Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hamilim hosgeldinnnkiscem merak ettik nerdesiniz diye ilknurumda yok bi kac gündürrrrseni gördümya cok mutluyuummmm

Son düzenleme:

hoşgeldiinnn bacım nerlerdesin yahu aaaa......bende seni özledim valla....topiğe bişeyler oldu kimsecikler olmuyor artık

Doktordan geldim 3 farklı krem verdi tüm yaz dikkat etmeliymisim elime bakalim hayırlısı artik öyle işte

Biliyosunuz 11 aydır hamile kalamadim ve eşime spermogram yaptırdım sonuç azospermi yani hiç sperm bulunmadı ve tek şansımızin tüp bebek olduğu söylendi size tavsiyem bebek düşündüğünüz an esinizle muayeneye gitmeniz 11 aydır yaşadığım o stres onca test boşunaymis..

üzülme kız ne olcak tüp bebek yaparsın 11 ay olmus 11 yıl degilya dert ettigine bak sıkma canını sakın dicem ama biliom elinde degil ben üzmiyeyim seni bunlarla yaw k bakma üzülme olurmu ne dicemi bilemedim elim ayam dolandı ayh kıyamam ya olsun kız tüpbebekle benim gibi ikiz evladın olur bir kerede kurtulursun herseyde bi hayır vardır kıyamam

Tartıştık ben saatlerdir ağlıyorum o yatıyor. Beni yan odadan getirdi sus diye getirmiş. Bebek mesrlesine canim sıkılıyor elimi kolumu bile yaktım umrunda değil. Sanki ha diyince olacak ben anne olmak istiyorum ama neymiş zamanı varmış umrunda değilim horul horul uyuyor teselli bile etmediya

Su an nefret ediyorum ondan mantığım bana da asla diyor ama duygularım ve hormonlarim anne olmak istiyor. Benim evliliğin sorumluluğunu alamamış bebeginkini hiç alamaz biliyorum ama anne olmak istiyorum işte Rabbim o duyguyu vermiş içime sinirlerim alt üst ağlamaktan bıktım ki zaten umrunda değil ki ağlamam

boşver canım erkekler bize nazaran daha ruhsuz ve rahat oluyorlar biliyosun...hem belki o da üzülüyor ama belli edemiyor o yüzden de böyle agresif oluyordur...ne de olsa erkek belli edemez duygularını biz kadar rahat....sen sıkma canını ağlayıp üzme kendini daha fazla...

canım sen daha çok yeni evlisin galiba 3 ay yazıyor cetvelinde biraz daha bekle bence evliliğiniz iyice otursun belki eşin o sorumluluktan korkuyordur bebek falan....biliyorum anneliği kim istemez ki....ama eşine de zaman ver gün gelecek o isteyecek...şimdi sen diyince korkmuştur iice...birazcık daha bekle bence güzelim...

Son düzenleme:
cnm benım bılıyorum cook zor ama takma bak sen kendını yıpratıyorsun ama ona bak ohhhh ne rahat hep bızmı kadınlar mı ezılecek takma o bır rahatsa sen ıkı rahat ol kı o senın peşınden kossun ınankı umursamadığın zaman daha kıymetlı oluyorsun

Inş ona inat sağlıklı çoğul gebeligim olur oda boşuna bu kadar iskolik olmamış olur benimdisimda uğraş çıkarsa ona bende rahatlarim ve aile neymiş öğrenir bende yavrularimla zaman geçiririm.

Saolun kızlar cidden inş bende birgün onun kadar rahat olurumda o bana.bu yasattiklarinin ne olduğunu anlar bende keyfimden istemiyorum istemiyorum zaten.bir sığınak bir dayanak tutunacak dal bir amacım olsun.diye istiyorum. Kalpleri evirip çeviren Rabbim bana sabır versin ona da anlayış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…