Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız nolcak ben bayanım yani oda bakar konuştuklarımıza nolcak kızkanmaz ozaman

yok kız benimkinin tersi terstir kızdırmaya gelmez bi laflar söyler içine oturur insanın valla...böyle idare edelim canım kusura bakma...evlilik işte tek taraflı yapamıyosun istediğini istediğin zaman....

yok kız benimkinin tersi terstir kızdırmaya gelmez bi laflar söyler içine oturur insanın valla...böyle idare edelim canım kusura bakma...evlilik işte tek taraflı yapamıyosun istediğini istediğin zaman....

gız benimkide aynı çok kıskanç ama böle görünce falan bişi demiyo alıştı bende biraz naz yaptım yani face actırmıyodu oda oldu valla

gız benimkide aynı çok kıskanç ama böle görünce falan bişi demiyo alıştı bende biraz naz yaptım yani face actırmıyodu oda oldu valla

ne bilim benimki böyle işte belki zamanla izin verir şimdi üstelemek istemiyom...küsmedin dimi canım....

yarın bebeslerin renkli fotosunu vericek doktor teyzesi sizede atıcam kızlarımı begencekmisiniz bakalım teyzeleri :13:

Kızlar apar topar cumartesi köye gittik dönemedim. Birde mezuniyetim var etek gömlek baktım bugün hiçbirşey bulamadım ( ne giyicem cubbenin altına offf ya neyse durum bu cok özledim sizleri bu arada garip birsey daha dün yumurtlama günümdu ve carpistik veee sebebini sorma deyip içime boşaldı ve bende kendimi silkelettimmm öyle baya aksiyon sanırım elim yandı diye vicdan yaptı.çünkü iyice kötü oldu kolum ya pofff

merhaba canım nasılsın işini çözzebildin mi ? ben anlayamadım tablodan kusura bakma neler yaptın

hicran canımseni çok merak ettim ne yaptın girersen bana özele mesaj atarsan sevinirim merakla beklyorum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…