorum uyumayi deneyeceğim yarın görüşürüz öptüm gocamanindannnn
i şeyden bende çok tirsiyom yaa of ofhımmm o sıkıntı işte canımm... anam benide hasta gene dün muayene ettii... korktum gızz bişi soktu böle içime yırtılma varmı die baktı ben korkyorm öle şeyden:52 gız bide ne oldu biliyonmu doktor açtı şeyimi bakyoo stajyer kızlarda eğilmiş şeyime bakyooo eyy allahım yaaa ayı oynatılıyu sankii herii goyun can derdinde gasap et derdindeeee
anladım çok geçmiş olsun canım yaaa....umarım aşılaman tutar da bu çektiğin son acılar olur....
yok kız taşımalı sistm vardı ben istiklalde okudum oda oraya geliyodu ya ismin cok tanıdık geldi dersaneye filan gittinmi ha buarada hikayen çok ilginç umarı m köpeğin duruodur ee nede olsa o sebeb olmuş buaska
hadı yaa acaba hani adet döngün değişirse geç yada erken gelırse rahim kendini gebeliğe hazırlar derler belki bidaha ki aya gebe kalırsın hadi bakem inş....
kız İlknur kız tanıdım benseni vuuuuuu kız senin kıvırcık sacların vardı dersaneye gelmiştin biara sonra bıraktınmı bişi bende o sınıftaydım aaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?