- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.601
hamilimm garim naziminda saana cok selami varrrrrrr
gız hicranımı gördüm ben baska topikteydi bizim ilk göz ağrımızdı tühhhh gitmese keske ama gelir o biliyom ben ..............hicran buraya yumruk havaya o hicran buraya geleçek yoksa bende bida davosa gelmem gariiiiiii
hamilimm garim naziminda saana cok selami varrrrrrr
he biliyom demişti sıkıntıdan başka topiklere bakıyom diye.....hatta bende baktım başka topiklere yazdım danapıyım kimsecikler yoktu sende yoktun onu da orda gördüm....
a.s gariiiiiii çok öptüm onu nasıma dedi ........hamil sana papatyalar toplamış de
gız önemli geğil gariiiiiiiiiiii sen benim kalbimdesin yeter o banaaaaa
sağol canım ama bura en birinci topiğim benimheryere yeterim ben...hem seni de çookk seviyom
derhal kiscemmmhemen söylüyom simdiii
anam gız hamilin kurban ollsun sana biz ilknurumla acarken topiği çokk merak ediyoduk kimler gelcek falan işte hep iyi kalpli anne adaylarımız geldi gariiiiiiiiii sende onlardan birisin karanfilim durum benimmmmmm
anam gız hamilin kurban ollsun sana biz ilknurumla acarken topiği çokk merak ediyoduk kimler gelcek falan işte hep iyi kalpli anne adaylarımız geldi gariiiiiiiiii sende onlardan birisin karanfilim durum benimmmmmm
hamilimmmmmmmmmmmmmmmm teşekür ederimm kızçemmmmm
yazdim bilem öslemimmmm
ellerine sağlık gariiiiiiii..........nasılsın hayalimm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hamilimmmmmmmmmmmmmmmm teşekür ederimm kızçemmmmm
Allah razı olsun canım benim yaa...umarım Rabbim burdaki herkese ve isteyenlere bebiş nasip eder sağlıklı hayırlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?