- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.441
yerim kız kuzucuk kuzucukkkkkkkk
hehe benimde sol yanağımın üzerinde hicran kızzzzz sivilcelerimiz bile aynı yerde çıkmışelim gidiyor sürekli koparacağım ama iz kalır diye ellemiyorum yaaaaa
Bende öyle sinirlenince de saatlerce ağlarım susturmak mümkün değil balik burcum belki de ondan,
Ne yağ ne tuz hiç bişey koyma. Mutfağın azıcık kokacak ama canının yanmasından iyidir. Eğer küçük tüp felan varsa balkonda da yapabilirsin. İyice yanacak yumurtalar kapkara olacak sonra yağı çıkıyor onun. 3-4 tane kır. o yeter sana bi kaç kez sürersin ara ara. Eğer gerekirse sonra yine yaparsın.
ozaman dikkat et canım en hafif şekilde atlatmaya çalış geçmiş olsun kuşum
sezer hoşgeldin canım nasılsın bebişlerimiz nasıl?mesaj kutuna bak kuşum cevap yazdım sanaaaa:18:
Benim de sol tarafta gizzzzzz allah emiiiiii
Coj acıyo dokunmuyom ben
Kırdım bacım bekliyorum yanmasını iyi gelir inş iz kalmaz demi? Günde kaç defa sürücem?
kuşumm senin burcun balıkmı benimki terazi ne alaka kızzzzzbaşlı başına sorunum ben beeeeeeee
Sagol tatlım ilaçsız atlatmaya çalışıyorum ins bu grip yumoslarimin büyüsünü etkilemez
Bu kadar oluryaaa sivilcelrimiz bile aynı yerden pörtlemişşşşşşşşşşşş
Biz çok sulu gözlü oluyoruz gizzz ondan dediydimmmm
yok anacım sen içini ferah tut bacım
Bu kadar olur
Kuşum sen hangi memlekette gideceksin
bende oyüzden dedim zaten balıklar duygusal olur ama ben teraziyim ne alaka dimi amabenim kanımda var sulu gözlü olmak sanırım kuşum
Insss canım az büyüse sorun çok büyüse sorun oyyy oyy iğneleri ilk kullandığım ay bu şekilde kullanmıştım 3 tane yumosum olmustu 16mm 18mm 21mm ben bunlara bile sevinmiştim yah yah gey gidi günler:2::2:
K.maraşlıyım merkezliyim canım ben perşembe gidiyorum buaradaaaaaaaasezerim kistlerin çok büyük dedi memlekette de bir gözükmeyi düşünüyorum canım:18:
eee yumurtalrın iyimiş geçen ay neden aşılama yapmadıkı bu adam kuşum sana:26:evet canım iki şekilde de problem rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhh
Belki yükselenin baliktir gizzz hicde anlamam ama
Sürekli karıştır canım. Helva kavurur gibi karıştır yansın o. Sonra bi bardağa alırsın. Günde 3-4 kez felan sür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?