- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.941
inşallah öledir bacımm.. ama daha şubat ayına kadar düzensizdi 2 ayr ii gidyo derken aha erkenden oldum yani bende anlamadım...
inş.canım yaa bu yasta menopoza girmeyeceğine göre myom falanda yoksa rahminde yakındır bebek gelecek bak görr
malatyadayım canım bende eve hapsolmuş bir şekildeyim komşularımda çocuk diye başımı yiyince münasebeti iyice kestim öyle kapıda vs görünce konuşuyorumbizde bu sene tayinciyiz ama eşim kalmayı düşünüyor canım bakalım hayırlısı artık....haziranda memlekete gideceğiz artık bizde ah ahhhhh annemi özledimmmmmmmmmmmmmmm
ayy bacımm hay ağzın bal yesin emiiiiiii uyyyyyyy:56 gızz sanmyorm yaa yine düzensilkil baş gösterdii anam bıktıma ben bunlardan yaavvvvv ... uuufffffffff çıldıriciimmmmmmm
valla canım ne olur bilmem ama ben gönlümden geceni yazdım....çıldırma sabret bigün o bebiş gelecek hiç üzülme....o zamanda burdan ay bu çocuk niye uyumuyor niye yemiyor yok niye hasta.....onlara çıldıracaz gün gelecek....
gızlaaaaaaaaarrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin bacım gariiii:26::26::26:
ayy inşallaah kızzz ... rabbim gönlümüze göre versiinnnnnnn amiinnnnnnanam geliyusa gelssin artıkkk ..
burdayıımmm yaaa gariiiii...koskoca beni görmüyon mu gızzz
bacım hamilim pazar gününe kadar yok ananesine gidecek bahar temizliği içinn o yüzdeenn yokkk benim bacımmmmmmmm
ana görmez miyiyimmm benim minnak bacıımmmmmmmmesin soluğun çıkmadı bi araaa çıldırdım yneeeeeeeeee çıldıraciiimmmmmmmmm
hmmm...iyi annesine yakın o zaman ne güzel bende haziran sonunda gitcem inş.anacığımın yanına....özledim valla tombulumu
bacımmm hamilimin nnesi vefat etmiş küçükkenn... kocasını ananesine gidecekler bildğm kadarıyla kaynanasının annesineeeee:26::26::26:
hadi be üzüldümmAllah rahmet eylesin bilmiyodum....
aminnn bacımmm öle yaaaçok sevyorum ben özlemimi yaaa vallaaa det ortağım benim bacımm senide sevdimm gızz bacım gel bi öpim vallaaa bu arad ben kaçar bacımm çamaşır ascam az habu saatteee goncamda gelir birazdannn öptm seni çok allaha emanet oollll yarın gell haaa emiiiii
sana bakmaya gelmiştim sende geldin normalde sahabları uyurum öğlene kadar ben merak ettim ondan geldim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?