Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hicran canım nasılsın?durumuna çok sevindim ne güzel aşılamaya gerek kalmıcak doğal yollarla gebe kalabileceksin inş....bişey sormak istiyorum ben ama....

Minigimin sevgili teyzeleri,

Biz bugun doktor ablamiza gittik 4+2 gunluk oldugumuzu ogrendik. Minicik kesemizi gorduk. 15 gun sonra kalp atislarimizi gormeye gidecegiz insAllah

mrb kızlar 1 yıllık evliyim bebek düsünyrz adetin 3.gunu doktora gidiliyomus hamilelikten once bu konuda fikri olanlanlar bilgilendirirse cok mutlu olurum....

teşekkür ederim canım ins bu ay olur bugün ovu testi de yaşıtım resmi ekleyim sor canım cevaplarım

inşallah olur canım burdaki herkesde sen de dualarımdasınız...ya benim adet tarihim dündü olmadım ama dün öğlen 1 gibi sadece peçeteye nokta kadar çookk açık bi kan geldi adet oluyom diye ped taktım ama dünden beri hiçbişey yok akşam üstü test yaptım negatif bir tanede sabah yapıcam dr randevu aldım yarın için gidicem bakalım...acaba gebe miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?bende kan pıhtılaşması var iğne olmam gerek gebe kalır kalmaz o yüzden merak ettim...geç kalmak istemem...var mı bi bilgin yardım edebilir misin bana?

Canim idrarda hemen çıkmayabiliyor gebelikte bu kan pihtilasmasi nerden anlaşılıyor canim?

Canim idrarda hemen çıkmayabiliyor gebelikte bu kan pihtilasmasi nerden anlaşılıyor canim?

canım benim 2 düşüğüm oldu ondan sonra üniversite hastanesinde genetik(kromozom) ve trombofoli testi(kan pıhtılaşması için) yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı....genetik test için eşinden de kan alıyorlar pıhtı testi için sadece senden öyle yani.....

duru asilim canın benim en güzeli jan testi yaptırmak pıhtılaşma varsa idrarda çıkması için bekleme erken müdahale ederdin hamissen

canım sabah tekrar yaptım veeee çift çizgi dr gittim kanda bakmadan hemen iğne yazdı 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım galiba hamişim bi sorun çıkmazsa....ilk iğnemi bugün öğlen saat 1,30 da yaptım....

nasıl sevindim canım çok iyi yapmissin canım dr gitmekle ohhh ohh maşallah

sağol canım kan testinde bakmadı ama önemli olan iğneydi benim için onuda verdi bakalım artık bundan sonra tedbir bizden takdir Allahtan o ol derse olur....en çok eşim için istiyom yazık bu sabah arkadaşlara şimdi demem ama sonra artık bizimde beişimiz olcak derim diyor canım yaaa nasıl heveslendi bi görsen....bişey olur belki diye bellide edemiyor hevesini inşallah rabbim onu güzel kalbi için nasip eder busefer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…