- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.461
aynen öyle kuşum kışın bile yeriz bizzzzzzzAnammmm burda marasli bi dondurmacı varrrrr vuuuuuu manyak bisey 46 edemm
Geçen ay değil ondan önceki aydı bu canım ve igneye yeni geçmiştik böyle deneyelim demişti birde baktı sadece iğne yetmiyor bu ay aşılamaya geçtik iste
Allah seni ne yapmasin gizzzzzzzzzzBu yumurtalar hormonlu galiba yanmiyo
aynen öyle kuşum kışın bile yeriz bizzzzzzzeden sevsin seniiiiiiiiiii
anladım canım hayırlısı olsun inşallahcanım şimdi çıkmam lazım eşimin pcde yine işi varmış birde türk kahvesi yapayımda kocişimle karşılıklı içelim öptüm hepinizi canım sonra geleceğim inşallahhhhhhhhh
Daha yeni yandı.yumurtalar ama mutfak dumanalti bayilacagim birazdan pekmez gibi bir rengi var sogusun surucem inş
Evi komşular bastı yangın mi çıktı diye merak etmişler alt komşunun mutfağını duman basmis
Gizlar gizlar gelem miii
Canın sıkılıyordu dimi. Al işte sana eğlence çıktı :)
Canım halledebildinmi. Biraz uzun sürüyo tabi yanıp yağının çıkması. Evet pekmez gibi bi renk. Baya çıktımı. Soğuyunca az az sürersin pamukla. Ama mutfak için bişey diyemicem :)
Kızlar yağ sıçradı elim kolum yandı su topladı eczaneye gittim kremler aldım karıştırıp sürüyorum ama cok sızlıyor cok açıyor
geçmiş olsun canım...
Teşekkür ederim canim
Duygucum cevaplari sende bir onceki sayfaya gidip sonra geri geldiğinde mi görüyorsun
Hic bimiyorum ki canım yaaaa:2::2::2:
Ben kopamiyorum burdan yoksa artik ne sat önemli nede Bat. Belki burda olmamam lazım burda daha cok üzülüyorum belki benimde sorunlarım var onun içın 15 gün gecikti. Ne tedavi ne bebek var. Tv izlemem zaten komşuya eczaneye bile izin almadan cikamam. Bu gidişle sıkıntıdan erken menopoza giricem zaten çalışmamı da istemiyor offff offf
Demekle de olmuyor gibi neyse ya umarim birşeyler yoluna girer yada ben alisirim ev üstüme üstüme geliyor. Kitap okumayı severim normalde canim onu bile istemiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?