Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Kızlar yağ sıçradı elim kolum yandı su topladı eczaneye gittim kremler aldım karıştırıp sürüyorum ama cok sızlıyor cok açıyor

kızlarrrrr giremedimmmmmmmm yaaa neler olmuşşşşşş evli mutlum hamileeeeeeeeeeeeeee teyteyyyyyyyyyy ..........duygumm neden böle oldu yaaa

Evet ya hamilim nerelerdesinnnn özledim seni çok. Işte benim beceriksizliğim galiba ya off benimki iyice sakız eder beni şimdi. Sen bilmiyorsun bebek istemiyor artik ama bende korunmayı reddettim nereye kadar çekilebilirse. Kedi alalım bari diyorum ona da yanaşmıyor evde sıkıntıdan patliyorum. 1 yıl sonra bebek olucakmis ooo ha dedin mi olmaz dogana kadarda 2 yıl olur bende sıkıntıdan patlarim o arada

Az önce annem uğradı dr işini sordu anlattım böyle böyle aşılama olacağım bu ay diye annem sorunca dayanamadım ağladım onuda üzdüm

Saolun kızlar cok açıyor kremler iyice sizlatiyor inş iz kalmaz yanda elimin üstü kolum offf cehennem ateşine nasil dayanicaz diye teselli ediyom kendimi. Evli mutlum şimdi yumurta yağını bulamam benimkinden de anlayış yok zaten umursamadi. Aman işte dertler derya olmuş bende bir yolcuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…