Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canım onu almıyosun zaten. Bi tavaya yumurtaları kırıyosun. İyice kavuruyosun karıştırarak. Yanıyor yumurtalar. yandıkça yağı çıkıyor. Sonra onu al bi kaba. Ara ara sür pamukla. çok iyi geliyor.

Yaga su falan mi damladi gizzzzzx

Miniğim teyzelerine bi hesap sorsun bakalım. O geldi teyzeler ortada yok.
kuşum kıyamaz teyzeleri onaaaa yirim ben onu yirim fasulyeeeeeeeeee
Az önce annem uğradı dr işini sordu anlattım böyle böyle aşılama olacağım bu ay diye annem sorunca dayanamadım ağladım onuda üzdüm
amannnnnn bende dayanamıyorum kız ağlamak istemiyorum ama istemsiz gözümden pıtır pıtır dökülüyor yaşlar üzülme hayırlısı enazından sende çok şükür benim gibi kist oluşmadı canım şükret baksana benimki ertelenip duruyor bakalım hayırlısı hakkımızda
Kızlar yağ sıçradı elim kolum yandı su topladı eczaneye gittim kremler aldım karıştırıp sürüyorum ama cok sızlıyor cok açıyor

kız geçmiş olsun dikkat etsene anacım buz koy nasılda sızlar şimdi beeeeee

aynen bende istemsiz döküyorum incileri rabbim büyük sabırlar versin bize tatlım belli mi bende kist olmayacağı bende feci grip oldum aşılama mi etkilemez ins

haklısın canım azıcık ağrılara dayanamıyoruz rabbim ahirette yardımcımız olsunah canım hepimiz öyleyiz kız dertler derya olmuş bizlerde sandal devrilip batıyoruz işte bazende su yüzüne çıkıyoruz bata çıkaaaaaa

Yağ koymadan mi kirican yumurtaları birde kaç yumurta kirayim? Tuz aticakmiyim?

Ne yağ ne tuz hiç bişey koyma. Mutfağın azıcık kokacak ama canının yanmasından iyidir. Eğer küçük tüp felan varsa balkonda da yapabilirsin. İyice yanacak yumurtalar kapkara olacak sonra yağı çıkıyor onun. 3-4 tane kır. o yeter sana bi kaç kez sürersin ara ara. Eğer gerekirse sonra yine yaparsın.

aynen bende istemsiz döküyorum incileri rabbim büyük sabırlar versin bize tatlım belli mi bende kist olmayacağı bende feci grip oldum aşılama mi etkilemez ins

geçmiş olsun kuşum tövbe de kız sende de olmaz inşallah zaten olsaydı doktorun söylerdi ah o gözyaşlarımı var ya nasıl sinir oluyorum hemen akmaya hazır varya ben sinirlenincede ağlarım aman deli karıyım ben gariiiiiiiiiic vitamini al canım ilişkiye başlamadan ilaç alabilrisin eğer çok kötüysen dikkat et canım

dün gündüz aferin içtim ama iğnelere başladık artik icmeyim diyorum meyve yemeye çalışıyorum nane limon falan ama yoook hic koku alamıyorum
Koku duyum kayboldu
Ayıptır söylemesi benimde bazen totişimde çıkıyor. Yerimde oturtmuyor yahu

Anammm.o daha kötü dikkat et kıl dönmesi olmasın

Bende öyle sinirlenince de saatlerce ağlarım susturmak mümkün değil balik burcum belki de ondan,

ozaman dikkat et canım en hafif şekilde atlatmaya çalış geçmiş olsun kuşum

sezer hoşgeldin canım nasılsın bebişlerimiz nasıl?mesaj kutuna bak kuşum cevap yazdım sanaaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…