- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.681
neden kan testi yapmadi canım yaaaaa yapsa iyi olurdu sen bol bol su iç canım karpuz ye limon ve portakal suyu iç zencefil bunlar hep kanı inceltiyor
canım sabah tekrar yaptım veeee çift çizgi dr gittim kanda bakmadan hemen iğne yazdı 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım galiba hamişim bi sorun çıkmazsa....ilk iğnemi bugün öğlen saat 1,30 da yaptım....
neden kan testi yapmadi canım yaaaaa yapsa iyi olurdu sen bol bol su iç canım karpuz ye limon ve portakal suyu iç zencefil bunlar hep kanı inceltiyor
netten araştır canım kan inceltici besinler var senin kanınne kadar incelirse o kadar iyi
canım sabah tekrar yaptım veeee çift çizgi dr gittim kanda bakmadan hemen iğne yazdı 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım galiba hamişim bi sorun çıkmazsa....ilk iğnemi bugün öğlen saat 1,30 da yaptım....
netten araştır canım kan inceltici besinler var senin kanınne kadar incelirse o kadar iyi
Canımmm çok sevindim. Hadi inşAllah çok daha güzel haberler bekliyoruz.
araştırıcam canım benim sağolasın....
teşekkür ederim canım bakalım nasip fazla üstüne düşmücem busefer sen nasılsın senin hamişlik nasıl gidiyor....
canım benim 2 düşüğüm oldu ondan sonra üniversite hastanesinde genetik(kromozom) ve trombofoli testi(kan pıhtılaşması için) yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı....genetik test için eşinden de kan alıyorlar pıhtı testi için sadece senden öyle yani.....
Cok sukur suanlik hersey guzel bir sıkıntım yok canim. 2 gun once kesemizi gorduk. 15 gun sonra da kalp atislarini gormeye gidecegiz insAllah
canımmmmmm çok sevindim yaa bnm de bugünlerde adet olmam gerekiyordu ama sınav stresi fln vardı diye belki ondan gecikmiştir diye düşündüm hafta sonuna kadar gelmezse test yapcam bende de kan pıhtılaşması olduğu için beklememem lazım hayırlı olsun tekraaarrr :*
hayırlı olsun canım umarım miniğin pıt pıtlarını da duyarsın keseni kaçıncı haftada gördün canım sen....
teşekkür ederim canım eğer pıhtılıysan bekleme hemen test yap ve iğnelerine başla bian önce bende pıhtılıyım ve bizim 1 saniyemiz bile önemli biliyosun...buarada umarım hamişssindir.....
bak canım için rahatlasın diye yazıyorum . benim bir arkadaş var kadın tüp bebekle hamile kalmış kaç kez karnında zehirlenip ölmüş böyle birşey yaşamaktansa bunun gibi sıkıntılar olmaktansa geç olsun ama sağlıklı olsun dha iyi canım üzülme hiç canını sıkma oldu mu ben sana hayatımı bir anlatsam zaman yetmez sığdıramam 6 yılı bir dk da o yüzden hiç üzülme tatlım .
hayırlı olsun canım umarım miniğin pıt pıtlarını da duyarsın keseni kaçıncı haftada gördün canım sen....
teşekkür ederim canım eğer pıhtılıysan bekleme hemen test yap ve iğnelerine başla bian önce bende pıhtılıyım ve bizim 1 saniyemiz bile önemli biliyosun...buarada umarım hamişssindir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?