- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.541
Inş ona inat sağlıklı çoğul gebeligim olur oda boşuna bu kadar iskolik olmamış olur benimdisimda uğraş çıkarsa ona bende rahatlarim ve aile neymiş öğrenir bende yavrularimla zaman geçiririm.
inşallah canım Allah senin iyiliğini versin gece gece güldürdün beni
Allah sana da bebis versin inş iyi geceler canlarim
Hoşgeldin gariii nerelerdeydiniz neler yaptın merak ettik gariiii
Su an nefret ediyorum ondan mantığım bana da asla diyor ama duygularım ve hormonlarim anne olmak istiyor. Benim evliliğin sorumluluğunu alamamış bebeginkini hiç alamaz biliyorum ama anne olmak istiyorum işte Rabbim o duyguyu vermiş içime sinirlerim alt üst ağlamaktan bıktım ki zaten umrunda değil ki ağlamam
inşallah canım sağol üzme kendini sana da ii geceler...
aminnnnnnn cnm bırde daha cok yenı evlısınız ben 2 yıllık evlyım.hıcbır sorun olmamasına rağmen cocuğum olmadı daha.ne zorluklar cektım gerek haplar gerek ığneler gerek rahım fılmıdır.hersey bır ımtıhan unutma.umarım tabıkı sen bu evrelerı gormeden kavusursun bebeğine
Saolun kızlar cidden inş bende birgün onun kadar rahat olurumda o bana.bu yasattiklarinin ne olduğunu anlar bende keyfimden istemiyorum istemiyorum zaten.bir sığınak bir dayanak tutunacak dal bir amacım olsun.diye istiyorum. Kalpleri evirip çeviren Rabbim bana sabır versin ona da anlayış
hoşgeldiinnn bacım nerlerdesin yahu aaaa......bende seni özledim valla....topiğe bişeyler oldu kimsecikler olmuyor artık
gonyalim hamilimiz gelmis topikcigeeehadi gözümüzaydinnn
hamilim hosgeldinnnkiscem merak ettik nerdesiniz diye ilknurumda yok bi kac gündürrrr seni gördümya cok mutluyuummmm
üzülme kız ne olcak tüp bebek yaparsın 11 ay olmus 11 yıl degilya dert ettigine bak sıkma canını sakın dicem ama biliom elinde degil ben üzmiyeyim seni bunlarla yaw k bakma üzülme olurmu ne dicemi bilemedim elim ayam dolandı ayh kıyamam ya olsun kız tüpbebekle benim gibi ikiz evladın olur bir kerede kurtulursun herseyde bi hayır vardır kıyamam
Canım benim Sağol inşallah hep ikiz isterdim zaten dua et bana tatlım. .
gız bensiz olurmu hiç gelivverdim gariiii ama sen erken kacıyon gızzzz yakalayamıyommmmmm....... 12...... 1 gibi buluşalım gariiiiiiii
etmemmi yawrum yaw uzulme valla bak rabbim herşeyin dengesini kurmus diger yawrununda gelebilmesi için sana bu sınavı vermiş iki tane evladının içinde bıcır bıcır dönmesi bi birinin bi birinin tekme atması çok güzel bi duygu koca göbüşlü oluyosun ama o göbek sana dünyanın en güzel göbegi gibi gelior .. akşam esim ilk defa soldaki kızımın tekmesini hissetti sağaki uyuyodu galba hehehe deneyimlerini paylaşırsın nerede tedavi olucaksın tüp bebek baslangıcını nerede yapıcaksın ?
Oyyy yavrularım benimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım doktorumuz bize uludağ Üniversitesi Fakültesi nde doç.dr.bariş ata 'yı tavsiye etti oraya gitmeyi düşünüyoruz nasıl olcak bilmiyorum pazartesi arayıp randevu almaya çalışıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?