Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Inş ona inat sağlıklı çoğul gebeligim olur oda boşuna bu kadar iskolik olmamış olur benimdisimda uğraş çıkarsa ona bende rahatlarim ve aile neymiş öğrenir bende yavrularimla zaman geçiririm.

inşallah canım Allah senin iyiliğini versin gece gece güldürdün beni

aminnnnnnn cnm bırde daha cok yenı evlısınız ben 2 yıllık evlyım.hıcbır sorun olmamasına rağmen cocuğum olmadı daha.ne zorluklar cektım gerek haplar gerek ığneler gerek rahım fılmıdır.hersey bır ımtıhan unutma.umarım tabıkı sen bu evrelerı gormeden kavusursun bebeğine

duygum sen böle düşünüyosun ama inan ki eşinde üzülüyodur sana belli etmiyodur belki sen çok üzülüyon diye kendini toparlamanı bekliyodur bukadar sinirli olma sana herzaman dediğim gibi bekle ve gör...

ben neler dedim duyguma ama sabretmiyo livpem hep sinirle hareket ediyo .......hoşgeldin topiğimize gariiiiiiiiii

ah duygum ahhhhhh sabır diyom baska bişi demiyom yedin bitirdin beni

hoşgeldiinnn bacım nerlerdesin yahu aaaa......bende seni özledim valla....topiğe bişeyler oldu kimsecikler olmuyor artık

gız bensiz olurmu hiç gelivverdim gariiii ama sen erken kacıyon gızzzz yakalayamıyommmmmm....... 12...... 1 gibi buluşalım gariiiiiiii

gonyalim hamilimiz gelmis topikcigeeehadi gözümüzaydinnn

hayalim sen beni merak ettin ha gel bi öpem gızzzzz .valla özledimmmm ya pc bozuluyo donuyo falan ondan giremiyom amam girmeye calışıyom ilknurumun eşi istemiyo girme demiş yasaklandı yani topik ilknuruma öle işte ama ilknurumsuzda olmaz yani ben onun yerini doldurmaya calışırım insallah

Canım benim Sağol inşallah hep ikiz isterdim zaten dua et bana tatlım. .

Anladım hamilim ilknurun eşi niye yasak koymuş ya (( Sabret diyonda bacım benim yaş 26 adet düzensizliğim var. Kocis desen onunda sorunu olabilir gibi geliyor bazı belirtiler var. Yuva gibi değil su an ev 4 duvar benim hayatim 7/24 sadece kocis geliyor yatıyor iki gündür erkenden yatmasa ne konuşma var ne iletişim. Annemlere bile doğru düzgün yollamaz beni öyle işte. Diğerlerini biliyorsun zaten.

Canım benim Sağol inşallah hep ikiz isterdim zaten dua et bana tatlım. .

etmemmi yawrum yaw uzulme valla bak rabbim herşeyin dengesini kurmus diger yawrununda gelebilmesi için sana bu sınavı vermiş iki tane evladının içinde bıcır bıcır dönmesi bi birinin bi birinin tekme atması çok güzel bi duygu koca göbüşlü oluyosun ama o göbek sana dünyanın en güzel göbegi gibi gelior .. akşam esim ilk defa soldaki kızımın tekmesini hissetti sağaki uyuyodu galba hehehe deneyimlerini paylaşırsın nerede tedavi olucaksın tüp bebek baslangıcını nerede yapıcaksın ?

gız bensiz olurmu hiç gelivverdim gariiii ama sen erken kacıyon gızzzz yakalayamıyommmmmm....... 12...... 1 gibi buluşalım gariiiiiiii

valla canım benimki istiyor bilgisayarı bende çıkmak zorunda kalıyorum.....ama en kısa zamanda karşılaşırız umarım özledim sohbetlerimizi.....ilknurum28 e üzüldüm ya niye yasaklamış kocası kii.....bide kazndb den de ses çıkmıyor uğramıyor daha toparlanamadı herhalde umarım toplaşırız kısa sürede yine...

Oyyy yavrularım benimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım doktorumuz bize uludağ Üniversitesi Fakültesi nde doç.dr.bariş ata 'yı tavsiye etti oraya gitmeyi düşünüyoruz nasıl olcak bilmiyorum pazartesi arayıp randevu almaya çalışıcam canım

hersey cabucacık olup bitiyo hiç bişey anlamıyosun bi bakıosun hamilesin yeterki kendini koru kolla o dönemde üsütme yorma moralini yuksek tut yeter gerisi rabbime kalmıs ayh heyecanlandım şimdi haberlerini bekliyorum bak yaz hep asamalarını hakkında hayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…