- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.521
inss canımmmmmmmm
kızzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrr hamilinizzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiii pc bozuluyo arada affedin beniiiiiiiiiiiii çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiii gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duygummmmmmm gecmiş olsunnnnnnnnnnndikkat ettttttttttttttttttttttt hicranım baska topiktemisin nayıııırrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzz duruasilimmmmmmmmmmm herseyim göz bebegimmmmmmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inss canımmmmmmmm
kızzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrr hamilinizzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiii pc bozuluyo arada affedin beniiiiiiiiiiiii çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiii gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duygummmmmmm gecmiş olsunnnnnnnnnnndikkat ettttttttttttttttttttttt hicranım baska topiktemisin nayıııırrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzz duruasilimmmmmmmmmmm herseyim göz bebegimmmmmmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Biliyosunuz 11 aydır hamile kalamadim ve eşime spermogram yaptırdım sonuç azospermi yani hiç sperm bulunmadı ve tek şansımızin tüp bebek olduğu söylendi size tavsiyem bebek düşündüğünüz an esinizle muayeneye gitmeniz 11 aydır yaşadığım o stres onca test boşunaymis..
Kızlar neredesiniz ya sinirlerim cok bozuk
Kızlar neredesiniz ya sinirlerim cok bozuk
Tartıştık ben saatlerdir ağlıyorum o yatıyor. Beni yan odadan getirdi sus diye getirmiş. Bebek mesrlesine canim sıkılıyor elimi kolumu bile yaktım umrunda değil. Sanki ha diyince olacak ben anne olmak istiyorum ama neymiş zamanı varmış umrunda değilim horul horul uyuyor teselli bile etmediya
Su an nefret ediyorum ondan mantığım bana da asla diyor ama duygularım ve hormonlarim anne olmak istiyor. Benim evliliğin sorumluluğunu alamamış bebeginkini hiç alamaz biliyorum ama anne olmak istiyorum işte Rabbim o duyguyu vermiş içime sinirlerim alt üst ağlamaktan bıktım ki zaten umrunda değil ki ağlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?