- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.421
Saolun kızlar cok açıyor kremler iyice sizlatiyor inş iz kalmaz yanda elimin üstü kolum offf cehennem ateşine nasil dayanicaz diye teselli ediyom kendimi. Evli mutlum şimdi yumurta yağını bulamam benimkinden de anlayış yok zaten umursamadi. Aman işte dertler derya olmuş bende bir yolcuuuu
Saolun kızlar cok açıyor kremler iyice sizlatiyor inş iz kalmaz yanda elimin üstü kolum offf cehennem ateşine nasil dayanicaz diye teselli ediyom kendimi. Evli mutlum şimdi yumurta yağını bulamam benimkinden de anlayış yok zaten umursamadi. Aman işte dertler derya olmuş bende bir yolcuuuu
kuşum kıyamaz teyzeleri onaaaa yirim ben onu yirim fasulyeeeeeeeeeeMiniğim teyzelerine bi hesap sorsun bakalım. O geldi teyzeler ortada yok.
amannnnnn bende dayanamıyorum kız ağlamak istemiyorum ama istemsiz gözümden pıtır pıtır dökülüyor yaşlar üzülme hayırlısı enazından sende çok şükür benim gibi kist oluşmadı canım şükret baksana benimki ertelenip duruyor bakalım hayırlısı hakkımızdaAz önce annem uğradı dr işini sordu anlattım böyle böyle aşılama olacağım bu ay diye annem sorunca dayanamadım ağladım onuda üzdüm
Kızlar yağ sıçradı elim kolum yandı su topladı eczaneye gittim kremler aldım karıştırıp sürüyorum ama cok sızlıyor cok açıyor
Canım onu almıyosun zaten. Bi tavaya yumurtaları kırıyosun. İyice kavuruyosun karıştırarak. Yanıyor yumurtalar. yandıkça yağı çıkıyor. Sonra onu al bi kaba. Ara ara sür pamukla. çok iyi geliyor.
kuşum kıyamaz teyzeleri onaaaa yirim ben onu yirim fasulyeeeeeeeeee
amannnnnn bende dayanamıyorum kız ağlamak istemiyorum ama istemsiz gözümden pıtır pıtır dökülüyor yaşlar üzülme hayırlısı enazından sende çok şükür benim gibi kist oluşmadı canım şükret baksana benimki ertelenip duruyor bakalım hayırlısı hakkımızda
kız geçmiş olsun dikkat etsene anacım buz koy nasılda sızlar şimdi beeeeee
Yok bacım pancake deneyeyim dedim çevirirken yağ sıçradı cizzz etti ya cok acıdı
haklısın canım azıcık ağrılara dayanamıyoruz rabbim ahirette yardımcımız olsunah canım hepimiz öyleyiz kız dertler derya olmuş bizlerde sandal devrilip batıyoruz işte bazende su yüzüne çıkıyoruz bata çıkaaaaaa
Yağ koymadan mi kirican yumurtaları birde kaç yumurta kirayim? Tuz aticakmiyim?
aynen bende istemsiz döküyorum incileri rabbim büyük sabırlar versin bize tatlım belli mi bende kist olmayacağı bende feci grip oldum aşılama mi etkilemez ins
kuşum kıyamaz teyzeleri onaaaa yirim ben onu yirim fasulyeeeeeeeeee
Yanağımda dana gibi bu sivilce çıktı yawwwwwe
dün gündüz aferin içtim ama iğnelere başladık artik icmeyim diyorum meyve yemeye çalışıyorum nane limon falan ama yoook hic koku alamıyorumgeçmiş olsun kuşum tövbe de kız sende de olmaz inşallah zaten olsaydı doktorun söylerdi ah o gözyaşlarımı var ya nasıl sinir oluyorum hemen akmaya hazır varya ben sinirlenincede ağlarım aman deli karıyım ben gariiiiiiiiiic vitamini al canım ilişkiye başlamadan ilaç alabilrisin eğer çok kötüysen dikkat et canım
Ayıptır söylemesi benimde bazen totişimde çıkıyor. Yerimde oturtmuyor yahu
Anammm.o daha kötü dikkat et kıl dönmesi olmasın
yerim kız kuzucuk kuzucukkkkkkkkYe onu teyzessssiiii
Ayıptır söylemesi benimde bazen totişimde çıkıyor. Yerimde oturtmuyor yahu
geçmiş olsun kuşum tövbe de kız sende de olmaz inşallah zaten olsaydı doktorun söylerdi ah o gözyaşlarımı var ya nasıl sinir oluyorum hemen akmaya hazır varya ben sinirlenincede ağlarım aman deli karıyım ben gariiiiiiiiiic vitamini al canım ilişkiye başlamadan ilaç alabilrisin eğer çok kötüysen dikkat et canım
Ye onu teyzessssiiii
dün gündüz aferin içtim ama iğnelere başladık artik icmeyim diyorum meyve yemeye çalışıyorum nane limon falan ama yoook hic koku alamıyorum
Koku duyum kayboldu
Anammm.o daha kötü dikkat et kıl dönmesi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?