- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.621
gız bişi degil gariiiiiiiii.........gız o avatar ne öle heryeri oynuyo gariiiiiiiii
reca ederim garimmmmsaol süküe iyiym kiscemmm sen nasilsin simdi korunuyomusun bebek calismasi varmiii
avatari cok tatli yaaher baktigimda oynayasim geliyooooo
Allah razı olsun canım benim yaa...umarım Rabbim burdaki herkese ve isteyenlere bebiş nasip eder sağlıklı hayırlı....
anladim öslemimmmmyok kız devam degil ara verdik üzülüyom die:26::26::26::26::26::26::26::26:
gız bende duramadım gariiiiiii
durum gız rüya gördüm ama senmişşin gibi yani seni görmüşüm gibi oldummmmmm birlikte parka gidiyoz akadar yani
aaaa hayır olsun canım yaa....demek ki bilinç altına o kadar işlemişim ki rüyanda bile rahat yok sana
aaaa hayır olsun canım yaa....demek ki bilinç altına o kadar işlemişim ki rüyanda bile rahat yok sana
anladim öslemimmmmolsun bakalimm iyice hazir hissedince tekrar baslarsinizzzzz
gız parka gittik ya .........sanki park çocuk gibi geldi bana hani çocuklar oynar ya öle yorumladım ben sen nediyon
hehehehehe teşekkür ederim canım yaaane garip dimi insanlar birbirini görmeden seviyor dertleşiyor....rabbim mutlu haberlerimizi de paylaşmayı nasip etsin burdan....ya ben hemen gelicem 2 dk.işim var tamam canım...
inşallah canım yaa ağzın bal yesin ggııızzzzzz
gelddiimmmmm......
insallah oursa ahada böle oynucam
gız durum bi face verde konuşak ya offff vallla cok konuşmak istiyom
aminn canım haa bide evli mutlu huzurlu diye bir arkadaş var topikte o da hamile duydun mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?