Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

inş.canım yaa bu yasta menopoza girmeyeceğine göre myom falanda yoksa rahminde yakındır bebek gelecek bak görr

ayy bacımm hay ağzın bal yesin emiiiiiii uyyyyyyy:56 gızz sanmyorm yaa yine düzensilkil baş gösterdii anam bıktıma ben bunlardan yaavvvvv ... uuufffffffff çıldıriciimmmmmmm

canım bende malatyadayım doğu fertile gittin mi hiç tüp bebek için?

ayy bacımm hay ağzın bal yesin emiiiiiii uyyyyyyy:56 gızz sanmyorm yaa yine düzensilkil baş gösterdii anam bıktıma ben bunlardan yaavvvvv ... uuufffffffff çıldıriciimmmmmmm

valla canım ne olur bilmem ama ben gönlümden geceni yazdım....çıldırma sabret bigün o bebiş gelecek hiç üzülme....o zamanda burdan ay bu çocuk niye uyumuyor niye yemiyor yok niye hasta.....onlara çıldıracaz gün gelecek....

ayy inşallaah kızzz ... rabbim gönlümüze göre versiinnnnnnn amiinnnnnnanam geliyusa gelssin artıkkk ..

hadi be üzüldümm Allah rahmet eylesin bilmiyodum....

aminnn bacımmm öle yaaa çok sevyorum ben özlemimi yaaa vallaaa det ortağım benim bacımm senide sevdimm gızz bacım gel bi öpim vallaaa bu arad ben kaçar bacımm çamaşır ascam az habu saatteee goncamda gelir birazdannn öptm seni çok allaha emanet oollllyarın gell haaa emiiiii

kimsecikler kalmadı bende çıkıyorum gariii....yarın gece buluşmak üzere öptüm canım ççookkk kendine ii davran canım üzülmek yyookkk....ii geceler

sevgi karşılıklı canımm hadi görüşürüz...

sana bakmaya gelmiştim sende geldin normalde sahabları uyurum öğlene kadar ben merak ettim ondan geldim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…