Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

he biliyom demişti sıkıntıdan başka topiklere bakıyom diye.....hatta bende baktım başka topiklere yazdım da napıyım kimsecikler yoktu sende yoktunonu da orda gördüm....

he biliyom demişti sıkıntıdan başka topiklere bakıyom diye.....hatta bende baktım başka topiklere yazdım da napıyım kimsecikler yoktu sende yoktunonu da orda gördüm....

gız önemli geğil gariiiiiiiiiiii sen benim kalbimdesin yeter o banaaaaa

sağol canım ama bura en birinci topiğim benimheryere yeterim ben...hem seni de çookk seviyom

anam gız hamilin kurban ollsun sana biz ilknurumla acarken topiği çokk merak ediyoduk kimler gelcek falan işte hep iyi kalpli anne adaylarımız geldi gariiiiiiiiii sende onlardan birisin karanfilim durum benimmmmmm

hamilimmmmmmmmmmmmmmmm teşekür ederimm kızçemmmmm

anam gız hamilin kurban ollsun sana biz ilknurumla acarken topiği çokk merak ediyoduk kimler gelcek falan işte hep iyi kalpli anne adaylarımız geldi gariiiiiiiiii sende onlardan birisin karanfilim durum benimmmmmm

Allah razı olsun canım benim yaa...umarım Rabbim burdaki herkese ve isteyenlere bebiş nasip eder sağlıklı hayırlı....

ellerine sağlık gariiiiiiii..........nasılsın hayalimm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

reca ederim garimmmmsaol sükür iyiym kiscemmmsen nasilsin simdi korunuyomusun bebek calismasi varmiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…