Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Kızlar doktora gittim bugün iz kalacakmis yarın plastik cerrahiye gidicem moralim cok bozuk su topladı cok.fena durumlar anlayacagin pufff

Hicranimmm catlatma iğnesi ile soğan kurunu birlikte yapanlar varmış okudun mu? Daha önce soğan kuru yaptın mi bilmiyorum ama okuyunca aklıma geldin mesaj atmayı da beceremedim burdan yazayım dedim cokoptum yatıyorum ben

kızzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrr hamilinizzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiii pc bozuluyo arada affedin beniiiiiiiiiiiii çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiii gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duygummmmmmm gecmiş olsunnnnnnnnnnndikkat ettttttttttttttttttttttt hicranım baska topiktemisin nayıııırrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzz duruasilimmmmmmmmmmm herseyim göz bebegimmmmmmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım ikisini birlikte yapanı hic duymadım soğanı içmeyi bir kez denedim ama maalsef canım ben zaten ağır hormon ilaçları kullanıyorum soğan vs başka kur yaparsam yumurtalar olması gerekenden daha büyük çatlamaz kiste dönüşür

Canım bende sana bi tavsiyede bulunacağım şimdi telden takip etmesi zor oluyor ya google player da kadınlar kulübü diye bi program var onu indir o biraz eski sürüm gibi görünüyor ama daha hızlı git gel fazla yapmıyorsun sayfalar hemen açılıyor

Canım bende sana bi tavsiyede bulunacağım şimdi telden takip etmesi zor oluyor ya google player da kadınlar kulübü diye bi program var onu indir o biraz eski sürüm gibi görünüyor ama daha hızlı git gel fazla yapmıyorsun sayfalar hemen açılıyor[/QUOTE]

Canim indirdimde pek kullanamadim konulara abone olmak gerekiyor sanırım ama cok saol tatlım. Yumurtlaman ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…