- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.561
hersey cabucacık olup bitiyo hiç bişey anlamıyosun bi bakıosun hamilesin yeterki kendini koru kolla o dönemde üsütme yorma moralini yuksek tut yeter gerisi rabbime kalmıs ayh heyecanlandım şimdi haberlerini bekliyorum bak yaz hep asamalarını hakkında hayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin dualarımız seninle
ne gibi tatlım
Anlat hadi.bebikimmmne gibi tatlım
bebikimmmm ne anlatimmmm anlamadım
hayalim sen beni merak ettin ha gel bi öpem gızzzzz .valla özledimmmm ya pc bozuluyo donuyo falan ondan giremiyom amam girmeye calışıyom ilknurumun eşi istemiyo girme demiş yasaklandı yani topik ilknuruma öle işte ama ilknurumsuzda olmaz yani ben onun yerini doldurmaya calışırım insallah
gız özledim valla bura benim yuvam olmuş haberim yok bende çok mutluyum ama ilknuruma eşi yasak koydu giremiyo offffffffffff
Huuuu ben geldim kıssllaaaarrrrrr.....
öp hadiiikiscem öslemim merak etmezmiyim yaw hic seni cok seviyom bennn ilk tanidigimda hemen sevmistimm halende seviyomm sizsiz buranin hic tadi yokkk yinede girebildigin kadariyla gir sesini duyalimmm garimm benimmm ama ilknuruma üzüldüm yaw esi hep deegildir ya o olmadigi zaman girse keskeeeeee:44::44::44:
hamilin kurban sana gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canııımmmmmmhoşgeldin be yaa....
hamilim öslemimmmm benimmmkis du bi sarilim canli bulmusken seniiii
gız benim net kafayı yiyo bazen giremiyom ondan ya ilknurmunda eşi istemiyo
Canııımmmmmmhoşgeldin be yaa....
hmmm...anladım peki kazndb le görüşüyormusun hiç oda yok ne zamandırr
durum herseyim seni çok özledimmmmmmmmmmmmm
hamilim öslemimmmm benimmmkis du bi sarilim canli bulmusken seniiii
bende özledim gızz vallasensiz tadı tuzu yok buraların
haberim var kazndbm kendini spora adadı kafasını dagıtıyo iyi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?