Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

yerim kız kuzucuk kuzucukkkkkkkk

hehe benimde sol yanağımın üzerinde hicran kızzzzz sivilcelerimiz bile aynı yerde çıkmışelim gidiyor sürekli koparacağım ama iz kalır diye ellemiyorum yaaaaa

Benim de sol tarafta gizzzzzz allah emiiiiii
Coj acıyo dokunmuyom ben

Kırdım bacım bekliyorum yanmasını iyi gelir inş iz kalmaz demi? Günde kaç defa sürücem?

ozaman dikkat et canım en hafif şekilde atlatmaya çalış geçmiş olsun kuşum

sezer hoşgeldin canım nasılsın bebişlerimiz nasıl?mesaj kutuna bak kuşum cevap yazdım sanaaaa:18:

Sagol tatlım ilaçsız atlatmaya çalışıyorum ins bu grip yumoslarimin büyüsünü etkilemez

Insss canım az büyüse sorun çok büyüse sorun oyyy oyy iğneleri ilk kullandığım ay bu şekilde kullanmıştım 3 tane yumosum olmustu 16mm 18mm 21mm ben bunlara bile sevinmiştim yah yah gey gidi günler:2::2:

eee yumurtalrın iyimiş geçen ay neden aşılama yapmadıkı bu adam kuşum sana:26:evet canım iki şekilde de problem rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhh

eee yumurtalrın iyimiş geçen ay neden aşılama yapmadıkı bu adam kuşum sana:26:evet canım iki şekilde de problem rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhh

Geçen ay değil ondan önceki aydı bu canım ve igneye yeni geçmiştik böyle deneyelim demişti birde baktı sadece iğne yetmiyor bu ay aşılamaya geçtik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…