Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Anammmm burda marasli bi dondurmacı varrrrr vuuuuuu manyak bisey 46 edemm
aynen öyle kuşum kışın bile yeriz bizzzzzzzeden sevsin seniiiiiiiiiii
Geçen ay değil ondan önceki aydı bu canım ve igneye yeni geçmiştik böyle deneyelim demişti birde baktı sadece iğne yetmiyor bu ay aşılamaya geçtik iste

anladım canım hayırlısı olsun inşallahcanım şimdi çıkmam lazım eşimin pcde yine işi varmış birde türk kahvesi yapayımda kocişimle karşılıklı içelimöptüm hepinizi canım sonra geleceğim inşallahhhhhhhhh

Sağol tatlım yine gel gariiii
Gizzz haşır gayfe yapmisken çalışın gariiii

Daha yeni yandı.yumurtalar ama mutfak dumanalti bayilacagim birazdan pekmez gibi bir rengi var sogusun surucem inş

Daha yeni yandı.yumurtalar ama mutfak dumanalti bayilacagim birazdan pekmez gibi bir rengi var sogusun surucem inş

Canım halledebildinmi. Biraz uzun sürüyo tabi yanıp yağının çıkması. Evet pekmez gibi bi renk. Baya çıktımı. Soğuyunca az az sürersin pamukla. Ama mutfak için bişey diyemicem :)

Gizlar gizlar gelem miii

Canın sıkılıyordu dimi. Al işte sana eğlence çıktı :)

Canım halledebildinmi. Biraz uzun sürüyo tabi yanıp yağının çıkması. Evet pekmez gibi bi renk. Baya çıktımı. Soğuyunca az az sürersin pamukla. Ama mutfak için bişey diyemicem :)

Off bu nasil kokudur acimi, elinde iz kalmasını unutturdu. Böyle su toplamış sürdüm bekliyorum cok saol canim

Hic bimiyorum ki canım yaaaa:2::2::2:

Ben kopamiyorum burdan yoksa artik ne sat önemli nede Bat. Belki burda olmamam lazım burda daha cok üzülüyorum belki benimde sorunlarım var onun içın 15 gün gecikti. Ne tedavi ne bebek var. Tv izlemem zaten komşuya eczaneye bile izin almadan cikamam. Bu gidişle sıkıntıdan erken menopoza giricem zaten çalışmamı da istemiyor offff offf

Canım bende kapıdan çıkmadan haberi olacak kocisin sadece senin ki böyle değil geneli böyle canını sıkmaya değmiyor inan ilk evlendim günlerce evden çıkmadım çalışmak istedim önceden çalışıyordum onuda koca istemedi zamanla alıştım evde yalnız kalmaya

Demekle de olmuyor gibi neyse ya umarim birşeyler yoluna girer yada ben alisirim ev üstüme üstüme geliyor. Kitap okumayı severim normalde canim onu bile istemiyor artik

Demekle de olmuyor gibi neyse ya umarim birşeyler yoluna girer yada ben alisirim ev üstüme üstüme geliyor. Kitap okumayı severim normalde canim onu bile istemiyor artik

En güzeli kendine ugraslar bulmak ben örgüye başladim gerçi şimdi yapmıyorum alıştım evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…